برای خرید و فروش خودرو، لازم نیست به محضر بروید! ادعای مسئولان ثبت اسناد، ریشه در پول دارد یا قانون؟
به نقل از سایت پلیس راهور :
مدارک مورد نیاز تعویض پلاک ونقل وانتقال وسایل نقلیه
- اصل سندفروش کارخانه سازنده(تولیدداخل)
- اصل کارت شناسایی وسیله نقلیه
- اصل سندمالکیت وسیله نقلیه که توسط ناجاصادرشده است
- اصل شناسنامه جدیدیاکارت ملی متعاملین یانمایندگان قانونی آنها
- حضورفروشنده وخریداریانماینده قانونی آنها
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل فیش پرداخت بهای پلاک براساس تعرفه
- مدارک احرازسکونت خریدار
همونطور که میبینید اصلا حرفی از بنچاقی که دفترخانه صادر میکنه نیست ! و بود و نبودش اهمیتی نداره
مدارک مورد نیاز اخذسندمالکیت المثنی
- ارائه یک نوبت آگهی درروزنامه کثیرالانتشارمبنی برمفقودی یاسرقت شدن سندمالکیت وگذشت بیش از 10 روزازتاریخ نشرآگهی
- تکمیل فرم اطلاع ازعواقب کشف فسادوعودت آن درصورت یافت شدن
- حضورمالک یانماینده قانونی وی به همراه وسیله نقلیه درمرکزتعویض پلاک
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل مدرک احرازهویت(شناسنامه جدیدیاکارت ملی)
نقل قول یک تجربه در مورد انتقال مالکیت بدون مراجعه به پلیس :
نقل قول:
صادقی
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
بزارید من یه موضوعی رو بهتون بگم
سال گذشته یک موتور سیکلتی خریدم، که تو دفاتر ثبت اسناد سند زدیم، ولی دیگه دنبال کارهای پلاک و این چیزهاش نرفتیم چند وقته پیش موتورو گرفتن و رفت پارکینگ خواستم سند ببرم هر چقد گشتم پیدا نکردم که نکردم، رفتم چند روزه پیش رفتم همون دفتر ثبت اسناد موضوع رو مطرح کردم، خیلی جالبه میگه باید شماره سند یا کپیش رو بیاری تا بتونیم براتون پیدا کنیم سندش رو، گفتم آقای محترم من گم کردم، گفت به من مربوطی نیست من چجوری بیام از تو این همه سند پیداش کنم، گفتم مگه تو سیستم ثبت نمی کنید، خوب نام و نام خانودگی من رو بزنید مشخص میشه، خیلی خنده داره، برگشت گفت سیستممون چند ماه پیش سوخته...
این در حالی هست که شما تو سیستم نیروی انتظامی هر جای کشور که باشی با یک دکمه همه مشخصات صاحب وسیله نقلیه مشخص میشه... اینها فقط دارن پول مفت می گیرند...