سلام و یک سئوال آیا با کارت های دی . وی . بی کانالهای دیجیتالی که ایران پخش میکنه میشه دریافت کرد؟
Printable View
سلام و یک سئوال آیا با کارت های دی . وی . بی کانالهای دیجیتالی که ایران پخش میکنه میشه دریافت کرد؟
دوست عزيز آندر اسكور سلامنقل قول:
اگر منظور كارتهاي ----S است خير . اينها نياز به تجهيزاتي مانند ا ل ا ن بي و ... دارند و فقط امواج ماه واره اي را مي گيرند. براي ----T كه از شبكه هاي زميني پخش مي شوند، آنتن معمولي كفايت مي كند.
یک فروشگاه به طور اینترنتی از متقاضیان دستگاههای گيرنده هاي ديجيتال برای پیش فروش ثبت نام می کند.
نام فروشگاه به سادگی با جستجوی عبارت فروشگاه اينترنتي گيرنده هاي ديجيتال قابل دستیابی است این مطلب فقط برای اطلاع رسانی است.
الان قیمت setup box از چند شروع میشه؟
در ایران از حدود 90 هزار تومان البته فعلا"نقل قول:
نقل قول:سلام ..نقل قول:
این مدل TV رو مطمئن هستید که از ----T پشتیبانی میکنه ؟ کسی عملا تستش کرده ؟ تنظیمات خاصی داره ؟
آنتن من از این خفاشی ها هستش که بوستر هم دارند ... باید آنتن رو عوض کنم ؟
من هر چی Search می کنم ، فقط شبکه های آنالوگ رو می گیره ...
ضمنا TV به آخرین ورژن Firmware هم آپگرید شده ..
از دوستانی که در این مورد اطلاع دارند یا عملا جواب گرفتند، ممنون میشم کمک کنند ..
چون اگه نتونم بگیرم مجبورم یه دیش دیگه اضافه کنم و دست به دامن اینتل ست بشیم ...
یه نگاه بنداز ببین پشت تلویزیون خروجی تصویر coaxial هست یا خیر . ااگه پنلت ورژن اروپایی باشه دی وی بی رو داره اما اگه ساخت مالزی و ورژن آسیایی باشه نداره .نقل قول:
نه امیر جان .. مدلی که من دارم UA40B7000 هستش .. ساخت مالزی .. از بانه گرفتم .نقل قول:
مدل های اروپایی ( UE40B7000 ) رو مگه شما جایی تو بانه یا تهران دیدی ؟
اونایی که با گارانتی سام هم تو ایران وارد شده، همه UA40B7000 هستن دیگه ؟
روی پنلهای که تیونر داخلی ----S دارن احتیاج به کانکتور مخصوصی مثل ورودی آنتن به رسیورهای ماهواره هست ولی تیونر ----T سیگنالهارو از همون ورودی آنتنهای معمولی دریافت میکنه و ورودی مجزا نداره.نقل قول:
در بین مدلهای آسیایی UA40B7000WW تیونر دیجیتال ----T داره ولی راجب بقیه مدلها من منبعی پیدا نکردم که چیزی در این مورد توضیح داده باشه اگر داشت که چه بهتر ولی اگر نداشتم میتونی set top box مخصوص بخری و دردسر ماهواره و دیشو نکشی.نقل قول: