به سوالم در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نیست پاسخ بده ؟؟
Printable View
به سوالم در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نیست پاسخ بده ؟؟
باید مدارکتو آپلود کنی ولی من 1 هفته بعد از اینکه از اینترنتم استفاده کردم آپلود کردم.نقل قول:
دوستان یک لطفی میکنید از cmd با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگرید و بزارید؟
میدونم قبلا دوستان زحمت کشیدن ولی لطف میکنید, برا بازی آنلاین میخوام. در ضمن نوع سرویستون هم بگید.
این شرکت سرویس نا محدود میده؟
سلام
کسی این مشکلو جدیدا پیدا نکرده؟نقل قول:
منم از سایت ثبت نام کردم تا ببینم چطور جواب
میده! چند روزی رانژه کردن خط طول میکشه؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
منم همین مشکلو پیدا کردم سرویسم 128-512 بود سرعت دانلود شبانم قبلا 70 بود ولی جدیدا شده بود دور و بر 30 قبلا هر شب یک و نیم گیگ دانلود میکردم ولی تازگی ها به زور 500-600 مگ دانلود میکردم سرویسم تموم شد 2up4 گرفتم الان شبانه سرعتم روی 300 هستنقل قول:
سلام
مگه سرویس های دیگه برای شما باز هستش؟توی شهر ما که جدیدا فقط سرویس 128-512 را ارائه می دهند،نمی دونم چرا اینکارو کردند!؟نقل قول:
سرعت شبانه،مرکز به مرکز . شهر به شهر متفاوته،ولی من که نامحدود 2M دارم اگه شب چیزی دانلود کنم حداقل 150 کیلو بر ثانیه دانلود میکنه.نقل قول:
شما هم که سرویست 4 مگ داری با 300 تو شب دانلود میکنی بد نیستا.
بله واسه منم حدود 10-15 روزی فقط 512-128 مونده بود و سرعت های بالاتر حذف شده بود اما خودبه خود درست شد نگران نباش.تازه قبل از اینکه حذف بشن سرویس های نامحدود رو میشد فقط سه ماه و شش ماه و دوازده ماه گرفت ولی الان دیگه میشه به صورت ماهانه هم گرفتنقل قول:
نه اخه قبلا سرعت دانلود شبانه با روزانه اصلا فرقی نمیکرد چند روزی میشه که اینطوری شده قبلا با 512-2 سرعتم شب و روز حدود 250 بود فکر میکنم سرعت دانلود شبانه همه سرویس های محدود رو از نصف هم کمتر کردننقل قول: