نقل قول:
آیا این سبک تر بودن kis نسبت به pure کاملا محسوس هستش ؟
یا اینکه نه ، خیلی جزیی هست تفاوت سنگین بودنشون ؟
سلام اخوی والا kis سبکتر هست و من نصب دارم و فعلا زیاد سنگین نیست و شما باید چند اپشن را غیرفعال بکنید / چون برای ایران زیاد کارایی نداره
نقل قول:
الان pure که نصب شده، مرور گر اپرا و کروم هم باز اند، ولی الان هیچ کاری با سیستم انجام نداده ام سیستم بیکار هست، اونوقت CPU usage تا ته بالا هست، روی 100% !
خب این ضرر داره دیگه در طولانی مدت، نه؟!
خب میتونی kis نصب بکنی / فکر بکنم پیور داره سیستم را یه اسکن کوچولو میکنه / همون روتکیت اسکن که تیک این دو گزینه را بردارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مثلا حتی یه آهنگ با کیفیت (کیفیت flac) هم دارم گوش میدم ، یه وقتا وسط پخش اش وقفه ایجاد میشه برای یکی دو ثانیه.
یا اسکرول کردن صفحه براوزر یه وقتا به روان بودن قبلا دیگه نیست
این برمیگرده به اسکن اجرا شدن یک فایل اجرایی / خب کسپر میاد بروزر را اسکن میکنه برای اینکه کدهای مخرب قبل از باز کردن پیج / شناسایی و غیرفعال بکنه
ولی به نظر من kis نصب بکن
نقل قول:
کامپیوتر من جدید نیست مال چند سال پیش هست ولی ضعیف هم نیست همچین.
رم هم 4 گیگابایت داره. البته این مورد فکر میکنم به cpu ربط داره بیشتر تا رم. درسته ؟
رم من هم همین هست ولی سی پی یو دو هسته ای هست و با kis راحت دارم کار میکنم
نقل قول:
این pure خیلی سنگین هست، آیا kis سبکتر بودنش نسبت به pure محسوس هست و در این حد اختلاف سبک بودنش هست که ارزشش رو داشته باشه بشینم با این اینترنت کند kis رو دانلود کنم ؟
من که دیروز بود به شما گفتم kis نصب بکنید ولی قبول نکردید / اره دادا ارزشش راداره / امنیت ارزش یکم کندی را داره !!
نقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه آیا این آنتی ویروس های جدید کاسپرسکی این امکان رو دارند که مثلا متن مکالمه چت و کلا نوشته ها رو که به اینترنت میفرستیم رو رمزگذاری کنه؟
در گزینه های pure یه همچین چیزی میبینم (data encryption) ولی نمیدونم این کاری که مد نظرم هست رو میکنه یا یه چیز دیگه ای هست.
این رمز شدن مکالمات و نوشته ها برام مهم هست.
اگر pure اینکار رو میکنه آیا kis هم این امکان رو داره ؟
خیر نه پیور و نه kis این قابلیت را ندارند / اون اپشن مخصوص این هست که فایل های مهم سیستمی را وارد این قسمت بکنید تا در برابر محافظت شوند / هیچ انتی ویروسی این قابلیت را نداره
نقل قول:
چقدر سوال پرسیدم!
راحت باشید:31:
نقل قول:
کلا موندم بجای pure بیام kis نصب کنم چیز مهم و بدرد بخوری از دست میدم یا نه!
ولی به هر حال pure که خیلی سنگین هست روی کامپیوترم.
به شما قول میدم ، دادا به هیچ وجه چیزی را از دست نمی دهید !