فکر کنم نصف تاپیک پست هاش درباره این باشه رو سیستم من اجرا میشه یا نه:n15:
خوب پست اول برای همینه دیگه 5 دقیقه وقت بذارید بخونید متوجه میشید بعد اگه بازم سوالی بود تو تاپیک بپرسید
Printable View
فکر کنم نصف تاپیک پست هاش درباره این باشه رو سیستم من اجرا میشه یا نه:n15:
خوب پست اول برای همینه دیگه 5 دقیقه وقت بذارید بخونید متوجه میشید بعد اگه بازم سوالی بود تو تاپیک بپرسید
دوستان اگر سوال در مورد اینکه بازی رو سیستمم اجرا می شه یا نه دارین باید برین پست اول رو بخونین یا برین تو لینک امضام
این سوالا اکثرا جواب داده نمی شه و فقط فروم رو الکی شلوغ می کنه:n24:
دوستای عزیز ممنون که گوش زد کردین. ولی 2 تا پست دادین که بگین کار من اشتباه بود؟
شما مطمئن هستید لینک تست کاملا دقیق جواب میده؟ واسه بتلفیلد منو نا امید کرد اما الان بتلو راحت بازی میکنم.
وقتی همچین پستی فرستادم اگه یکی از دوستان با رم 4 و احیانا سیستم تقریبا مشابه نصب کرده میگه. و این هم برای من و هم برای تمامی دوستان مفیده.
ممنون
بچه ها اونجایی که سه تایی با طناب میپرن رو شیشه یه ساختمون باید چیکار کنیم هر چی میگردم نمیدونم چطور باید ردش کنم
به صحبت ها گوش بده و نفرات داخل ساختمون رو بکش .....نقل قول:
با سلام . من بازی رو نصب کردم. ارور میده . سیستمم اینه :
core i7
ram 8 gig DDR3
nvidia 650m & intel 4000
win 7 ultimate 64 bit
بازی رو تو درایو C نصب کردم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینه که هاردم 1 ترابایته و درایو C حداقل 300 GB خالی داره !
وقتی هم با run as admin اجرا می کنم این ارور رو میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید !
اره میتونید فقط رم 4 رو هم باید با Ram Fix اجرا کنید .نقل قول:
نه اشکالی نداره ، میتونن بپرسن . اون سایتی که معرفی کردین زیاد دقیق نیست .نقل قول:
دوستان اگر سوال در مورد اینکه بازی رو سیستمم اجرا می شه یا نه دارین باید برین پست اول رو بخونین یا برین تو لینک امضام
این سوالا اکثرا جواب داده نمی شه و فقط فروم رو الکی شلوغ می کن
شما فک کنم موقع نصب Antivirus روشن بوده و فایل هایی رو پاک کرده ،اون مشکل باید با Run as admin حل شه ، کرک رو دوباره کپی کنید و Antivirus رو off .نقل قول:
جالب اینه که هاردم 1 ترابایته و درایو C حداقل 300 GB خالی داره !
وقتی هم با run as admin اجرا می کنم این ارور رو میده !
واسه این قضیه ی dx11 هیچی نیومد؟patch؟update؟هیچ خبری نیست؟
یه خواهش داشتم از شما که بعنوان مدیر این قسمت هستید حداقل یه بار این بازی رو با dx10 تست کنید که ما از این گیجی در بیایم اخه یه عده از دوستان میگن اجرا میشه و یه عده میگن نمیشه ما هم موندیم هاج و واج لطفا شما کمک کنید….اقا دانلود کنیم یا نه ؟:n03::n03::n03:
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکل از آنتی ویروس باشه چون من دی وی دی های بازی رو از دوستم گرفتم و آنتی ویروس اون هم مثل منه نود 32 ورژن 4 . اون گفت که غیر فعال نکرده و بازی بدون مشکل اجرا شده . راستی این بازی فایل کرک به صورت جدا نداره و هنگام نصب فایل های کرک به محل نصب بازی میرن . شما راه حل دیگه ای به سراغ ندارید؟ ممنون