باسلام خدمت اساتید محترم
من تازه با دلفی اشناشدم یه مشکل داشتم لطفا کمکم کنید
یک جدول (دیتا بیس)دارم میخواهم یکی از ستونهای این جدول در زمان اجرا itemsهای یک DBComboBox1 یاComboBox1 باشند.چه کدی برای آن بنویسم.باتشکر
Printable View
باسلام خدمت اساتید محترم
من تازه با دلفی اشناشدم یه مشکل داشتم لطفا کمکم کنید
یک جدول (دیتا بیس)دارم میخواهم یکی از ستونهای این جدول در زمان اجرا itemsهای یک DBComboBox1 یاComboBox1 باشند.چه کدی برای آن بنویسم.باتشکر
سلام
لطفا درخواستتون رو یک جا بنویسید.
جواب شما در تاپیکتون داده شده.
بای
سلام
کامپوننت رو گرفتم.مرسی
منظورم از drag drop اینه که مثلا تصویر image1 رو بوسیله drag کردن توی image2 بذارم
سلامنقل قول:
اول خواهش میکنم. قابلت رو نداشت.
دوم. برای Drag and Drog باید کمی دقت کنی.من این نمونه رو بر اثاث image1 توی image2 نوشتم.
1 - خاصیت DragMode دو تا Image رو dmAutomatic قرار دهید.
2 - خاصیت IncrementalDisplay رو True کنید. (فقط برای Image2)
خوب تا اینجا خوب اومدید. حالا به کد نویسی رسیدیم.
3 - چون میخواهیم وقتی به Image2 رسیدیم که عکس توش قرار بگیره. عکس موس حالت Drag بگیره.
توی OnDragOver باید یک کد بنویسیم، فرقی نداره چی باشه. (فقط برای Image2)
چون ما میخواهیم که فقط شکل موس تغییر کنه. پس احتیاجی نیست کد اجرا بشه و ما با // جلوشو میگیریم.
4 - حالا میخواهیم وقتی از Image1 عکس رو کشیدیم و توی Image2 گذاشتیم تصویر منتقل بشهکد:// Set Cursor Draging
باید توی OnEndDrag شی Image1 این کد رو قرار بدیم.
تموم. فکر کنم همش رو یاد گرفتید. اگر متوجه نشدید یک بار دیگه بخونیدش.کد:Image2.Canvas.CopyRect(Image1.ClientRect,Image1.Canvas,Image2.ClientRect);
این هم یه نمونه که خودم براتون ساختم. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.حجم 10 کیلوبایت.
موفق و پیروز باشید. بای
SOLDIER خان در تاپیک فقط یک جواب داده شده که البته پاسخ کلی بوده ومن به نتیجه نرسیدم اینه که صلاح دیدم در این تاپیک در خواستم رو مطرح کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ببخشید که باعث شدم ناراحت بشید.
یکی از دوستان دیگه هم به شما کمک کرده اند. که دقیقآ چیزیه که تو ذهنم بود.
در اون تاپیک پیگیری کنید چون کد گذاشته شده:).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کد رو استفاده کنید. مشکلتون حل میشه.
موفق ، پیروز و سربلند باشید. بای
سلام
میخواهم کمی آموزش بزارم که تاپیک از یاد نره.
اما آموزش های اصلی و باحال بعد درس هاست.
میدونم خیلیه که آموزش نگذاشتم. باید ببخشید.
چون خیلی ها با اینها یه خورده مشکل دارن گفتم بزارم بد نیست.
اما باید زودتر از اینها میگذاشتم که دیگه متاسفانه نشد.
خوب معرفی تابع ، ثابت ، متغیر ، کلاس و رکورد
متغیر ، برای نگهداری یک نوع اطلاعات که مشخص شده.
کد:var S : Integer;
کد:S := 2007;
ثابت ، نگهداری و حفظ یک نوع اطلاعات که مشخص شدنی نیست.کد:ShowMessage(IntToStr(S));
کد:const
S : 2007;
تابع ، انجام عملیاتی روی متغیر یا متغیر ها و در کل اطلاعاتی هست ! که در آخر نتیجه ای داره که برمیگردونه.کد:ShowMessage(IntToStr(S));
نتیجه یک متغیر هست که باید تعریف بشه. همیشه بعد از تابع با ":" دو نقطه شروع میشه.
کد:function GetPostsUser(name : string) : Integer;
کد:function TForm1.GetPostsUser(name : string) : Integer;
begin
if name = "Soldier" then
Result := 1668;
end;
بعد ها بیشتر در موردش توضیح میدم.کد:ShowMessage(IntToStr(GetPostsUser(Soldier)));
کلاس ، مجموعه ای از ثابت ، متغیر و تابع هاست.
کد:Type
TUser = Class
Name : String;
function TanksHim : String;
end;
کد:User : TUser;
کد:function User.TanksHim: String;
begin
Result := "Tanks Him :D";
end;
کد:User.Posts := 1688;
User.Name := 'Soldier';
رکورد ، مثل کلاس هست . مجموعه ای از ثابت و متغیر ها.کد:ShowMessage(User.Name+' Have '+IntToStr(User.Posts)+' Posts, '+User.TanksHim);
کد:type
TUser = Record
Name : String;
end;
کد:User : TUser;
کد:User.Name := 'Soldier';
User.Posts := 1668;
امیدوارم بتونم بعدها بیشتر توضیح بدم. فعلآ اینها رو داشته باشیدکد:ShowMessage(User.Name+' Have '+IntToStr(User.Posts)+' Posts, Tanks Him');
مثل : تعریف تابع برای رویداد ها ، تابع های مختلف ، و ساخت کمپننت
فعالیتم نهایتآ تا یک شنبه هست:13: . دیگه خوبی ، بدی دیدید حلالم کنید:) . اما بازم برمیگردم.:11:
موفق باشید.:10:
نقل قول:
soldier جون قرار بود ما رو هم راهنمايي كني ها! من هنوز منتظر راهنمايي شما هستمنقل قول:
ممنون
باسلامخدمت دوستانمي خواستم بدونم چطوري ميشه براي فرمها در دلفي اسكين گذاشت و خاصيت اسكين پذيري تعريف كرد تا كاربر بتونه اسكين را هم عوض كنه
مي تونين از VCLSkin استفاده كنين لينكش تو صفحات پيدا ميشهنقل قول: