فقط سیو آخرتون رو نمیخونه یا هیچکدوم رو؟نقل قول:
فیفا منیجر سال های پیش هم این مشکل رو داشت برای همین همیشه باید چندتا سیو داشته باشید که اگه یکیش کار نکرد با یکی دیگه که مثلا چند هفته عقبتره بازی کنید
Printable View
فقط سیو آخرتون رو نمیخونه یا هیچکدوم رو؟نقل قول:
فیفا منیجر سال های پیش هم این مشکل رو داشت برای همین همیشه باید چندتا سیو داشته باشید که اگه یکیش کار نکرد با یکی دیگه که مثلا چند هفته عقبتره بازی کنید
تمام سیو ها اینطوری شد از اوتو سیو گرفته تا سیو های قبلی من از فیفا منجیر 04 که اون موقع اسمش توتال کلایب منیجر بود دارم بازی می کنم مشکل بد سیو شدن رو دیده بودم اما اینو واقعا در عجبم
این قسمت پرسنال لایف برا شماهم غیر فعاله چطور فعال میشه ؟
چطور میشه برای بعضی از بازیها تیم دوم رو فرستاد؟
همون اول که میخوام نیو گیم بسازی یک قسمتی داره که میتونی تیک بزنی و فعال میشه.نقل قول:
منظورتون Reserve team ??فکر نکنم بشه بفرستی.فقط میتونی بازیکنای تیم رزرو رو بیاری توی تیم اصلی بعدش بهشون بازی بدی.
بابا دمت گرم جواب دادی فکر میکردم این بازی طرف دار نداره من از هتریک به این سمت اومدم خیلی فاز میده تکست مودش دقیقا همونه
دقیقا کجاش هست هرچی نگاه کردم پیدا نکردم :n27:نقل قول:
این خرید ماشین و ... هم مربوط به همون پرسنال لایف هستش؟
همون اولی که نیو گیم میکنی.فردا برات نگاه میکنم بهت میگم توی چه بخشی هست.نقل قول:
اره.مربوط به همون هست.
من موقع شروع چیزی رو تغییر ندادم با همون تنظیمات که داشت اومدمنقل قول:
خوب ببین همون اول باید یک تیک رو بزنی :Enable personal lifeنقل قول:
توی نیو گیم اولین صفجه بالا سه تا گزینه داره نوع بازی رو تعیین میکنه که باید یکیشو از اونا انتخاب کرد من هرچی نگاه میکنم تو بقیه قسمتها ندیدمنقل قول:
سوال بعدیم اینه که این اپدیت دوم که اومده کافیه نیاز به اپ اول نداره؟