دستت درد نکنه ولی هارد Wesern Digital میگیرم بهتره راستی ای CPU های Conroe EE چه طور تو ایران هست؟؟
Printable View
دستت درد نکنه ولی هارد Wesern Digital میگیرم بهتره راستی ای CPU های Conroe EE چه طور تو ایران هست؟؟
ديگه نشد مكستور بگير من خيلي قبولش دارم و سي پي يو اگه پول داري چرا معطلي همون 3 صفحه قبل را بگير.
کیفیت Western Digital یک چیز دیگست تازه Maxtor رو Segate خرید!!!!!
من 3 صفحه اول رو دیدم ولی علی جون گفته بود که 1 مرداد میاد ولی تا اون موقع سیستمم دود هوا میشه که!!!؟!
قربون دستت شهريار جان احتمالاَ همون مادربوردی که خودم گفتم رو می گیرم با گرافيك GeForce 6800 Ultra که بقول تو دیگه مرگ نداشته باشه :happy:
سیستمی که خودم تا الان فکرشو کردم ایناس:
Asus P5W DH Deluxe mainboard
Intel Pentium D 820
4 x 1GB Ram Kingmax DDRII 667
2 x Asus Extreme AX800XT PE/2DHTV/256M
2 x 250 GB Western Digital S-ATA 2
این قطعات قیمتشون چقدر میشه و همشون تو ایران هست یا نه؟؟؟
رم هم اگر چیز دیگری غیر از Kingmax سراغ دارین بگین چون خودم دیگه نمیدونم چه چیز هایی با این خصوصیات هست ( با اینکه Kingmax استاندارد نیست)
دوستان نظرتون روي Asus P5WD2 چیه؟(بدون Premium )فکر می کنم مادربرد بدی نباشه.قیمتش از P5WD2 Premium 20 تومن کمتره.
در ضمن گابانا جان تو یکی از پست ها گفته بود که قیمت ها در آینده کاهش زیادی خواهند داشت.می خواستم بدونم این کاهش قیمت کی اتفاق می افته و چقدر افت قیمت خواهیم داشت؟(اونقدر هست که ارزش صبر کردن داشته باشه؟ :cool: )
نظرتون در مورد بایوس بتا چیه ؟مادربورئ من asus p4p800-xهستش.من اخرین ابدیت این مادر بورد رو دان کردم و بتا هستش.
بایوسبتا اشکال ایجاد نمی کنه؟
سلام
در مورد قيمت ها و پردازنده Conroe :
پردازنده Conroe 23 جولاي معرفي ميشه يعني 1 مرداد .
1 روز بعدش AMD قيمت هاشو مي شكنه .
Intel هم با اومدن اين پردازنده قيمت پردازنده هاي Pentium D خودش رو مي شكنه .
در پست هاي متعدد به اين قضيه اشاره كردم و قيمت ها رو هم نوشتم .
براي مثال 805 ميشه 93 دلار : 85 هزار تومن - حالا بگيم 90 تومن در برابر 135 تومن الان فكر مي كنم ارزش صبر كردن داشته باشه .
همين 820 كه الان همه تو كف خريدنش هستيد !! ميشه 113 دلار يعني 121 هزار تومن !!
اين هم افت قيمت AMD :
AMD Athlon 64 price cuts will receive price cut up to 30%
AMD Athlon 64 X2 will receive price cuts up to 50%
AMD Sempron processors will receive price cuts up to 15%
خلاصه ببينيد مي صرفه يا نه !!
نكته : موج افت قيمت پردازنده ها معلوم نيس كي برسه ايران !!
ممنون گابانا جان فکر نمیکنم این سیستمم بهم این مهلت را بده تا بتونم تا مرداد صبر کنم!!!