سلام به همه دوستان
من پیس رو دانلود کردم و نصبیدم ، ولی تو ویندوز 7 صدای گزارشگر در نمیاد
باید چکار کنم ؟؟:45:
Printable View
سلام به همه دوستان
من پیس رو دانلود کردم و نصبیدم ، ولی تو ویندوز 7 صدای گزارشگر در نمیاد
باید چکار کنم ؟؟:45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2013 Patch 1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
New Features :
Fixed team rankings & 2nd division name in ML mode
New boots: adidas predator LZ, Nike CTR360, Nike Tiempo Legend, Nike T90, Nike Mercurial Vapor, Puma Powercat
New league: Liga Adelante (19 teams included)
New kits: Colombia, Korea Republic, QPR, Udinese Calcio
Other: added league flags for Bundesliga & Liga Adelante, updated selector with ML switch, fixed Brazilian league logo
Stadiums: Relinked home stadiums & stadium names for all European club teams
General Features :
• Full Bundesliga & 2. Bundesliga
• Correct kits for all Premier League & Liga ZON Sagres teams + Argentina, Brazil,
Colombia, Netherlands, South Korea, Uruguay
• Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable
players
• Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
• Includes first DLC
• Removed blur
More Liga Adelante screens
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pics of new boots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NOTE : Transfers ARE NOT completely correct, we tried to fix some of the most important teams but it is impossible for us to transfer and create as many players as are missing. Transfers will be updated fully when the second DLC gets released. (mid October).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2013 Patch 1.1 Download Links :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
How To Use :
1. Install the patch
2. Start the game via pes2013.exe / start menu folder / Selector
از کجا دانلود کردی عزیز؟نقل قول:
از p30dayنقل قول:
تو xp سالمه ولی تو ویندوز 7 صدای گزارشگر نمیاد
آخرین ورژن Microsoft NET Framework + directx از نت دانلود کن نصب کن ببین درست میشهنقل قول:
ويرايش شد پست.
نقل قول:
اتفاقا منم از p30day گرفتم تو سون بازی میکنم اصلا هم مشکل نداره نسخه rld هستش از ستینگ بازی برو قسمت audio بعد بافر صدا و نوع صدای اسپیکر رو تغییر بده شاید درست شد
دوستان عزیز من بازی رو نصب کردم و کرکی که دو تا فایل بود رو هم نصبیدم.یکیش فایل exe که با فایل اصلی replace کردم و دیگری هم یه فایل سیستمیه ریختم همون جا بغل فایل اصلی.در ویندوز سون روی آیکون بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته.تو تاسک منجر هست اما نه اجرا میشه نه اروری میده.چه کنم؟ ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاید بازیت نسخه skidrow هستش روش کرک Relodd میزنی اجرا نمیشه کرک اسکیدرو فرق میکنه فایل اجرائیش ببین نسخه بازیت چیه همون کرک رو واسش دانلود کننقل قول:
از کجا نسخه بازی رو میشه فهمید؟من برای کرک یه فایل دارم که اسمش هست:
Buddha.dll
چی کارش باید بکنم؟ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk