بچه ها من درستش کردم هم خود برنامه رو آپدیت کردم هم کارت گرافیک رو. درست شد لطفا پست رو حذف کنید
Printable View
بچه ها من درستش کردم هم خود برنامه رو آپدیت کردم هم کارت گرافیک رو. درست شد لطفا پست رو حذف کنید
من مشکلم حل نشد:n29:نقل قول:
راستی صفحه اجرای گیم که میاد رویoption که کلیک میکنم,Tomb Raider has stopped workingمیده!
سلام دوستان من مشکل افت فریم دارم . با اینکه هم بازی رو آپدیت کردم و هم کارت گرافیکم رو ولی دیگه نمیدونم چرا اینطوریه :n30: خواهش میکنم کمکم کنید .
اینم مشخصات کامپیوترم :
Ram : 4GB
.(Graphics : W1953 (1360x768@60Hz
ATI Radeon HD
اینم دوتا عکس از تنظیمات بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم سلامنقل قول:
سلام دوستان من مشکل افت فریم دارم . با اینکه هم بازی رو آپدیت کردم و هم کارت گرافیکم رو ولی دیگه نمیدونم چرا اینطوریه :n30: خواهش میکنم کمکم کنید .
اینم مشخصات کامپیوترم :
Ram : 4GB
.(Graphics : W1953 (1360x768@60Hz
ATI Radeon HD
اینم دوتا عکس از تنظیمات بازی :
شما مجبوری حتما تمام تنظیمات رو حداکثر بزاری ؟؟؟!!!
حوب رزولویشن کمی کمتر کن و v-sinc بافر هم کم کن
تو ثصفحه تنظیمات پیشرفته هم کمی کیفت و جزییات رو بیا پایینتر تست کن باید درست بشه
من که رو سیستم قدیمی خودم که رمش 2 بود و کارت گرافیکش انویدیا 512 راحت اجراش کردم با کم کردن گرافیک و جزیات
......................................جواب.... .....................لطفانقل قول:
دوستان من مشکل Failed to initialize Direct3D with current settings دارم
کارت گرافیکمAMD HD آپدیت هست.بعد از نصب این بازی 3تا بازی دیگه نصبیدم بدون مشکل اجرا شدن جز این بازی!!
بازی رو روی PCکه کارت گرافیکش nvidia هست نصب کردم نصب میشه بدون مشکل
اما روی کارت گرافیک لپ تاپ این ارور رو میده چرا؟؟؟
Launch the Registry Editor (open the Start Screen/Start Menu, type regedit, hit Enter).
HKEY_CURRENT_USER\Software\Crystal Dynamics\Tomb Raider\Graphics
Modify RenderAPI value to 9.
نقل قول::n16:
Launch the Registry Editor (open the Start Screen/Start Menu, type regedit, hit Enter).
HKEY_CURRENT_USER\Software\Crystal Dynamics\Tomb Raider\Graphics
Modify RenderAPI value to 9.
بعد از 6ماه امروز همینطور وب رو زیر و رو میکردم که راه حل مشکلمو پیدا کردم:n19:،همونطور که بالا نوشتم برین توی ریجستری مسیر بالا رو طی کنین حالا تو آخرین مرحله مقدار رندر اَی پی آی که 0 هستش رو به 9 تغییر بدین،اوکی کنید ریجستری رو ببندین،الان دیگه مشکل حل شده.:n25:
سلام دوست عزیز
من یک مشکلی تو سیستمم دارم هر بازی را که اجرا می کنم بعد از چند دقیقه سیستم ریستارت می شه لطفا راهنمایی کنید
سیستم من:
vga: GTX460 se
RAM: 4g ddr3
cpu: core i3 2120
احتمالا مشکل از فن cpu سیستمته،خوب خنک نمیکنه سیستم هم اجباراً ریستارت میشه.نقل قول: