این شبکه ها که شما فرمودید همه اش روی یک فرکانس استنقل قول:
یعنی شبکه 1 را با شبکه مستند نمیشه ضبط کرد چون روی 2 تا فرکانس است
این شبکه ها که شما فرمودید همه اش روی یک فرکانس استنقل قول:
یعنی شبکه 1 را با شبکه مستند نمیشه ضبط کرد چون روی 2 تا فرکانس است
سلام
دوستان تو سایت هر دو تا رفتم
مشخصات فرمت های پخش میکنم را خوندم از ویونا که اصلا هیچ فرمتی ننوشته بود
از بلوسنس هم نوشته ولی توضیح نداده
فقط یک پسوند برام مهمه اونم M2TS که فرمت ضبط کردن دوربین های FullHD سونی است
میخوام ببینم آیا این 2 تا هیچ کدوم قابلیت پخش ای فرمت را دارند کامل با صدا
آخه روی یک دستگاه که تو مشخصاتش نوشته بود پخش میکنه امتحان کردم پخش میکرد اما بی صدا
اگر دستگاه دیگریم سراغ دارین لطفاً بگین
مرسی ممنون:11:
بلوسنس T14+ که نوشته پشتیبانی میکنه.نقل قول:
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت هایMPG , VOB , M2TS , DivX , AVI , MKV 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , ...
تو این صفحه:کد:http://www.saamabusiness.com/T14+.html
متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
نقل قول:
مرسی از دو دوست عزیز که جواب دادن
ولی تو پستم نوشتم که در سایتش هست وی توضیح کاملی درباره اش نداده که این M2TS در چه قالبی است فقط نوشته ساپورت میکنه
اگر دوستان که این دستگاه دارن یک محبتی بکنن من یک فیلم چند ثانیه ای با دوربین بگیرم و آپلود کنم شما بزارید روی دستگاه ببینید پخش میکنه یا نه
بازم ممنون:40:
من دوتاش را دیدم و یکمی باهاش کار کردمنقل قول:
خداییش تفاوت داشت
شما moridsl
خودت ویونا را دیدی؟
چیزی که من دیدم ، ضبط 2 کانال و نشان دادن یک کانال ولی روی یک فرکانس بودنقل قول:
، لیست شبکه ها موقع ضبط نصف میشد.
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
بفرست تا من تست کنم برادرنقل قول:
فعلا آپدیت ورژن 2 T14+ رو دانلود کنید تا بعد
کد:http://isfahaneshop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87
با سلام
می خواستم از دوستانی که ویونا دارند یا اطلاع دارند بپرسم که زمان تعویض بین کانال ها چقدر است؟
ممنون.
من دیروز بالاخره بعد از کلنجارهای بسیار و تحقیق کردن درمورد گیرنده های دیجیتال ، یک ویونا سفارش دادم از نمایندگی اصفهان تا برام بیارن
بردم خونه تست کردم
ولی به چند تا مشکل خوردم خواهشا یکی برام این مشکلات رو توضیح بده
1ـ توی سرچ کردن توی دوتا فرکانس مختلف من چند تا کانال پیدا کردم ولی تو فرکانس ( اگه اشتباه نکنم ) 634 ( همون فرکانسی که کانالهای العالم و مستند و ... رو داره ) کانالها تمام خش خشین . با اینکه کوالیتی روی 78 یا 80 هست ولی شبکه ها شطرنجین
فقط توی فرکانس 618 هست که کانالهای 1 تا 6 و ... رو داره صاف هستن . در ضمن کانالهای استانی رو ندارم می شه بگین چرا ؟ یعنی فرستنده اصفهان کانالهای استانی رو ساپورت نمی کنه ؟
2ـ وقتی فلش رو وصل می کنم به سیستم ، همون کانالهایی هم که صاف هستن شطرنجی می شن و امکان ضبطشون اصلا وجود نداره .فلشم هم سالمه و هیچ مشکلی نداره . با 2 تا فلش امتحان کردم . درضمن با خود دستگاه هم فرمت کردم . ( یه وقت نگین فرمت کن با دستگاه درست می شه !!! )
درضمن باکسی که برام آوردن کارتنش همچین سالم سالم نیست نمی خوام اینطور بگم ولی به نظرم هرکی ببینه می گه حتما دست دوم بوده. این جناب آقای اصفهان ویونا که مسئول فروش این باکس ها هست سئوالای منو جواب بدن لطفا .
درضمن همراه با خود باکس یه تبلیغ هم برام فرستادن که تبلیغات درباره خود ویوناست . الی و بلا توش نوشته ضبط همزمان دو کانال از دو فرکانس مختلف همراه با تماشای کانال سوم از فرکانس دیگر !!!
با سلام
می خواستم از دوستانی که ویونا دارند یا از ویونا اطلاع دارند بپرسم که زمان تعویض شدن کانال ها چند ثانیه است؟
ممنون.