DFB.ir- دومین بازی مرحله گروهی بین دو آلمان و هلند در گروه دوم رقابت های جام ملت های اروپا انجام شد و ژرمن ها به لطف بازی هماهنگ و درخشش شواین اشتایگر و گلزنی گومز توانستند با نتیجه 2 بر 1 پیروز این نبرد شده و با 6 امتیاز راه ساده تری برای صعود داشته باشند. نظرات سرمربیان و بازیکنان دو تیم را پس از بازی دیشب می خوانیم:
یوآخیم لوو (سرمربی تیم ملی آلمان): " بسیار برای این بازی مشتاق بودیم. این دیدار برای ما بسیار مهم بود زیرا در چند تورنمنت گذشته ما بازی های دوم خود را از دست داده بودیم اما در این دیدار با گل های گومز که همواره پر تلاش کار می کند راه صعود به مرحله بعدی برایمان هموار تر شد. سامی خدیرا و باستین شواین اشتایگر در مرکز زمین بسیار عالی و فوق العاده ظاهر شدند. ما در بخش تدافعی هم عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم مقابل تیمی مانند هلند به خوبی ظاهر شویم و مهاجمان آن ها را خنثی کنیم."
برت فن مارویک (سرمربی تیم ملی هلند): " ما شروع خوبی داشتیم. گل اول آلمان ها از اشتباه و ایجاد فضا بین دفاع مرکزی و مدافع چپ به ثمر رسید. ما در نیمه دوم با تاکتیک همه یا هیچ بازی کردیم و توانستیم یکی از دو گل را جبران کنیم اما متاسفانه این برای ما کافی نبود ما در بخش هجومی بسیار شجاعانه و قدرتمند حاضر می شویم ولی در کارهای دفاعی متزلزل هستیم."
ماریو گومز: " فوق العاده است برای من زمان متوقف شد ما توانستیم با دو رقیب سر سخت بازی کنیم و اکنون با 6 امتیاز صدرنشین گروه مرگ هستیم چه چیزی بیشتر از این می خواهید؟ هلندی ها در پایان بازی فشاری بیش از 100 پوند را بر شانه هایشان حس می کردند. من خیلی خوشحالم که توانستم در دو بازی گذشته برای پیروزی به تیمم کمک کنم. من یک گل به پرتغال زدم و پس از سه روز توانستم بازهم گلزنی کنم مربی به من گفته بود که از حضور من خوشحال است ما راه سختی تا فینال داریم و باید این روند را ادامه بدهیم."