آقا میخاستم هنگام کار ترجمه این نت بوک کنار دستم باشه رو میز مطالعه ام زیاد بزرگ و جاگیر نیس حالا به نظر شما این رو پیشنهاد میدید
باضمانت سازگار تو بازار نیست
یعنی تو بازار لاهیجان نیست
ضمانت آریس کو هست
380تا 390بخرم یا نه؟
Printable View
آقا میخاستم هنگام کار ترجمه این نت بوک کنار دستم باشه رو میز مطالعه ام زیاد بزرگ و جاگیر نیس حالا به نظر شما این رو پیشنهاد میدید
باضمانت سازگار تو بازار نیست
یعنی تو بازار لاهیجان نیست
ضمانت آریس کو هست
380تا 390بخرم یا نه؟
نت بوک فوق العاده ایستنقل قول:
پیشنهاد میکنم
من اسم این ضمانت رو هم تا به حال نشنیدم / خود سازگار چی هست که این شرکت ها باشند البته اگه اصلا بشه بهش گفت شرکت
من پیشنهاد میکنم با قیمت کمتر گارانتی مطمئن تر با ارسال سریع تیپاکس از تهران خریداری کنید
اگه خواستید بفرمایید آدرس و تلفن رو براتون پخ کنم
یکی از دوستان هم فرومی نیز همین کار رو کردند ...
یعنی از کجا بخرم آقا؟
تیپاکس دیگه چیه؟
یعنی اغز سایت بخرم؟
آیا برای یک دانشجوی زبان گرایش مترجمی این نت بوک لازم و ضروریه؟
فرق D255باD257چیه؟
آریس کو سایتش اینه.کد:http://www.aris-co.com
آیا این بابیلون تلفظ رو تقویت میکنه یا نه من Lingvosoft رو کار کردم از مجموعه نرم افزاری لرد.
بعدا یه سوال دارم چرا این نت بوک با این قطعات قیمتش پایینه در قیاس با ایسوز که میگن غول نت بوکه و اولین سازنده نت بوک آدم به شک میفته که شاید یه جای کار میلنگه
جواب سوال شما خلاصه میشه در شناخت شما از برندهانقل قول:
ایسر برندی هست که همیشه در سطح جهان جزو برترین ها بوده /علت معروفیت و فروش بالای ایسر قیمت تمام شده ی محصولاتش هست که علی رغم داشتم کیفیت مناسب قیمت پایین تری رو لحاظ میکنه و با این ترفند مشتری های خودش رو بیشتر میکنه / هیچ کجای کار هم نمیلنگه / اگه میلنگید سالها تو صدر پرفروش ترین برند لپ تاپ قرار نمی گرفت ...
در ارتباط با مابقی سوالاتتون هم باید بگم که اینکه به درد دانشجوی مترجمی میخوره یا نه دیگه به کار و درس خودتون بستگی داره
تیپاکس یه شرکت هست مثل شرکت پست ولی دولتی نیست و مرسولات پستی رو حتی یک روزه با قیمت مناسب به شهرستانها ارسال میکنه
آدرس و تلفن فروشنده رو هم براتون پخ کردم ...
یعنی بخرم پای شما دیگه ؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی من نفهمیدم چرا شما فقط همین مدل رو برسی میکنید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
شما همیشه توی این تایپیمک میگید تیپاکس دلیلش چیه آدم به شرکت پست نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به تیپاکس!!!!!!!!!!!
راستی رفتی سایت رو دیدی یا نه نظرت در مورد این شرکت چیه؟
راستی ای D257رو با Asus Eee PC 1005P مقایسه میکنم که میگن با کیفیت ترین در بازاره.
نگفتی فرق D257با D255چیه؟
سلام دوستان.نقل قول:
آی حرف دل من رو زدی داش مهدی.دمت گرم.
ایسوس و .... فقط دارند پول مارکشون رو میخورند.
البته همه اینا بستگی به خود مشتری داره.
بخرید پای من یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
دوستمون حسین گرامی هم خریده / از ایشون بپرسید اگر فکر میکنید بنده دارم برای ایسر تبلیغ میکنم
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه همینجوری هستیم و گفتار شما برام اصلا تعجب آور نیست
اگر همین مدل رو بررسی میکنم برای اینه که این تاپیک مربوط به این مدل هست و الی در تاپیکهای دیگه دوستان زیاد راجع به این برند صحبت کردند
لپ تاپ شخصی خودم acer Aspire 5935G هست مدلی هرگز در ایران وارد نشد و من چند سال پیش شخصا از انگلستان تهیه کردم / حتما این قدر ارزش داشت که از خارج از کشور تهیه کنم . خواستم عرض کنم صرف خوندن 4 تا ریویو و مطلب به این نتیجه نرسیدم و شخصا کیفیت ایسر رو تجربه کردم / اصلا شما فکر کنید من دارم همه رو در چاه میندازم میزان فروش و محبوبیت برندها که دیگه حرف من نیست البته قبول هم دارم گاهی اوقات فروش بالا دلیلی بر کیفیت بالا نیست اما خداروشکر ایسر از این بند مستثنی ست... ما ایرانی ها فقط اون چیزی که سر زبونها هست رو به عنوان کیفیت میشناسیم نه چیزی که حقیقت داره ... شما باید msi بخری اون وقت معنی کیفیت رو متوجه میشه و میگی acer که خوبه اگه صاایران هم لپ تاپ بزنه من به msi ترجیح میدم ...
حالا از این ها که بگذریم
ایسوز هم برند خوب و قابل اطمینانی هست البته مشکل تاچ پد این سری ها هنوز هم پا بر جاست که باید حتما موقع خرید لحاظش کرد در تاپیک های مخصوص خودش میتونید بیشتر اطلاعات کسب کنید ...
acer aspire one D255 مدل قدیمی تر 257 هست و تفاوت ها هم طبعا بسیار
مهم ترین تفاوت اینه که ایسر 255 از پردازنده ای N550 بهره میبره و ایسر 257 از پردازنده ی N570
تفاوت این دو پردازنده در فکانس کاری هست که پردازنده ی ان 570 در فرکانس 1.6 و پردازنده ی ان 550 در فرکانس 1.5 کار میکنند ولی ان 570 جدیدتر هست ....
و ...
آقا شما خیلی صبرت کمه عزیز زود ناراحت میشینقل قول:
مگه خودت ایرانی نیستی که میگی ما ایرانیها طوری میگه که انگار تو طیب و طاهری ما شمر ذی الجوشن یه سوال ازت پرسیدم مسلمون.
همین.
دیگه اینقدر تند رفتن نداره.
گفتم چرا یه تایپیک برای ایسوز نداریم ولی برای ایسر اونم یه مدل خاص یه تایپیک زدن که توش فقط دو نفر بحث کردن جواب دهنده شمایی پرسشگر آقای حسین گرامی.
و یه چند نفر دیگر کمتر>
آیا یه تایپیک در مورد ایسوز داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دست ما دلگیر نباش زحمت میکشی که جواب میدی واقعا خسته نباشی دست مریزادو
خسته نباشی خدا قوت حق نگهدار>
راستی نگفتی بین این دو مدل کدوم سرترهراستی ای D257acerیا Asus Eee PC 1005P