مشهدی نبود ؟ :31:
مشهدی نبود ؟ :31:
چرا جنسیت ثابته؟! اونم بزاریم کنار نامردا Witchblade رو خوشگل درست کردن ولی Shaman رو :13: درهرصورت به احتمال زیاد همون shaman میسازم تا 15-30 دقیقه دیگه هم اسمم رو اینجا میزارم
جنسیت ها از پیش تعیین شدش ، یعنی Gender Lock ـه ..نقل قول:
کلاس فرعی یا زیر مجموعه چی می خوای برداری؟ :20:
به احتمال زیاد Elementalist البته اگر بزاره وارد بازی شم (کلآ چندبار باید سعی کنم تا بتونم وارد شم)
چی شد آقا تزیینی دانلود کردید گذاشتید طاغچه :13:
مال من که معلوم نیست کی میتونم وارد شم و کی نمیتونم (الان نزدیک 30 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد شم ولی حتی از سایتش هم نمی تونم :13: ایکاش اون سرعت پائین و قطعی رو تحمل میکردم و از سایت خودشون دانلود میکردم ) کم کم دارم بیخیالش میشم (میخوایم 2 دقیقه بازی کنیم 6 ساعت باید سعی کنیم تا بتونیم وارد بازی بشیم:13:)
من مشکلی ندارم خوشبختانه
بازی نکنیدددددددددددد
خیلی اعتیاد اوره :دی
O رو بزن add Friend کننقل قول:
بعدش هم که رو اسم کلیک کنی ویسپر داره
اگه واقعا اینجوریه به زودی یکی از دوستان قراره بازیرو در سایت Uploadbaz آپلود کنه تا ما بتونیم راحت دانلود کنیم. دوباره دانلود کن تا حل شهنقل قول:
همون نسخه سایت رسمیش؟ یا مثل من از سایت های دیگه گرفته؟ هرچند که 4.5 گیگ خیلیه ولی بخاطر اینکه از این بازی خیلی خوشم اومد حاظرم دوباره دان کنم. پس اگر دوستت اپلود کرد, لینکش رو اینجا بزار ممنوننقل قول:
اگه واقعا اینجوریه به زودی یکی از دوستان قراره بازیرو در سایت Uploadbaz آپلود کنه تا ما بتونیم راحت دانلود کنیم. دوباره دانلود کن تا حل شه
راستی این بتا تا کی بازه؟ و نسخه اصلیش کی میاد؟