معذرت پی سی سنتر کجاست؟:31:نقل قول:
Printable View
معذرت پی سی سنتر کجاست؟:31:نقل قول:
اگه شیرازی که باید بدونی:31:
پاساژ پارس ... کنار پاساژ ملاصدرا ...بیا سر ملاصدرا از هر کی بپرسی بهت میگه
دوستان این مل 5755 چطوره؟
ارزش خریدنش رو داره؟
مزایا و کعایبش چیه؟
خود شیراز نیستم شهرستانی هستمنقل قول:
امروز رفتم قیمت ها عجییییب فرق میکنه
تا صد تومن تفاوت قیمت هم دیدم
هم قیمت hp 4530 رو پرسیدم و هم این مدل ایسر رو. دو تا مغازه کنار هم 100 تومن اختلاف قیمت اچ پی بود یکی میداد 940 یکی دیگه 1030!!!!
رفتم فافا پاساژ مسعود ارزونتر از همه جا میداد 925
اون ایسر رو هم از 960 قیمت بهم دادن تا تقریبا 1100
آقا کانفینگ جدید از این لپ تاپ با این مشخصات نداریم؟ cpu i7 ram6 750g و...
قیمتاشم لطفا بگید .
واینکه کلا لپ تاپ خوبی هست؟
من یه همچین کانفیگی رو دیدم توی سایت fafait.ir توی لیست قیمتاش. چند روز پیش 1300 بودنقل قول:
i7- 1tb hard- 8gb ram-
کیفیتش رو نمیدونم خیلی ها دارن ازش تعریف میکنن
آقا یکی رو دیدم که 5755 داشت core i7 با هارد 1ترا
میگفت خیلی کنده و ازش راضی نبود
این مدلش همینطوره؟ core i5 چطوره خوبه؟
1-باتری 5755g رو چه جوری می کنن موندم توش به خدا
2-راستی این برنامه خیلی باحالا خودش درایورای کامبیوتر رو چک می کنه و میگه کودوم رو آبدیدت یا نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- راستی دکمه (پ) تو این لب تاب کجاست؟
4- حداکثر دمای i5-2430 2.4ghz این مدل چقدر ؟ وقتی من بازی سنگین L.a noire رو 20 دقیقه بازی می کنم دمای سی پی یو 65 درجه هست؟
5- مانیتور شو چه طوری نور شو تنظیم کرد؟
یه کمی باهاش ور می رفتی کشفشون می کردی:31:نقل قول:
1. یه زائده نارنجی رنگ پشت دستگاه هست که کافیه با یه جسم نوک تیز به طرف داخل فشارش بدی و بکشی به سمت به سمت راست ...اونوقت باتری آزاد میشه
3. دکمه پ هم دقیقا بالای دکمه اینتر هستش !
4 .دمای 65 که عالیه ... یعنی باور کردنی نیس توی بازی اینقد دماش پایین باشه !
5. از توی کنترل پنل برو قسمت display بعدش برو قسمت adjust brightness نورش رو کم یا زیاد کن ...راه راحتترش هم اینه که کلید Fn رو بگیری و با کلید های جهت دار کم و زیادش کنی
درود
بنظر من این لپتاپ چندتا مورد داره که اگه نداشت عالی میشد :
1- بی کیفیت بودن باتری. یعنی عمر مفید پایینی داره و زود از ظرفیت اولیش کاسته میشه. البته کلا زمان شارژدهی خوبی داره. ولی اگه بخوایم با مدلهای دیگر برندها مقایسه کنیم، خیلی زود فرسوده میشه. اما نکته ای که مهمه اینه که: قیمت باتری یدک همین لپتاپ حدود 50 - 60 تومنه و گرون نیست. پس در صورت لزوم باز هم میصرفه یدونه باتری دیگه هم داشته باشیم، بطوری که اولی رو برای کار با برق یا... استفاده کنیم و اون یکی بصورت زاپاس بمونه و خیالمون بابت یک باتری با ظرفیت بالا راحت باشه.
2- بالا رفتن دمای هارد تا 40 درجه که موقع گیم باعث احساس گرما در قسمت میانی و پایینی لپتاپ میشه. البته من با کولپد به این دما میرسم، بدون اون امتحان نکردم. واسه من دما از 40 درجه بیشتر نمیشه، حتی اگه 3 ساعت بازی کنم. دمای حالتهای دیگه رو قبلا در ابتدای تاپیک نوشته بودم.
3- کیبرد عربی، که همش آدم تو زدن کلیدها اشتباه میکنه. اگه فقط انگلیس بود عالی میشد.
البته مزایای بسیار خوبی داره که میشه همه اینها رو چشم پوشی کرد.