من اطلاع نداشتم
به اندازه 3 پست جوابهامو در نظر بگیرین. یکیش رو در نظر نگیرین
Printable View
من اطلاع نداشتم
به اندازه 3 پست جوابهامو در نظر بگیرین. یکیش رو در نظر نگیرین
شما هم اطلاع ندارین. 2 پست نه 3 پستنقل قول:
ممنون بابت اطلاع رسانیتون
اطلاعتون مستدامنقل قول:
دوستان بیشتر به سوال توجه کنن؛ جواب ها باید دقیقتر باشه و آن چیزی رو پاسخ بده که سوال خواسته. از پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم حداقل آرم پرشین گیگ رو حذف کنید تا معلوم نشه کپی شده.
مگر کپی ایراد داره؟ من جواب این سوال را ازاینترنت پیدا کردم. باید مفهوم را برسونم درسته؟نقل قول:
ظاهرا در جواب به این سوال مثل ترول رفتار کردم
همه دوستان مرا ببخشید. :n01: ناخواسته بوده.:n03: الان که دارم نگاه می کنم خودم خندم می گیره :n02:
سوال اول :
اول از همه باید بگم که این سه بت به نام بناتالله الثلاثة معروف بودند پس جنسیت اون ها زن بوده .(بنات=دختران)
بت لات و عزی مخصوص قبیله قریش بودند
عزی : در حراض و در عبادتگاهی به نام سقام اون رو عبادت می کردند که خالد پسر ولید این بت را شکست .
لات : بت لات مخصوص ثقفی ها بود (ساکنان طائف) . تمثالی از این بت در خانه کعبه وجود داشت (خود بت مخصوص بنی ثقیف بود)
منات:طبرسی نیز درباره منات می گوید: منات در ناحیه قدید در فاصله میان مکه و مدینه قرار داشت. در نقل دیگر می گه: منات معبود بنی هذیل و بنی خزاعه بوده و اهل مکه نیز آن را پرستش می کردند.
یه انتقاد : این سوال خیلی جنبه فکری نداره مخصوصا سوال اول. یعنی در حد یه کپی پیست هست . بنابراین فکر می کنم باید بیشتر یا همه امتیاز رو برای سوال 2 در نظر بگیرید اون هم براس کسی که کامل سنگ و تاریخچه رو تشریح کنه. در پست بعدی در مورد ساختار حجر الاسود توضیح خواهم داد.
خواستم توضیحاتی پیرامون این سوالات بدم و کمی راهنمایی.نقل قول:
در خصوص سوال اول (که خودش دو سوال هست) در رابطه با قسمت اولش بیشتر به ظاهری که این بتها به اون شکل شناخته میشدن توجه کنید و توضیح بدید. در رابطه با قسمت دومش هم که مشخص هستش و اینکه اشاره شده به پیش از اسلام که دوستان به این نکته دقت نکردن.
دو سوال بعدی هم مشخص هستش چه چیزی مورد نظر هست فقط اینکه که پاسخ به این دو سوال امتیاز بیشتری خواهد داشت.
بله سوالات سطح بندی شده هستش و به نظرم مشخصه.نقل قول:
وقتی راهنمایی می شه آیا من میتونم باز جواب بدم یا اینکه کلاً 3 تا پست حق دارم جواب بدم؟