-
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال عصر سه شنبه در دیداری تدارکاتی به مصاف نفت تهران رفت. در این دیدار دوستانه که از ساعت 18:40 در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار شد، تیم نفت با 2 گل استقلال را شکست داد.
برای تیم فوتبال نفت تهران در این دیدار دوستانه مهدی خیری (14) و یرکوویچ (65) موفق به گلزنی شدند. این درحالی بود که تیم نفت تهران در دقیقه 83 توسط هادی شکوری یک ضربه پنالتی را از دست داد.
تیم فوتبال استقلال در دیدار برابر نفت تهران عملکرد ضعیفی داشت، به گونهای که معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه دستگردی نیز از عملکرد این تیم ابراز گلایه میکردند.
آبی پوشان در این بازی علاوه بر نفرات ملی پوش خود مجتبی جباری و سیاوش اکبرپور را نیز به علت مصدومیت در اختیار نداشتند.
منصور ابراهیمزاده، سرمربی تیم فوتبال نفت تهران نیمه اول مسابقه تدارکاتی مقابل استقلال را از روی سکوها دنبال کرد و در نیمه دوم برای هدایت شاگردانش به کار زمین آمد.
مهمترین اتفاق این بازی مصدومیت میلاد میداودی، مهاجم تیم فوتبال استقلال در اواخر نیمه اول بود. مصدومیت این بازیکن به گونهای بود که ناچار به خروج که از میدان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیمهای دوستانه نفت تهران و استقلال درحالی برگزار میشود که میلاد میداودی مهاجم استقلال در دقیقه 40 با آسیبدیدگی شدید از ناحیه زانوی پای چپ روبرو شد.
آسیبدیدگی این بازیکن به حدی بود که در زمین از درد به خود میپیچید و با صدای بلند فریاد میزد. همین مسئله باعث شد این بازیکن تعویض شود و جای خود را به توزی بدهد.
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال نظر به عدم انجام تعهدات و وظایف محوله به نامبرده علی صلاحی، قائم مقام اقتصادی باشگاه استقلال از سمت خود برکنار شد. گفتنی است نامبرده از این تاریخ به بعد هیچگونه سمتی در باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران نخواهد داشت.
-
سایت گل-سياوش اكبرپور دروازه پرسپوليس را باز كرده اما نه با پيراهن استقلال. بعد از بازي با ملوان استقلال مقابل حريف سنتياش قرار ميگيرد و همه منتظرند ببينند آيا اكبرپور ميتواند طلسم گل نزدن به قرمزها را بشكند يا خير؟!
وضعيت پاي مصدومت چطور است؟
خدا را شكر خيلي خوب است و برخلاف آنچه ميگفتند ممكن است رباط پاره كرده باشم اما رباط پايم سالم است و دارم مراحل پاياني آمادگي را پشت سر ميگذارم.
به بازي با ملوان هم ميرسي؟
- اين بازي يكشنبه برگزار ميشود و اتفاقا در روز عيد است. مشكلي براي حضور در تركيب اصلي استقلال ندارم و احساس ميكنم ميتوانم در تركيب اصلي بازي كنم.
مقابل نفت غايب بودي و استقلال هم كه باخت.
من فكر ميكنم باختن در بازيهاي تداركاتي بد نيست چون ميتوانيم نقاط ضعفمان را پوشش بدهيم. الان مهاجمان استقلال خيلي زير فشار هستند و من فكر ميكنم بايد كمي زمان بگذرد تا ما هماهنگ بشويم. هر كسي ميرسد از مهاجمان انتقاد ميكند در حالي كه ديگر تيمها هم وضعيت خوبي ندارند. چه توقعي ميتوان داشت در حالي كه هنوز 4 هفته از ليگ گذشته است؟
وقتي اسم استقلال وسط ميآيد توقعات هم بالا ميرود.
قبول دارم. ما لباس تيم بزرگي را به تن كردهايم اما اغلب بازيكنان اين فصل به تيم اضافه شدهاند و تمرينهاي زيادي را هم كنار يكديگر نداشتهاند اما اين تعطيلات فرصت خوبي بود تا يكسري هماهنگيها را به دست آوريم. از اول ليگ معلوم بود ما نياز به زمان داريم.
جمعه هفته آينده باز مقابل پرسپوليس قرار ميگيريد. اين بازي چند روزي است سوژههاي مختلفي ايجاد كرده!
طبيعي است و من با اين فضا غريبه نيستم. همه دوست دارند درباره دربي حرف بزنند در حالي كه بازي با ملوان قبل از اين بازي است. ما البته بايد روي ملوان تمركز كنيم. آنها يك تيم خوب و دونده هستند كه ميآيند تهران فوتبال بازي كنند. كارمان مقابل ملوان سخت است اما از همين جا بگويم كه خيال هواداران از اين بازي هم راحت باشد.
مگر قرار است پرسپوليس را هم ببريد؟
ما بازي قبل را به پرسپوليس باختيم و حالا هم وقتي ما را در كوچه و خيابان ميبينند ميگويند حتما بايد پرسپوليس را هم شكست بدهيد. شخصا نگران دربي نيستم.
يادت هست زمان مربيگري قلعهنويي چه موقعيتهايي را جلوي دروازه پرسپوليس هدر دادي؟
بله (... میخندید) ، يادم هست. عجب حاشيههايي را هم درست كرد.
دوباره مقابل پرسپوليس بازي ميكني و فرصت جبران داري.
فصل قبل من جبران آن دربي را كردم براي اميرخان اما اين دليل نميشود كه نخواهم در اين دربي گل بزنم.
فكر ميكني باز هم از آن موقعيتها به دست ميآوري؟
تنها دوست دارم يك بار ديگر با دروازه پرسپوليس تك به تك شوم. آن وقت نتيجه اين كار را ميبيني... گذشته از اين بحثها اما اميدوارم يك بازي زيبا و جوانمردانه باشد.
-
-
فردا شب بازی سختی مقابل ملوان داریم !!
این تیم زیادی روی پنالتی به گل رسیده ، مدافعا باید حواسشون باشه اگه تو محوطه جریمه به بازیکن حریف بگن بالای چشت ابروه اونم سریع میفته رو زمین و بنگ !
متاسفانه تیم هنوز به تاکتیک مشخصی نرسیده ولی خب عموما تیم های قلعه نویی از حدودای همین هفته هاست که میفتن رو غلطک !
بازی با نفت تهران هم که گویا میداوودی مصدوم شده و تا مدتی تو ترکیب نخواهد بود !! و حالا که اکبرپور هم هافبک بازی می کنه فقط 2 تا مهاجم داریم !! اگه قلعه نویی با فرهاد لجبازی نمی کرد الان حداقلش این بود که 3 تا مهاجم داریم ! برای تیمی که احتمالا تو 3 جبهه باید بجنگه 4 تا مهاجم خیلی کمه ، تازه اکبرپور رو هم باید بزاریم کنار !!
باید دید چی پیش میاد !!
-
جای خالی فرهاد به شدت حس میشه هر دو طرف مقصر بودن...
ترکیب پیشنهادی:
ساموئل صادقی منتظری حمودی
نکو
سیاوش فابیو خسرو
آرش و منوچهری
-
واقعا ادم لذت:2: میبر از بازی استقلال من هرچی که شمردم هیچ وقت تعداد پاس های سالمشون از 3 تا بیشتر نشد که نشد روی یه اتفاق گل زدن وبه کمک داور مساوی گرفت
-
ماشالا ملوان ۱۱ نفر دفاع میکرد
استقلال هم فاقد برنامه واسه حمل بود
من نمیدونم قلعه نویی چرا به این ساموئل بازی نمیده
این بیگ زده هم اصلا بازیکن ۹۰ دقیقه نیست
ولی در کّل آینده استقلال خوب هست
مطمئنا بهتر میشه
فقط به اندازه یه برد و باخت با صدر فاصله داریم
-
امان از دست خروج های رحمتی !! امان !!
چیزی که بیشتر از همه توی ذوق می زنه اینه که تیم هیچ تاکتیک مشخصی نداره و اصلا معلوم نیست می خوان چیکار کنن !! باز هم اون سوال که کی قراره برا تیم گل بزنه شروع شده !! از چندین و چند سال پیش که عنایتی رفته این مشکلو داریم !! وقتی بازی گره بخوره یه مهاجم نیست که دلمونو خوش کنیم توپ بهش برسه گل میشه !!
دروازه بان ملوان هم روی شوت ها مشکل داشت تازه خیلی بد واکنش نشون می داد یه جورایی دست و پاشو خیلی عجیب تکون می داد !
نکته بارز این بازی :
جوااااااددد !!!
حمودی و هاشم برین !!
آرررررش !!
کوچ کردن مربی ما رو !! :27: !! :31: !!
پ . ن : علیفر چه تیکه ای انداخت کلی خندیدیم !! هنرنمایی های آقای ژوزه !!
-
بیک زاده و حمودی یه چیزی بالاتر از فاجعه هستن!
نکونام هم کلا خنثی بازی می کنه باید اون تعویض می شد نه زندی.
دوندگی پایین جواد خط هافبک رو از نفس میندازه.خیلی نگران بازی با پرسپولیسم.