اگه كسي اخبار كاملي از Dungeon Siege 2 داره لطفا بگه
Printable View
اگه كسي اخبار كاملي از Dungeon Siege 2 داره لطفا بگه
این هیتمن ها منو کشتن ! خفن توپن !
:blush:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
سلام
يکی از دوستان ولپيپر های بازی اسپلينتر سل 3 رو خاسته بود....البته من قبلاً اين هارو گزاشته بودم...ولی خوب لينکش فيل تر شدن...!
Splinter Cell 3 Chaos Theory
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام"
از اين بازی خيلی عکس داشتم ولی اصلاً جالب نيستن اين ها که گزاشتم از همه قشنگ تر بود...!
Metal Gear Solid 3 Snake Eater
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه چند تا هم از Fifa 05 برای داداش کوچیکم بذارید ! مرسی (;
از بازی
indigo
farrenhit
************************************************** *************************نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
FIFA 2005
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FIFA 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب زیرو . به صورت عجیبی باحالی ! مرسی .
شرمنده...از اين چيزی ندارم.....جستجو هم کردم ولی چيز خاصی گير نيوردم....نقل قول:
نوشته شده توسط pirates
راستی مطمئن هستی که اسم بازی رو صحيح و کامل نوشتی؟
sub-zero جان عساتو یک جا دیگه اپ کن ای اس پی من همشو فیلتر کرده