نه با همون پچ 1گیگی درستش کرده بودن.نقل قول:
نمی دونم مشکلات این بازی چرا اینقد زیاده حداقل رو یه 10 تا سیستم تستش می کردن بعد بازی رو میدادن بیرون که اینطور ملت اذیت نشن:13:.
Printable View
نه با همون پچ 1گیگی درستش کرده بودن.نقل قول:
نمی دونم مشکلات این بازی چرا اینقد زیاده حداقل رو یه 10 تا سیستم تستش می کردن بعد بازی رو میدادن بیرون که اینطور ملت اذیت نشن:13:.
1 گیگی رو هم زدم فایده نداشت.:41:نقل قول:
با این اوصاف فکر کنم elder scroll v هم چندان تعریفی نداشته باشه واقعا که از این کمپانی بعید بود .
با سلام.
اقا من یه مشکل خیلی عجیب دارم.
اونم اینکه وقتی از یه map میخواد بره بخ map بعدی یه Loading داره دیگه.دقیقا وسط همین لود بازی گیر میکنه.
البته توی بعضی مواقع اینطوریه.ولی خیلی اعصاب خرد کنه.کسی میدونه داستان چیه؟؟؟
با سلام
من وقتی یه ذره بازی رو میرم یه دفع هم جا سیاه می شه خش خش میشه
هیپی پیدا نیست مشکل از گرافیک کامپیوترمه؟
کاش درس بگیرن باز همین آش و کاسه نشهـ:13:نقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
مدل و برند کارت گرافیکتون چی هست ؟
هر دو شما دوستان گرامی باید آخرین درایورهای کارت گرافیکتون رو دانلود کنید و اون پچ 1گیگی رو هم دانلود و نصب کنید.
سلام، من نسخه 6 دي وي ديه بازي رو دارم، درايور گرافيك رو آپديت كردم و پچ 1 گيگي اسكيدرو هم رو نصب كردم، ولي تو قسمت تنظيمات وقتي مي خوام Antialiasing رو تغيير بدم ازبازي ميپره بيرون، وقتي هم دوباره وارد ميشم ميبينم هيچ تغييري اعمال نشده، البته با تغيير بقيه فكتورا مشكلي نداره. اگه كسي راه حلي داره بگه لطفا؟
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من بازی رو نصب کردم مشکلم اونجاست که
وارد بازی میشم بعد از نشون دادن اولین فیلم
که نابودی زمین رو نشون میده بازی شروع میکنه
به گیر کردن یک ذره هم نیست ده ثانیه گیر میکنه یه ثانیه
حرکت دوباره چند ثانیه گیر میکنه بعد یکم حرکت نمی دونم
مشکل چیه گرافیکم هم 4650 ATI هستش آپدیت رو نصب کردم
پچ 44 مگی رو هم نصب کردم اون پوشه رو هم تو local ساختم
ولی هنوز هم به شدت این مشکلو دارم گرافیک و رزولوشن
رو هم تا ته پایین میارم بازم یکم بهتر میشه ولی قابل بازی کردن
نیست لطفا راهنمایی کنید
منم مشکل شمارو دارم اون گیر نه از گرافیکه نه از چیز دیگه من و شما مشکل لود پردازنده رو دارم من با اینکه یه 7300 دارم با فرکانس بیس 2.66 باز با پایین اوردن رزولیشنم کلا 100 درصد پر میشه که خیلی عجیبه مشکل از بازیه مطمعنا چون ما تو پایین ترین حالتم نمیتونیم بازی کنیم لعنتی 21 گیگ دانلود کردم نمیتونم بازی کنم حتی ببینم منظره بیرون چه شکلیهنقل قول:
پردازندت چیه ؟
آقایان من ابن بازی رو تازه گرفتم دو تا مشکل دارم یک اینکه وقتی میخوام آنتی آنزلینگ توی settings بازی رو افزایش بدم بازی dont sent میده میاد بیرون و یه مشکل دیگه اینکه تکسچرهای توی بازی بعد از یک پانیه لود میشن البته من پج 44 مگی و 1 گیگی رو نریختم؟
اینایی که شما میگی اگه چراغ هارد همش روشن میشه و لود میکنه رمت کمهنقل قول:
ولی ممکنه از پردازندتم باشه که دیر تکسچراررو لود میکنه
حالا اون پچ 1 گیگیو بگیر بریز شاید درست شد !
یعنی برا این بازی باید برم 4 هسته ای بگیرم !