فرق لومکسی 1008 با 1009 چیه ؟
Printable View
فرق لومکسی 1008 با 1009 چیه ؟
سلام یه دستگاه لومکسی خریدم و ساکن تهران هم هستم
الان که کانال یابی میکنم دوشبکه ورزش و پویا نمایی قابل مشاهده نیست و اصلا این دوشبکه رو پیدا نمیکنه!!!!
در حالیکه روی کامپیوترم این دوشبکه رو به راحتی دارم و مشکلی نیست
احتمالاً مشکل از آنتن باید باشه.نقل قول:
جهتش رو یک بار بررسی کنید.
هر چي مي خواين بخريد ولي ايكس ويژن نخريد چون من يكيش رو خريدم داغ مي كرد و تصويرش فريز مي شد و چند بار به مركز گارانتي مراجعه كردم ولي زير بار نرفتند تا اينكه چند روز پيش آي سي دستگاه منفجر شد و از دستش راحت شدم . حالا نمي دونم چه ماركي بخرم؟ گيرنده هاي ديجيتال ايكس ويژن داغ مي كنند و در ضمن مصرف برقشون هم بالاست يعني بالاتر از اون چيزي كه روش نوشته. اين داغ كردن دستگاه هم مصرف برق را بالا ميبره و هم در دراز مدت خود دستگاه از بين ميره و در ضمن تصاوير هم هي ايست مي كنه و بايد دستگاه را روشن و خاموش كني.وقتي به مركز گارانتي مراجعه كردم ديدم اين فقط مشكل من نيست بلكه تمام اونايي كه ايكس ويژن خريده بودند اين مشكل را داشتند.
چه مدلی بود ؟نقل قول:
توی آشنا هامون پنچ شش نفر xdvb-343 دارن مشکلی ندارن
سلام یه مشکل عجیب...
تو دستگاه لومکسی بعد از اینکه کانال یابی کردم و همه کانالها به درستی و سرجاشون پیدا شد
بعد از گذشت چند روز مثلا شبکه 1 میره روی کانال 801 و شبکه دو میشه 802 و ....
یعنی کانالهای دستگاه از 801 شروع میشن
راهی که پیدا کردم کانال یابی مجدد و جستجوی مجدد هست ولی خوب بعد از چند روز مجدد همین اتفاق میوفته....
راه حلی اگه دارین بگین
شاید آپدیت کنی درست بشه.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا منم ایکس ویژن دارم,چند روزی هست کانال ها جا به جا شده ! کال 3 که همون 3 بود رفته 13 !
پس معلومه از دستگاه نیست
میشه بفرمایین آپدیت های این دستگاههای لومکس تو کجا قرار داره؟ سایتی چیزی هست؟نقل قول:
نه دوست عزیز از دستگاهها نیست . یه تغییراتی توسط صدا و سیما داده شده که دستگاهها نیاز به آپدیت دارن .نقل قول:
توی وبلاگ مادیران خوندم راه حلشو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به تغییرات اعمال شده توسط صدا وسیما ، نیاز است كه كانال یابی مجدد بر روی دستگاه انجام گردد.
لطفا با توجه به مدل دستگاه خود ، مراحل زیر را انجام دهید :
1- مدل 111 و 121 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت تنظیمات شده و گزینه بازگشت به تنظیمات كارخانه را انتخاب نمایید.
با وارد كردن چهار عدد صفر به عنوان رمز ، دستگاه ریست میگردد.
با انتخاب كشور ایران كانال یابی بطور خودكار شروع خواهد شد.
2- مدل 131 ، 333 ، 101 ، 201 ،343، 232 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت سیستم شده و گزینه بارگذاری اطلاعات كارخانه را انتخاب نمایید.
با وارد كردن شش عدد صفر به عنوان رمز ، دستگاه ریست میگردد.
با انتخاب كشور ایران ، كانال یابی بطور خودكار شروع خواهد شد.
3- مدل 103 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت تنظیمات شده و گزینه تنظیم پیش فرض را انتخاب كرده و كلید ok را بزنید.
با انتخاب كشور ایران و انتخاب جستجوی اتوماتیك ، كانال یابی انجام میگردد.