ضمن تشکر از دوستاننقل قول:
در رابطه با ماشین های روبه رو چی؟ 40 درصد رانندگان جاده یا خواب هستند یا حواسشون نیست یا حتی جنون سرعت دارند .
چه نکاتی را مد نظر قرار بدهم
Printable View
ضمن تشکر از دوستاننقل قول:
در رابطه با ماشین های روبه رو چی؟ 40 درصد رانندگان جاده یا خواب هستند یا حواسشون نیست یا حتی جنون سرعت دارند .
چه نکاتی را مد نظر قرار بدهم
تنها کاری که میشه کرد اینه که با علائم هشدار دهنده آگاهشون کنید مثل بوق و چراخ زدننقل قول:
.
اخرین باری که دیدم چراغ زرد شد و داره قرمز میشه پامو گذاشتم رو گاز به این خیال که تا پراغ قرمز نشده چار راه رو رد کنم . این اشتباه رو خیلی ها میکنن
چند حالت پیش میاد
اولی اینکه بخیر میگذره
دومی اینکه ماشین های دیگه که چراغشون سبز شده میان تو در سمت شاگرد ماشینت .خیلی شانس بیاری اون وسط چهار راه گیر کنی بین ماشین ها و فوش بخوری
سومی .افسر جریمه بنویسه یا مجبورت کنه دنده عقب برگردی
چهارم. در تمام موارد بی خودی بخاطر 60 ثانیه چراغ قرمز کلی استرس بخودت وارد کردی چه بخیر بگذره چه نگذره.
سلام .
در روز توی جاده با چراغ روشن حرکت کنین اما نه نور بالا .
نور چراغ توجه راننده ی مقابل رو خیلی بیشتر جلب میکنه و هشیاریش رو بالا میبره .
در بیشتر ماشینهای استانداردِ امروزی چیزی به نام day light نصب شده که برای روز استفاده میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
ی راهنمایی ازتون میخاستم اینکه
تو ماشین (پراید) چ وسایلی داشته باشیم ( مثل پیش گوشتی و چ نوع آچار هایی و چ وسایل واسه زاپاس ، تسمه ای .... )
ممنون:n01:
تو هر ماشینی یک سری وسایل اولیه میزارن مثل جک و اچار تو پراید هم باید باشه .نقل قول:
بجر اونا کابل برق و یک 4 لیتری اب تو صندوق بزار .
کابل برق تنها چیزی که خیلی ضروری هست که وقتی باتریتون بخوابه بتونید با یک ماشین دیگه باتری به باتری کنید . من چند وقت پیشت از طونل اومدم بیرون چراغو خاموش نکردم یک جا پارک کردم برگشتم دیدم باتری ندارم روشن نمیشه.چند بار هم تو پارکینگ این اتفاق افتاد . یعنی اگه نباشه هیچ کاری نمیتونید بکنید
سلام .
اگر راننده ی حرفه ای هستین و خطاهای خطرناک ازتون سر نمیزنه , یادتون باشه پیچهایی که به سمت چپ هست خیلی خیلی خطرناکتر هست از پیچهایی که به سمت راست هست .
چرا ؟
چون ماشینی که از روبرو میاد اگر به خاطر سرعت زیاد انحراف به چپ پیدا کنه صاف میاد تو شکم ی شما ( دور از جونتون ) و هیـــــــچ راهِ فرار و فرصتِ عکس العملی هم ندارین .
راهِ حل و پیشگیری چی هست ؟
سعی کنین سرعتتون رو طوری تنظیم کنین که ماشینی که داره از روبرو میاد همزمان با شما به پیچ نرسه یعنی یا کمی سرعتتون رو کاهش بدین تا زودتر از شما از پیچ رد بشه یا کمی سرعت رو افزایش بدین ( در حد مجاز ) تا زودتر از اون از پیچ رد بشین .
بعضیها به خاطر ندانستن همین موضوع به طرز فجیعی کشته شدند یا معلول شدند یا دیوانه شدند به خاطر ضربه مغزی شدن یا زندانی شدند به جرم قتل غیر عمد یا هست و نیست و خانوادشون رو از دست دادند .
این مسئله رو جدی بگیرین .
====================================
20 سال پیش ما توی جاده میرفتیم .
سر یک پیچ که به سمت چپ بود , اگر فقط یک ثانیه دیرتر به پیچ رسیده بودیم الان تو این دنیا نبودیم .
ماشینی که از روبرو میومد که یک تویوتا آخرین مدل بود با سرعت خیلی زیاد وارد پیچ شد , به محض اینکه به ما رسید انحراف به چپ پیدا کرد و از چند سانتیمتری ماشین ما گذشت و چند دور دور خودش چرخید و چپ شد و از جاده رفت بیرون .
============================
اگر راننده معمولی هم هستین باز هم رعایت نکته ی ذکر شده در بالا شما رو از یک خطر بزرگ در رانندگی حفظ میکنه
اما خودتون هم در پیچهای راست گَرد خطرآفرین هستین برای خودتون و کسی که از روبرو میاد و در پیچ میرسه به شما .
پس در همه ی پیچها چه چپ گرد و چه راست گرد سعی کنین با ماشینی روبرو نشین
اگر همه سعی کنند این موضوع رو رعایت کنند مقدار زیادی از تصادفها که علتش انحراف به چپ به علت سرعت بیش از حد هست رخ نخواهد داد .
سلام
رانندگی در سیلاب خیلی خطرناک هست و خیلیها با ماشین به سیلابی که از وسط جاده رد میشد زدند و سیلاب اونها رو با خودش برد و جان و مالشون رو گرفت .
چیزی که بعضی از مردم بهش توجه ندارند اینه :
ماشین وقتی روی زمین هست سنگین هست و به زمین چسبیده اما وقتی وارد آب با عمق 40 یا 50 سانت یا بیشتر میشه بسیار سبک میشه به خاطر بادِ تویِ لاستیکها و خالی بودن صندوق عقب و اتاق .
یعنی ماشین یا بسیار سبک میشه و سیلاب اون رو راحت هل میده و با خودش میبره یا عملاً روی آب شناور میشه برای مدتی و همین چند دقیقه کافی هست که سیلاب ماشین رو با سرنشینانش با خود ببره .
از طرف دیگه گل لایِ موجود در سیلاب باعث میشه که آب خیلی سنگینتر بشه و نیرویِ وارده بر بدنه ی ماشین خیلی بیشتر از آب معمولی هست .
چیز دیگه ای که بعضی از مردم ازش غافلند اینه که ماشین به محض رفتن تویِ آب از قدرت و توانائیش کم میشه به خاطر لغزنده شدنِ زمین و سبک شدن و خیس شدنِ موتور و سیمهای برق که باعث ضعیف شدن موتور یا خاموش شدن موتور میشه و ماشین در آب میمونه .
اگر عمق آب بیش از 30 سانت باشه و جریان شدید باشه و مسافتی که باید در آب برانید زیاد هست , بهتره صرف نظر کنین وگرنه بعید نیست یک عمر پشیمونی به بار بیاد
در تعطیلات عید نوروز خطر خواب آلودگی در رانندگی خیلی بیشتره چون تعطیلات فقط ده دوازده روزه و برای خیلیها فقط پنج شش روز و میخوان حداکثر استفاده رو ببرند . برای همین مدتِ بیشتری رانندگی میکنند تا زودتر به مقصد برسند .برای همین خیلی از مردم خسته و خواب آلود رانندگی میکنند .
با چراغ روشن رانندگی کنین در روز
سر پیچها سعی کنین با ماشینی روبرو نشین
برای کسی که داره از روبرو میاد و سبقت میگیره چراغ بزنین تا مطمئن بشین که حواسش به شما هست .
با کسی که سبقت بی جا میگیره لجبازی نکنین . پا رو از روی گاز بردارین و براش چراغ بزنین و اگر لازم شد کمی ترمز بگیرین با احتیاط و توجه به ماشینهای پشت سرتون و بذارین سبقت بگیره و بره .
سلام .
وقتی میخواین با ماشین از فرعی وارد اصلی بشین , همه ی مردم اول میایستند و یه نگاه به سمت چپ میکنند تا ببینند ماشین میاد یا نه . این کار صحیح هست .
اشتباهِ مرگبارِ عده ای از مردم اینه که همونطور که دارند به چپ نگاه میکنند شروع به حرکت میکنند و اگر کسی جلوی ماشین باشه بعید نیست بره زیر ماشین .
سالها پیش همین جریان برای بنده پیش اومد
توی فرعی میرفتم
رسیدم به اصلی
نگه داشتم
نگاه کردم به چپ
همون موقع یه پسر بچه هم میاد و می ایسته جلو ماشین بنده که بره اونطرف خیابون
وقتی دیگه ماشین نمیومد شروع به حرکت کردم بدون اینکه سرم رو برگردوندم و به جلو نگاه کنم .
یهو متوجه شدم یه بچه با دوچرخه جلو ماشینه
محکم زدم روی ترمز اما اونقدر بهش نزدیک بودم که زدم بهش و افتاد .
خدا رحم کرد که سرعت کمی داشتم و نرفت زیر ماشین .
مشکل از کجا بود ؟
جواب :
هر دویِ ما مقصر بودیم؟.
اون بچه اشتباه مرگباری کرد که جلوی ماشینی وایساد که راننده اش داره به چپ نگاه میکنه و اصلاً حواسش به جلو نیست و هر لحظه ممکنه حرکت کنه .
بنده هم اشتباه بزرگی مرتکب شدم که حرکت کردم به سمت جلو درحالیکه هنوز داشتم به چپ نگاه میکردم و اصلاً جلوی ماشین رو نمیدیدم .
کار صحیح چی هست ؟
جواب :
هرگز قبل از نگاه کردن به جلو حرکت نکنین . یعنی بعد از اینکه به چپ نگاه کردین و مطمئن شدین ماشین نمیاد , اول روتون رو برگردونین و به جلو نگاه کنین سپس شروع به حرکت کنین .
هرگز پیاده و یا با دوچرخه و موتورسیکلت در جلویِ ماشینی که راننده اش داره به سمتِ دیگه نگاه میکنه نایستید چون ممکنه یکدفعه حرکت کنه و بزنه به شما .