PVP ش هم مشکل دار میشه. طرف روگ هست از پشت میزنه تا برگردی یک ساعت طول میکشه مردی.
Printable View
PVP ش هم مشکل دار میشه. طرف روگ هست از پشت میزنه تا برگردی یک ساعت طول میکشه مردی.
این بازیو تو کنفرانس سونی هم نمایش دادن وقتی تموم شد ۲-۳ نفر براش دست زدن:n02:
هیچ امیدی به این بازی نیست
میشه جای فقط گفتن اینجور حرفا با اینگونه دلایل عجیب , یه کم فنی تر حرف بزنید که چرا امیدی نیست ؟!نقل قول:
اگه صفحه های قبلو یه بار خوب مطالعه کنید متوجه میشید که بین MMORPG ها در بیشتر سایت های منتقد Most Anticipated Game of The Year شد .
خیلی دوست دارم با دلیل حرف بزنید به جای گفتن این که دو نفر براش دست زدنو نمیدونم این که یک قابلیت اختیاری رو نکته منفی بدونید و اینجور مسائل .
یک پست هم درباره نظرات منتقدها درباره بازی(کسایی که خودشون بازی کردن) نوشتم توی تاپیک E3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد اگه دیدم پست انتقادی از شما با دلیل فنی و حرفه ای بود خوشحال میشم بحث کنیم وگرنه Ignore میکنم اینجور پستاتونو که نه وقت خودمو هدر بدم نه وقت شما رو .
مراسم سونی رو هم من کامل دیدم و به نظرم خیلی بیشتر از اینا دست زدن براش و تنها راه این که 2 نفر دست زده باشن اینه که هر کدومشون 20 تا دست داشته باشه : |
حسین جان برادر گوشات مشکل داره؟ تریلری که ما دانلود کردیم از E3 وقتی طرف اعلام کرد که برای سونی هم ریلیز میشه کلی صدای دست اومدش :n09:
یادمه واسه WoW هم همین نظرات کارشناسی رو میدادی. اول میگفتی بلیزارد دزد و کلاهبرداره بعد میرفتی بلیز میومدی میگفتی پرایوت سرورا آشغالن بلیزارد عالیه، بعد یه مدتم کلا اومدی گفتی اه اه Cata ری** و گند زدش. wotlk عالی بود. بعد اومدی گفتی نه پاندا ها میان wow خفن میشه بعد اومدی گفتی گند زدن به داستان :n08::n08::n08:
Make your mind already.
اینقدرم حذب باد نباش لطفن.
تو همیشه عقلت معیوب بوده معلومه وقته میگن چنین بازی مشهوری واسه یه پلتفرم میاد همه خوش حال میشن مثل خودم ولی وقتی نمایشش دادن و ۳نفر دست زدن اینجا وضعیت فرق دارهنقل قول:
احتمالا خاب دیدی من کی این حرفارو زدم؟ تو تو همون سرور فری بازی کن تا بپوسی سرور فری که به نظر من راه رفتن هم توش باگه . دانیال و ممد هستن و نظرات منو درمورد بلیزارد میدونن و میتونن بیان بگن که من همیشه طرفدار wowبودم و فقط از بلیزارد زمانی انتقاد کردم که ایرانو تحریم کرد و یا قبلش نمیومد واسه خاورمیانه هم سرور مخصوصو بزاره
خیلی راحته صبر کنید بازی ریلیز شه
تنها دلیل fps داشتن این بازی کافیه که ایندشو پیشبینی کنی
این نظر من بود زمانی معرفی شد
و الان کاملا نظرم عوش شده
جون هر کی دوس داری ignore نکن من محتاج نظرات شمام:n02:نقل قول:
از این به بعد اگه دیدم پست انتقادی از شما با دلیل فنی و حرفه ای بود خوشحال میشم بحث کنیم وگرنه Ignore میکنم اینجور پستاتونو که نه وقت خودمو هدر بدم نه وقت شما رو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انتظار دارم صدایی درنیاد دیگه
To me it just looks... Bland. Nothing like what was expected, just another WoW clone. No surprise there though as development started in 2007
It just feels like another recycled MMO, rather than a game with its own identity such as Guild Wars 2
disappointing.. but it still looks fun to play
It's a shame
Elder Scrolls Online just looks like another rushed WoW clone
I'm not surprised it turned out the way it did, and I'm quite happy that I didn't sign up
Wait, this has been in development for six years?
Complete disappointment
Haha, what is this supposed to be? A PS2 game? Looks pretty bad for such a big company. Even Sui Genesis, an indie game made by a few people, has 100 times better animations that this excuse of a game. This ain't 2005 anymore.
Looks pretty bad
They didn't need to go MMO
looks bad.
This looks worse than The Old Republic, something I didn't think I was ever going to have to say
Yea, this looks bad, I don't feel it, it just empty
After playing the FFXIV beta, this is kinda depressing.
Looks horrid. It was always a terrible idea.
Looks like complete shit.
hahaha wow that looks AWFUL. Reminds me of TW2 on consoles.
I hope this is just a big troll...
looks kinda bad, I hope everquest next is good. I am sick of theme park mmos.
Looks boring.
Game looks complete shit. My girlfriend was really looking forward to this game. Color me disappointe
Doesn't look fun at all. Gonna pass. :(
This looks really, really .. aweful.
Oh wow, that looks terribad.
That was disappointing to watch.
Looks dreadful.
Looks janky as shit.
The Elder Scrolls Online |OT| Game Sucks, Don't Buy It
Another pointless MMO that will be just sent to die.
Looks like it was made in Unity by a group of students.
کارشناسان بازی های رایانه ای ایران سبک mmo
lol
همینه میگم حذب بادی دیگه، دو تا تریلر و کامنت میبینی نظرت عوض میشه.
Stay low bro :n01:
کاملا درستهنقل قول:
من با چشم باز به موضوع نگاه میکنم ولی کاربری مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط چون این تاپیک رو خودش زده کور کورانه از بازی طرفداری میکنه! یعنی هیچ وقت موضع انتقادی نداشته هر بازی معرفی مکنه تا جایی که میتونه ازش تعریف و طرفداری میکنه و نمیدونم میخواد چیو ثابت کنه
در ضمن neogaf معروفترین و معتبرترین فروم بازی های رایانه ای دنیاست
تاپیک Neverwinter رو بنده زدم ولی خودم ازش انتقاد می کنم , تاپیک Loadout رو بنده زدم و توش ایراداتش رو گفتم . هیچ ربطی به تاپیک زدن نداره علاقه من به بازی .
اون منابعی که من در اون پستم گفته بودم از نظر کمیت و کیفیت از این معدود منتقدی که شما گفتید بهتر هستند . شما رفتید دو تا کامنت خوندید , من رفتم کل پستا و نقد های سایت ها معتبر(نه نظرات مردم عادی) رو مطالعه کردم , تمامی تریلر ها رو دیدم , یک تریلر رو جزئیاتش رو به صورت کامل گفتم در همین جا و بر همین اساس هست که به بازی امید زیادی دارم . بر اساس خوندن و دیدن جزئیات بسیار زیادی از بازی و نه فقط دو تا کامنت و یک اول شخص سوم شخص و تعداد افرادی که برای بازی دست زدن : |
من نمیگم بازی بدون ایراده , ولی امید بسیار زیادی بهش هست .
در کل بگم اگه فردا یه چیزی از بازی منتشر بشه که من به نظرم بد باشه میام همین جا نظرمو میگم و هیچ گونه تعصبی درباره بازی ندارم .
ولی بین نظرای منتقدا برای مقایسه , میرم منتقدایی رو میخونم که واقعا منتقد هستن نه یه سری آدم عادی و الآن هم بر همین اساسه که به بازی امید زیادی دارم .
از اونجایی که بحث کردن با شما توی Loop میفته( + این که من همه میدونن همیشه دوست دارم بحث ها محترمانه باشه ولی شما گویا حاضرید سر یک سری اختلاف نظر درباره بازی به طرف مقابل بپرید) , در این زمینه آخرین پست من اینه فعلا تا وقتی که اطلاعات جدیدتری از بازی منتشر بشه . اگه خوب بودن باز هم طرفداری می کنم و اگه نا امید کننده بودن صراحتا اینجا میگم که من نا امید شدم از بازی .
پ.ن :
تعصب کورکورانه من درباره بازی هایی که تاپیکشونو خودم زدم .
طبق نظرات کاربران neogaf و گیم پلی که خودم دیدم و محیط خشک و بی رنگ ولعاب بازی و نبودن هیچ گونه نواوری هیچ امیدی به این بازی نیست جز اینکه mmo نشه یا کنسل شه از اول ساخته بشه بلایی که سر titan هم اومد
به قول یکی از کاربران neogaf:
Looks like it was made in Unity by a group of students
شما به کاربرای neogaf میگید مردم عادی؟ در حدی نیستی در مورد neogafنظر بدی اقای ناظر. نکنه اونارو عادی میبینی خودتو کارشناس؟
پس بهتره برید اونجا عضو شید نظرات کارشناسانتون رو در اختیارشون بزارید شاید جای ناظر انجمن گرفتن کارشناس neogafشدید
دوستان یه سوالی ...من همه پست هارو خوندم..... نفهمیدم این تاپیک الدر اسکرول انلاین هست یا WOW یا محل دردو دل؟؟؟؟!!!!!!!!
حالا این بازیو که من عکساشو تونت دیدم بلکل تغییر کرده!!!!!! دوست داشتم مثه اسکایریم باشه .....