مگه ارسطو چشه؟نقل قول:
از خداشم باشه تو این بی شوهری جواب مثبت بده .... از اونی که باکلاس و شخصیت دورو داره و دغل بازه که بهتره ....
پسر به این خوبی ... صاف و ساده ... پایه یک هم که داره :n02: ....
شعله خیلی خودشو بالا نگیره ....
Printable View
مگه ارسطو چشه؟نقل قول:
از خداشم باشه تو این بی شوهری جواب مثبت بده .... از اونی که باکلاس و شخصیت دورو داره و دغل بازه که بهتره ....
پسر به این خوبی ... صاف و ساده ... پایه یک هم که داره :n02: ....
شعله خیلی خودشو بالا نگیره ....
:n04:نقل قول:
مگه ارسطو چشه؟
دیگه میخواستین چه جوری باشه؟؟ حداقل که اصلا در حد شــعله نیست... کلا شــوته ،جو گیره .. بد بخت شعله ...
ساده بودن و یکرنگ بودن یعنی شوت؟نقل قول:
سالم بودن و بی شیله بی پیله بودن یعنی جوگیر و شوت ؟
از خداشم باشه ....
اینا اهل کدوم علی آباد هستن ؟؟!
علی آباد استان گلستان؟!
درسته پایتخت در عین اینکه طنز هست ولی از صد تا سریال و فیلم سفارشی دینی و به ظاهر فاخر بهتر عمل میکنهنقل قول:
: يه بنده خدايي گفته اين فقط يه اثر براي خندست و به درد چيز ديگري نميخوره و نميتونه يه اثر فاخر باشه در صورتي كه سريال پايتخت از معدود اثرات فاخر سيماي ايرانه.....
فقط چند تا سکانس عالی در این رابطه میشه به اون صحنه ای که اون خانمه نقی رو برد خونه و سرکوفت زد که درس نخونده و داشت تحقیرش میکرد واقعا محشر کار شده بود یا همون صحنه پرت شدن ماشین به دره که نقی چطور برای نجات دادن باباش خودشو به اب و اتیش زد یا همون سر زدن به خانه سالمندان که خیلی خوب کار شده بود و کلی سکانس دیگه
دیگه نمیدونم اون بنده خدا با دیدن این صحنه ها هم میخنده لابد :دی
شاید یکی از نکات مورد توجه این فیلم این باشه که هر کس به اندازه خودش زوج مناسب رو پیدا کنه...
البته احساس میکنم شاید شعله از اینکه ارسطو به خاطر اون داره این کارو میکنه ناراحته و نمیخواست ارسطو رو امیدوار به آینده کنه که اگه جواب منفی بهش داد ضربه بزرگی بخوره
من احتمال میدم همون پسره کلیه رو بده و تو طول مسیر تا قشم ارسطو و شعله بتونند با هم به تفاهم برسند...:n02:
تسلــــــــیم :24:نقل قول:
ولی خداییش با همچین آدمی نمیشه زندگی کرد از ما گفتن بود .. با اینکه دلم واسه ارسطو میسوزه.
تو این جامعه پر از گرگ همچین آدمی مثل ارسطو که همش قاطی میکنه چجوری دووم میاره...
بله دوست من ... علی آباد استان گلستاننقل قول:
راستی گلرخ که موافق ازدواج بود چرا کارشون نشد؟
آخرش قسمت نشد درست و حسابی این سریال رو ببینیم. کلاً 2 قسمت دیدم . به نظر من متن نداره. با این حال خیلی قشنگه . فقط بخاطر کارگردانی و صدا گذاری و فیلمبرداری