دوستان تا امروز بدون هیچ مشکلی بازی رو میرفتم...........ولی امروز هر بار که میخوام وارد شم در فیلم اول بازی قفل میشه و ارور has stop work میده.چی کار کنم؟
Printable View
دوستان تا امروز بدون هیچ مشکلی بازی رو میرفتم...........ولی امروز هر بار که میخوام وارد شم در فیلم اول بازی قفل میشه و ارور has stop work میده.چی کار کنم؟
تاریخ سیستمتو به 14 نوامبر برگردون درست میشه. تایم زون هم +8نقل قول:
کسی نمیدونه من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من امرور رفتم call of duty black ops 2 رو بگیرم ولی فروشنده گفت فقط روی سیستم های 64 بیتی نصب میشه.میخواستم ببینیم واقعا اینطوریه؟
مشخصات سیستم من:
رم : 2 گیگ ddr 2
گرافیک : 9500 gt یک گیگابایت
سی پی سو: اینتل دو هسته ایی 7300
مادربورد: گیگابایت (مدلش دقیقا یادم نیست اگه لازمه بگین براتون پیدا میکنم میذارم)
ویندوز: 8 فاینال 32 بیتی
حالا این بازی روی سیستم من نصب میشه؟
سلام دوستان
کرکی چیزی نیومده که بهش بخش زامبی رو هم بازی کرد؟!!
پست تکراری-لطفا حذف شود
اقا یه کمکی به من کنید
من تو مرحله افغانستان که با اسب میره اینور اونور این اسبه همش پاهاش زیر زمین هست یا سوارش میشی میری جای دیگه بازم یه جای دیچه پاهای اسب میره زیر زیمین اعصابمو خورد کرده 10 بار reply mis کردم اما درست نمیشه نمیدونم چرا گرافیکم خوده من msi 6870 1g
راستی همین بازی رو هم رفیقم نصب کرده اما موقعه اجرا یه دفعه سیستم هنگ میکنه و reset میشه اما تو بازی های دیگه مثل nfs:mw یا بازی های دیگه اینجوری نیست گرافیکشو نمیدونم چی بود ولی nvida هست یادم نیست مدلشو
اگر یه کمکی بدید ممنون میشم
بازم ممنون
اقا یه کمکی به من کنید
من تو مرحله افغانستان که با اسب میره اینور اونور این اسبه همش پاهاش زیر زمین هست یا سوارش میشی میری جای دیگه بازم یه جای دیچه پاهای اسب میره زیر زیمین اعصابمو خورد کرده 10 بار reply mis کردم اما درست نمیشه نمیدونم چرا گرافیکم خوده من msi 6870 1g
راستی همین بازی رو هم رفیقم نصب کرده اما موقعه اجرا یه دفعه سیستم هنگ میکنه و reset میشه اما تو بازی های دیگه مثل nfs:mw یا بازی های دیگه اینجوری نیست گرافیکشو نمیدونم چی بود ولی nvida هست یادم نیست مدلشو
اگر یه کمکی بدید ممنون میشم
بازم ممنون
نقل قول:
فکر نکنم به 32 یا 64 بودن سیستم ربطی داشته باشه البته ویندوز من 64 بیت هستش و بازی رو بدون مشکل(البته بعد از تغییر تاریخ) اجرا کردولی موقعی که برای خرید بازی رفته بودم فروشنده خودش این game رو رو کامپیوترش داشت بازی می کرد وقتی پرسیدم ویندوزش چیه گفت سون 32 بیت.
دوستان من
کرک اسکیدرو فیکس رو ریختم
تاریخ رو بردم 14 نوامبر
تایم زون رو بردم رو چین +8
دایرکت ایکس رو هم نصب کردم
ولی هنوز ارور میده اسم فایل ارور هم XAudio2_7.dll هست , کسی میدونه مشکل از چیه؟ و این که اگه مشکل از این فایله کسی میتونه آپلود کنه این فایل رو؟