نمی دونم مدیریت محترم این پاسخ رو تایید می کنه که نمایش داده بشه یا نه ، به هر حال اگر صلاح بود نمایش دهید.نقل قول:
به جای خرید از سایت روسی و ارسال دلار بهتر نیست با ریال خرید کنید.
Printable View
نمی دونم مدیریت محترم این پاسخ رو تایید می کنه که نمایش داده بشه یا نه ، به هر حال اگر صلاح بود نمایش دهید.نقل قول:
سلام.نقل قول:
نمی دونم مدیریت محترم این پاسخ رو تایید می کنه که نمایش داده بشه یا نه
من مدیریت نیستم.
اما بنا به درخواست مدیریت طی صحبت های قبلی قرار بر این شد تا اگر شخصی خواست تا کسی کار را برایش انجام دهد در پیغام خصوصی فقط مطرح شود.
حذفش باعث تکرار اشتباه دیگران میشه.نقل قول:
به هر حال اگر صلاح بود نمایش دهید.
خوب هزینه اش پایین تر میشود.نقل قول:
در صورتی که مستر کار،ویزاکارت .... دسترس نبود.کاربر درخواست میکند و در پیغام خصوصی مطرح میگردد.
سلام.دوست عزیزم بنده خودم از یکی از بچه های همین سایت در این مورد مشورت کردم (در پیغام خصوصی)!! و گفتند که مبلغ 20 هزار تومان رو بریزید حساب تا نرم افزار فیکس را بهتون بدم!!!نقل قول:
خب من الان با 5$ یعنی 5 هزار تومان تونستم این کار رو انجام بدم.دیگه دلیلی نداره که 15 هزار تومان بیشتر بابت این نرم افزار پرداختم کنم حالا میخواد دلار باشه یا تومان!!
نقل قول:
با سلام دوست عزیز میتونید بگید چطور پول رو ارسال کردید؟ چون مستر کارت و امسال اون در دست رس همه نیست من خودم تونستم با یکم چت کردن با یکی از این روس ها (البته مرام گذاشت) یه فیرمویر فیکس بگیرم ولی الان نمیدونم چطور payment کنم
سلام.دوست عزیز من با استفاده از کارت ویزا ومبلغ رو واریز کردم. شما میتونید با استفاده از این سایت در صورت نداشتن کارت های اعتباری بین المللی وجه خود را واریز نمائید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
من امروز یه پرینتر لیزری مدل Samsung SCX-4600 گرفتم الان چند ساعته باهاش ور رفتم پرینتر خیلی تر و تمیز
و از همه مهم تر رزولوشنش چه تو پرینت چه اسکن عالیست فقط یه مشکل. میخوام تا تونرش رو تموم نکردم ریست بزنم
ورژن خود دستگاه V2.01.00.96 هست که من 2 تا ریستر براش تو نت پیدا کردم که یکی V2.01.00.93 و دیگری V2.01.00.98 است این سوال برام پیش اومد که آیا میشه با این ریستر ها بدون مشکل ریست کنم؟
یا حتما ورژن ریستر باید با ورژن دستگاه یکی باشه؟
راستی این کارتریجش خیلی خوشگل باز میشه و هیچ پرسی نداره که بخوای بشکونی با این حال اگه یکی از دوستان که این مدل رو لطف کنه طریقه باز کردن صحیح کارتریج رو بزاره آخه من تازه کارم میترسم بزنم یه بلایی سرش بیاد
ممنون
1. Connect the device to your computer and turn it on while holding the button "Stop"
2. "Download mode" appears on the display
3. Click again the button “Stop” on your printer
4. After that, on the small screen should appear "wait image1"
5. Usually after that on the screen below appears - new programs are installed and ready to use
6. As next, drag the reprogramming file "FIX_SCX4600_V2.01.00.98.hd" on the file icon "usbprns2.exe".
7. When it’s done, the reprogramming begins automatically and afterwards the device restarts
8. The reprogramming is completed, restart the device
هنگام روشن کردن دستگاه کلید stop را هم نگه دارید تا به قسمت download mode بروید. بار دیگر کلید stop را بزنید.سپس صبر کنید تا image1 ظاهر شود.حالا با کشیدن فایل FIX_SCX4600_V2.01.00.98.hd به روی usbprns2.exe پرینتر ریست میشود.
بهتره از فیکس ورژن 96 استفاده کنید.نقل قول:
فیکس 96 رو هیچ جا پیدا نکردم شما دارید؟نقل قول:
ممنون
من خود با نسخه 93 فیکس کردم.