فقط قسمت رضا صادقی ترکیدم به خدا !!:31::31:
Printable View
فقط قسمت رضا صادقی ترکیدم به خدا !!:31::31:
واکنش رضا صادقی به طنز خنده بازار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا صادقی در تماسی با روزنامه تماشا ناراحتی و گلایه خود رااز برنامه خنده بازار ابراز کرده است .
رضا صادقی در گفت وگو با بهمن بابازاده درروزنامه تماشا گفته است :متاسفانه مشتی ملیجک های دربار قدیم و دلقک های سیرک این روزها پایشان به صداو سیما باز شده و با به سخره گرفتن شخصیتهای مختلف سعی دارند مخاطبان بیشتری را برای خود دست وپا کنند و ازاین طریق بین مردم بیشتر شناخته شوند .
وی ادامه داده است :برخی طنزها را باید لودگی نام گذاشت و معلوم نیست با کدام هدف مدیران صدا وسیما اجازه و پخش انتشار آنها رااز تریبونی به این وسعت وسادگی می دهند .متاسفم برای کسانی که تصمیم گیرنده ها وسازندگان این قبیل برنامه ها هستند .صادقی درادامه گفته است : جوابیه ای تصویری را دردست تهیه دارم که در اختیار مردم پاک ومحترم ایران قرار خواهم دادو دراین ویدئو مواضع خودرا به صورت کاملا صریح وبی پرده بیان خواهم کرد . روزنامه تماشا همچنین در توصیف شخصیت رضا صادقی نوشته است :همه کسانی که رضا صادقی را می شناسند خصیت آرام وصبور این خواننده را در هرشرایطی قابل ستایش می دانند و اعتقاد دارند که این خواننده حتی دربدترین شرایط هم هرگز و تحت هیچ شرایطی آرامش اش رااز دست نمی دهد و از کوره در نمی رود .پیش از این خبر گزاری ها خبر داده بودند که چند شب پیش برنامه خنده بازار میزبان فضا سابقی (رضا صادقی) بوده است.
در این برنامه سابقی در پاسخ به سوالات مجری از شعرهایش بهره می برد. مثل مشکی رنگه عشقه… دل برات تنگ شده جونم…واستا مجری من می خوام پیاده شم…او گفت: من خواننده بازاری نیستم و پول فقط به من آرامش می دهد و من برای دلم می خوانم.
پ.ن : :13:
این قسمت بوش رو باید نشون علی دایی داد !!!!! خود بوش داره عشق میکنه :31:
خوب رضا صادقی هم اضافه شد !
ایرانی جماعت = بی جنبه جماعت
از صادقی دیگه انتظار نداشتم جایگاش پیش من که پایین امد ! علی دایی که پایین بود هیچی :31:
با جنبه ترین فک کنم تا اینجا عادل فردوسی پور بوده باشه !
با جنبه ترین فرمن هاشفی(بهمن هاشمی)بوده با این که تقریبا هر روز برنامش هست!
عادل رو که خوب نشون دادننقل قول:
با جنبه ترین فک کنم تا اینجا عادل فردوسی پور بوده باشه !
با جنبه ترین به نظر من جیرانیه !!
خداییش بدترین شوخی ها رو تو این برنامه با جیرانی میکنن
نمونش اون برنامه که بایسته (شایسته :31:) رو آورده بودن هی بش میگفت بزار دستت رو ببوسم و ...
ولی جیرانی حرفی که نزده هیچ حتی از این برنامه تو هفت حمایت هم کرد و یه تیکه هایش رو تو برنامه ش نشون داد
اتفاقا فراستی هم کلی خوشش اومده بود
من نمیدونم اینا چرا اینقدر بی جنبه ان
انگار ظرفیت اهالی سینما خیلی بیشتر از ایناست !!!
اينكه ظرفيت اهالي سينما زياده كه شكي درش نيست چون بلاخره هنرمند هستند و انتقاد پذير.
اين آقاي داهي هم بي جنبگيش تازگي نداره اين قضيه كه از كسايي كه اداشو درآوردن و اين اومده ناراحت شده بهشون توهين كرده سابقه ي ديرينه داره!!!!:41:
من موندم چرا رضا صادقي اينجوري كرده اين بنده خدا اهل ناراحت شدن نبود!!!
به نظرم اینام زورکی خودشونو دارن کتترل میکنننقل قول:
اون روز خنده بازار بود دو ساعت بعدش جیرانی برنامه داشت ، تابلو میخندید و هی سعی میکرد صاف بشینه و چشاشو گشاد میکرد که شبیه اون ادا نباشه :دی
انصافا خیلی تمیز در میاره ادای صادقی رو :دی
دست مریزاد
ولی انتظار نمیرفت ازش اعتراض کنه
میدونستی این که نقش هاشفی رو بازی میکنه کارگردان خنده بازاره؟ نامرد خودش هنرمند تر از بقیه س ، نویسنده و کارگردان هست تازه بهترین بازیگر هم هست خداییش این + اون جیرانی + فردوسی پوره از همه بهتر بازی میکنن. تازه دوتا نقش هم داره هم نجفی هم هاشمی.نقل قول:
من که هر بار با خنده های این بهمن هاشمی کلی خندم میگریه .نامرد خیلی بازی میکنه تو تمام قسمت های که این نقش بهمن هاشمی اومده خیلی باهال بوده
آهان.... حالا معلوم شد.... دوستان این چند تا بحث میشه ، یکی اینکه اینایی که توی خنده بازار به طنز کشیده شدن دلشون از جایی دیگه پره ، مثلا علی دایی از دست کاشانی ناراحت شده هی آقایون آقایون میکنه برای همین عقده ش رو سر این سریال هم خالی میکنه رضا صادقی هم ناراحته از این که چرا خودش تو تلویزیون جایی نداره.... یه بحث دیگه هم که هست اینه که وقتی مثلا ادای من رو در میارن بعد از طرف یه روزنامه یا مجله به من زنگ میزنن میگن تو الان خوشحال شدی اینو دیدی یا ناراحت خوب معلومه من میگم ناراحت شدم اصلا این طبیعیه که هیچکس از انتقاد خوشش نیاد.... همه دوست دارن از کارشون تعریف بشهنقل قول:
واکنش رضا صادقی به طنز خنده بازار
پ.ن 1: دیگه این رضا صادقی هم زیادی آتیشی شده.... همچین میگه بیانیه تصویری میدم انگار انگ تروریسم بودن رو بهش زدن
پ.ن2: اصلا تو خنده بازار ادای فضا سابقی رو دراوردن چیکار به رضا صادقی داره؟ مگه این جمله ی وایسا میخوام پیاده شم یا مشکی رنگ عشقه سندش خورده به نام رضا صادقی؟!
پ.ن3: تمام کسانی که توی خنده بازار کارشون به طنز کشیده میشه زیر زره بین آزمایش قرار میگیرن که خوب هر کسی نمیتونه از این ازمایش سربلند بیرون بیاد. اینجا جنبه ی افراد مشخص میشه. به عنوان مثال رضا صادقی الان دیگه از چشم من افتاد :31:
البته اونم معلوم نیست بنده خدا شاید صداش به جایی نمیرسه :31:نقل قول:
با جنبه ترین فرمن هاشفی(بهمن هاشمی)بوده با این که تقریبا هر روز برنامش هست!
طرح ادغام نفتش رو دیدین!!
من که باورم نمیشد به این راحتی پخش بشه
حالا گیریم که اصلا اسم فضا سابقی رو زیر نویس کردن رضا صادقی. اصلا در ملا عام اعلام کردن که ما داریم ادای رضا صادقی رو در میاریم.مگه این جوری نیست؟ مگه این کار را رو نمی کنه؟
به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها. تا خود رضا صادقی این کارا رو نکنه این برنامه از کجا می یاره تا ادای رضا صادقی رو در بیاره؟
.
.
.