نقل قول:
میگم چقدر فعال شدی، دست مریزاد.:11:
Printable View
نقل قول:
میگم چقدر فعال شدی، دست مریزاد.:11:
دوستانی که تصویر دو مدل 8300 و 820 رو در کنار هم مقایسه کردند کدوم تصویر بهتری داره ؟ در ضمن توصیه میکنم به هیچ عنوان تنظیمات 8300 رو مطابق تنظیماتی که تو صفحه 10 همین تاپیک هست قرار ندید که واقعا افتضاحه و آدم فکر میکنه داره یه تلویزیون پروجکشن 10 سال پیش رو میبینه تصاویر فوق العاده بیرنگ و رو و مرده هستند ، نمیدونم این تنظیمات مسخره که برگرفته از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو چرا بعضی از دوستان تایید کردند ، آدم احساس میکنه که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواسته یه جورایی این مدل رو بد جلوه بده وگرنه خیلی خیلی بهتر از تصویری که تو اون سایت بصورت نمونه گذاشته میشه از این tv تصویر گرفت . موفق باشید
دوستان هنوزم یه جورایی احساس میکنم یه گردی رو تصویر 8300 هست بخصوص تو تصاویر SD ، ایکاش بقیه دوستان هم که این مدل رو خریداری کردند بیشتر دقت میکردند تا یه فکری واسه این معضل هر چند ناچیز بکنیم ، البته الان با توجه به تنظیماتی که انجام دادم تصاویرش عالیه ولی بازم تو تصاویر sd ماهواره مثل شبکه GEM classic تصاویر تو بعضی از سریالها مثل عشق ممنوع و .... که قبلا تو tv سابقم میدیدم جوری هست که انگار یه خاکی رو تصویر پاشیده شده و پوست صورت مثل این میمونه که انگار یه لایه کرم پودر رو صورتها هست ( البته شاید از نظر شخصی که زیاد حساس نباشه مهم نباشه) خواهشا دوستان دیگه هم این موارد رو بررسی کنند و نظرشون رو همین جا بیان کنند .
سلام
من امروز تلویزیون شارپ مدل 8300 رو خریداری کردم.هزینه خرید به همراه دو تا عینک و یک عدد بلوری پلیر و یک عینک اضافه و یک کارتون car2 بلوری شد 2135000 تومن . مدل 820 که قبلا 2300 اینا بوده هم میدادن 1600 .
واصه نصبش زنگ که میزنم ور نمیدارن البته الان 5شنبس زنگ که میزنم میگه ساعت اداری تمام شده. فکر کنم بره واسه شنبه.
نصب که شد توضیحات اضافه از نصبش رو خدمتتون میگم
مرسی از راهنماییتون
دوست عزیز اصلا نگران نباش و خودت نصبش کن ، من زنگ زدم مادیران و پرسیدم ، در صورتی که خودم نصب کنم مشکلی نداره و از گارانتی خارج نمیشه که ok دادند و هم واسه خودم رو وهم واسه همکارم رو نصب کردم ، نصب پایه هم تو دفترچه کاملا توضیح داده و خیلی خیلی راحته ، فقط موقع نصب پایه یه پتو تمیز بزار کف زمین و پنل رو از طرف صفحه بزار رو پتو و سپس اقدام به نصب پایه و پیچها بکن ، فقط حتما بعداز نصب و تست کامل بیا نظرت رو در مورد 8300 بده ، به امید خدا میخوام این تاپیک رو به یه تاپیک فعال تبدیل کنیم ، پس بسم ا....نقل قول:
شما بلوری این شارپ رو تحویل گرفتین؟
می خواستم بدونم که vcd پخش می کنه؟
کلا نقاط قوت و ضعفش چیه که اگه چیز مالی نیست برم پس بدم پولش رو بگیرم.
موفق باشی دوست عزیزنقل قول:
وقتی این تاپیک راه انداختم منتظر دوستانی مثله شما و سمیرا بودم
میشه در مورد بلوری این سیستم هم یه توضیح بدید؟ نقاط ضعف و قوتش. لطفا زود بگید تا بازش نکردم
منم هنوز بلوری رو باز نکردم چون ps3 دارم و با همون بلوری رو پخش میکنم و اصلا در مورد بلوری پلیر شارپ اطلاع دقیقی ندارم ولی مطمئنا باید خوب باشه ، راستی شما tv رو نصب کردی ؟نقل قول:
سلام.
من یه 46 اینچشو دارم .3 روزه خریدم.
خودم نصب کردم .فقط زنگ زدم به نصاب گفتم گارانتیشو رد کنه و اونم قبول کرد فقط باید برگه گارانتی رو ببرم خودش امضا کنه.نصبش خیلی راحته.
وقتی چندتا بلوری باهاش دیدم به معنای واقعی کلمه کففففففففففف کردم.
مستند های I-max آواتار فاینال دسبتیشن و.......
باور کنید نمیخوام به برند دیگه ای توهین کنم ولی از خیلی از تل هایی مثل سامسونگ و ال جی که پشت ویترین مغازه ها دیدم سرتره.گیرنده دیجیتال داخلی هم داره.
فقط ما اینجا دیجیتال نداریم مجبور شدم آنالوگ بگیرم تا یه ر*س*ی*ور فول اچ دی و د*ی*ش خوب بگیرم.ولی با همین آنالوگ هم کیفیتش زیاد خوب نیست.
هارد 1ترابایتی بهش وصل کردم.فیلم های MKV تا 4گیگ رو خیلی راحت خوند.حجم بیشترشو هنوز امتحان نکردم.
از روی تصاویر دیجیتال میتونص ضبط کنی.صداش واقعا عالیه طوری که فکر نمیکنم به سینما نیازی باشه.ولی من واسه دکور هم شده میخوام بگیرم:-)