TTVJ slim به نظر خیلی خوب میاد.نقل قول:
البته وقتی شما هزینه برای آمپ و line out diy میکنی انتظار میره حداقل 400 $ به بالا پول هدفون بدی و محتمل چند تا هدفون به مرور زمان بخری
Printable View
TTVJ slim به نظر خیلی خوب میاد.نقل قول:
البته وقتی شما هزینه برای آمپ و line out diy میکنی انتظار میره حداقل 400 $ به بالا پول هدفون بدی و محتمل چند تا هدفون به مرور زمان بخری
ttvj عالیه، فقط قضیه اینه که اگر کسی دنبال پرتابل بودن به این مفهوم میگرد ه که آمپ رو بزاره توی جیبش، به نظرم ttvj اصلاً چنین قابلیتی نداره (ابعادش لب مرزه، سوکت خروجی و ورودیش دو طرف جداگونست) پس اگر تعریف از پرتابل بودن صرفاً وسیله ایی هست که فضای معقولی بگیره توی کیف و هنگام مسافرت حمل و نقلش مشکل نباشه، به شخصه مدل های تقریباً دسکتاپ رو معرفی می کنم، مثل ibasso یا آمپلی های Meier-Audio مثل CORDA JAZZ یا حتی NUFORCE ICON HDP
خلاصه خواستم بگم یک حد و حدودی برای پرتابل بودن هرکسی باید برای خودش در نظر بگیره که اینجوری نشه که پول آمپ پرتابل بدی، ولی مجبور بشی همیشه توی خونه ازش استفاده کنی، چونکه به صورت معمول آمپ های دسکتاپ کاملاً برتر هستن بر پرتابل
اگه خواستید ریکردر بخرید لینک زیر رو نگاه کنی ضرر نداره درباره H2N هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما سمپل هاش رو گوش بدید.
فیلم لینک زیر تاثیر فیلتر با کیفیت تو باد رو نشون میده:
ریوو H2n:
سلام به همگی:20:
یه خبر جالب دارم واستون
اولبن آلبوم binaural منتشر شد!!!!!
اسمش هست explorations in space and time
البته من هر چقدر گشتم نشد دانلودش کنم(چون تازه منتشر شده) ولی اگه میخواید چند تا sample ازش بشنوید این از آدرس
این سبک صدا برداری رو به این صورت تعریف میکنن(از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای هولوفونیک یا صدای ۳ بعدی به نوعی از صدا گفته میشود که مغز شما را تحریک میکند تا صداهای مختلف را از فواصل و جهات گوناگون بشنوید . این روش در سال ۱۹۸۰ ابداع شد . سیستمی که این روش از آن بهره میگیرد مشابه همان روشی است که در ساخت تصاویر هولوگرافیک از آن بهره گرفته میشود .در ضبط این صدا از سیستم باینورال(Binaural ) استفاده میشود که با قرار دادن خاص میکروفون ها به دست می آید . این روش را نباید با استریو اشتباه کرد. به طور مثال شما برای شنیدن صدای هولوفونیک ، نیاز به هد فون یا گوشی دارید و باید حتما از طریق ۲ ورودی شنیده شود. یعنی یک ورودی از گوش چپ و یک ورودی از گوش راست . تداخل این صداها که برخی از چپ و برخی از راست شنیده میشوند ، در مغز یک تصویر ۳ بعدی از دنیای اطراف ایجاد میکند . توصیه میشود که برای تاثیر بیشتر ، چشمان خود را موقع گوش دادن به این صداها ببندید. این نوع صدا بسیار واقعی است به طوری که برخی شنوندگان وقتی به صدای ضبط شده جعبه کبریت گوش میدهند گفته اند حتی بوی سوختن کبریت را حس میکنند .
virtual barbershop رو که یادتون هست دوستان...
دوستانی که علاقه مندن، میتونن پست های اول همین تاپیک رو یک مروری بکنن ( برای من که خاطرات جالبیه :20: )
ولی حالا چند تا لینک میزارم که البته توی پست شماره 3 همین تاپیک هم موجوده
که بهترین چیزی بود که در این مورد پیدا کردم، ولی نمی دونم چرا سایتش رو باز نمی کنه
دو تا لینک بالا توی آدرس زیر هم موجوده
یک لینک دیگه هم می خوام بزارم از مبحث Crossfeed ، که در اصل اندر احوالات برتری های طراحی مدار Crossfeed آمپلی فایرهای شرکت Meier-Audio هستش، که در این بین توضیحات خیلی خوبی در مورد چرایی Crossfeed مطرح می کنه
که بسی مفیده
حالا اینکه Crossfeed چه ربطی به Binaural recording داره که من اینجا لینکش رو گذاشتم؛ رو میشه با اندکی پیگیری متوجه شد
اول تشکر کنم از وقتی که گذاشتین بعد برم سر اصل مطلبنقل قول:
منبع این مطالبی که گذاشتین همون سایت
هستش؟
من دقیقاً پیدا نکردم کجاشه
(ویرایش: پیدا کردم، اینجاست
)
مهمترین مطلبی که برای من گنگه این عبارته
اصلاً کسی ایده ایی داره که منظورش چیه؟نقل قول:
سیستمی که این روش از آن بهره میگیرد مشابه همان روشی است که در ساخت تصاویر هولوگرافیک از آن بهره گرفته میشود .
(ویرایش: یک حرف بی پایه و اساس زده. این طریقۀ ضبط چه ربطی به طریقۀ ایجاد تصاویر هولوگرافیک داره خدا میدونه
)
در آخر 2 تا لینک این پایین میزارم که یک نگاه کلی بکنیین بد نیست
من این مطلب رو رو تاپیک "راهنمايي كنيد براي خريد يه هدفن خوب" گذاشته بودم ولی مدیر ها اونو منتقل کردن اینجا. اصل مطلب اینه که یه آلبوم باینورال منتشر شده و اون توضیح رو واسه این گذاشتم که خیلی از کسایی که تو اون تاپیک هستن ممکنه با این شیوه آشنایی نداشته باشن و چون سرعت تایپم خیلی کمه به جای تایپ کردن، اونو از یه سایت کپی کردم( تازه این بهترین مطلبی بود که پیدا کردم:13::13:)نقل قول:
ممنون از این همه دقت و توجهتون و حتما توصیه میکنم این آلبوم رو گوش کنید...:8:
:31:نقل قول:
یکم کل کل بکنیم به یاد جوونتریا
چه زمان زود میگذره :20: (یکی ندونه انگار 100 سال گذشته)
تعریف نیاز همیشه یکیه، فقط تعبیرش توی زمینه های مختلف متفاوته، مثلاً اینجا میشه این رو گفتنقل قول:
خوب تعریف نیاز چی برای کابرد ما چی هست؟
وقتی موزیک رو علت بدونیم ،مسیری رو باید طی کنیم که در انتهای اون مسیر به حد اعلای ارضاء علت (موزیک) برسیم. توی این مسیر وسایلی می خوایم که رسیدن به مقصود یا کیفیت رسیدن به مقصود رو ترقی ببخشه، که در نهایت میشه گفت "نیاز" همون وسایلی هستن که ما باهاش موزیک گوش میدیم.
من توی این صحبت ها علت رو موزیک نمیبینم؛ اینجا علت فقط میل به بیشتر داشتنه، میل به کنجکاویهنقل قول:
آخه من نوعی که آماتور هستم دوست دارم و کنجکاو هستم بشنوم که فلان هدفون چقدر بهتر هست و چه کیفتی داره تا نخرم که که متوجه نمی شم و این میل به داشتن زیباترین و بهترین در ذات انسان هست ولی کمی وسوسه کننده تر از اون تعریف ها و نوشته های جسته گریخته درباره یک موضوع رو نمیشه نادیده گرفت چقدر خوب بود که فقط بهترین وجود داشت اما یادم نمی ره که همیشه توی بازار همیشه همه جور قیمتی هست و همه یه روزی دیر یا زود فروش خواهند رفت و لابلای اونها ممکنه یکی مثل rezaomido بره اشتباهی HD800 بخره در حالیکه ممکنه حتی نتونه تشخیص بده که صدای این هدفون چقدر تفاوت داره مثلا با همون AKG K44 ولی همه مثل ایشون نیستند و
این بحثی که الأن دارم می کنم یک مطلب کاملاً کلیه و قضیه تشخیص تفاوت بین دو هدفون نیست که بگیم هرکی تشخیص داد بره بخره و هرکی تشخیص نداد نره، قضیه سره تعیین تکلیف و دید کلی ایی هست که به این جریانات دارم.
فکر نکنم کم افراد حرفه ایی در زمینۀ صدا دیده باشیم که بهترین هدفونشون hd650 هست.
البته هیچ معیار مطلقی برای درست و غلط به نظرم وجود نداره، و اگر کسی آگاهانه اینکار رو انجام بده، یعنی بدونه که داره برای صرفاً کنجکاوی چنین خرید هایی رو انجام میده، به هر حال سرگرمیشه دیگه؛ و تا حدودی سرگرمیه سالمیه
من با اینکه، قومی رو به انحراف بکشونیم تا مثلاً یدونه پیامبر ازش در بیاد مخالفم.نقل قول:
ممکنه در بین اون اتفاقات یک جرقه در وجود کسی زده بشه و دست آخر شد . . .
مصداق یکچنین طرز نگرش هایی رو توی تاریخ دیدیم که چه نتایج بدی داشته، از نازی ها و کمونیست ها و ...
بستگی به دیدتون به موزیک داره، به نظر من یک انسان نوعی دو نوع نگاه میتونه به موزیک داشته باشه:نقل قول:
حالا به خاطر همون علت (موزیک) ایا می شه با بی کیفتی صدا به همون علت و هدف اون رسید؟
1- موزیک به عنوان entertainment (به مفهوم بعضاً لذت بردن از ریتم آهنگ)
2-موزیک به خاطر خود موزیک (نگاه حرفه ایی-به منظور لذت بردن از عمق احساسات و فراز و نشیب و ملودی و تکنیک موجود در آهنگ)
حالا آهنگ ها (فارغ از اینکه شنونده با چه دیدی به موزیک نگاه می کنه، خواه به عنوان entertainment خواه به خاطر خود موزیک) هم 3 دسته هستن ( این دسته بندی رو قبلاً تو پ.خ گفته بودم البته )
یا ملودیک هستن یا احساسی یا تکنیکی
الف)اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده، میتونه با وسایل با کیفیت معقول (معقول یعنی اون چیزی که از دید عموم جامعه حرفه ایی و از دید حرفه ایی ها آماتور گونست.) هم استفادۀ خودش رو ببره.
ب)اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده، نیازمند ترین آدم به وسایل با کیفیت هستش.
تشخیص اینکه ببینیم جزء کدوم گروهیم به شعور موسیقیایی برمی گرده؛ چیزی که به شدت اعتقاد دارم ذاتی نیست (بعداً فهمیدم بعضی های دیگه هم همین اعتقاد رو دارن) و فقط با گوش دادن بیشتر و بیشتر به موزیک، ایجاد میشه و همینطور تقویت میشه و قوی میشه
پس اینطور نیست که فردا شروع کنیم به موسیقی فلان سبک و بگیم من شعورم در حد فلان سبکه، چونکه ممکنه دو نفر عیناً به یک گروه گوش بدن ولی یکی کاملاً دید entertainment داشته باشه و اونیکی کاملاً حرفه ایی.
پس یکی از چیزایی که کمکمون میکنه ببینیم توی کدوم دسته اییم اینه که ببینیم چقدر موزیک گوش میدیم و چقدر جدی اینکار رو دنبال می کنیم.سعی کنیم بفهمیم به چه علتی داریم موزیک گوش میدیم. برای اینکه این رو بفهمیم میتونیم به واکنشمون نسبت به اونچیزی که داریم گوش میدیم مراجعه کنیم. و بازم هست که الأن دیگه به ذهنم نمیرسه و خوابم میاد.
جناب rave از نوشتتون بسیار لذت بردم
خیلی منطقی بود
نیازها با هم تفاوت دارند و درجه اون تعیین کننده نوع ابزار به جهت رسیدن به هدف نهایی هست و به دست اودرن این ابزار خود باعث ایجاد نیازهای نا خواسته میشه که در کاربرد ما مثالش میشه اگه دوست داشته باشیم با کفیت بیشتر گوش کنیم باید مدل با کیفیت تر انتخاب کنیم و اون مدل هم برای راه اندازی نیازمند ابزار جانبی میشه و ما نا خواسته مجبور به بکار بردن اون میشیم و این می شه همون مسیری که درباره ش توضیح دادیدنقل قول:
چطور ممکنه برای کاری یا هدفی معیار درست یا غلط وجود نداشته باشه پس چطور ممکنه آگاهانه به هدف رسید که در نهایت منجر به سرگرمی سالمی بشه؟نقل قول:
البته هیچ معیار مطلقی برای درست و غلط به نظرم وجود نداره، و اگر کسی آگاهانه اینکار رو انجام بده، یعنی بدونه که داره برای صرفاً کنجکاوی چنین خرید هایی رو انجام میده، به هر حال سرگرمیشه دیگه؛ و تا حدودی سرگرمیه سالمیه
قصد ندارم قومی رو به جایی برسونم که مثل نازی ها و کمونیست ها و . . . توی تاریخ نوشته بشه اما تجربه کردن یا از تجربه دیگران استفاده کردن به جهت یادگیری مسائلی که قبلآ حتی ممکن بود اسمشون رو هم نشنیده باشیم چندان بد به نظر نمی رسه حالا ممکنه کس خاصی از بین اون همه تجربه باعث به وجود آمدن هیتلر نامی بشه که دلیل بر فرایند و یا مراحل اشتباه طی شده یک مسیر یا هدف نیستنقل قول:
من با اینکه، قومی رو به انحراف بکشونیم تا مثلاً یدونه پیامبر ازش در بیاد مخالفم.
مصداق یکچنین طرز نگرش هایی رو توی تاریخ دیدیم که چه نتایج بدی داشته، از نازی ها و کمونیست ها و ...
به همین خاطر که خیلی از چیزها اکتسابی هستند با هم تبادل تجربه میکنیم نه به خاطر به دست آوردن چیزهایی که ممکنه از پس و پیش کردن مسیر طی شده به عنوان یک اشتباه یا برداشتی غلط از بیرون دیده بشهنقل قول:
شخیص اینکه ببینیم جزء کدوم گروهیم به شعور موسیقیایی برمی گرده؛ چیزی که به شدت اعتقاد دارم ذاتی نیست (بعداً فهمیدم بعضی های دیگه هم همین اعتقاد رو دارن) و فقط با گوش دادن بیشتر و بیشتر به موزیک، ایجاد میشه و همینطور تقویت میشه و قوی میشه
علاقه مندی و خواستن و داشتن، کلمات چندان متفاوتی نیستند اما از تصور تا به دست آوردن فقط یک فاصله وجود داره که طی کردن اون فاصله می تونه از مسیر درست و یا اشتباه به سرانجام برسه حالا ممکنه این مسیر انتخابی فرد بسته به نوع تفکر ذاتی و اکتسابی اون ، خوب یا بد طی بشه اما در جمع یک تفکر جمعی خواسته یا ناخواسته کنترل کننده جمع خواهد بود و فردیت معنی خام خودش رو نداره و این همون چیزی هست که خیلی ساده بهش گفته میشه تجربه و قصد دارم توی تاپیک این تجربه رو با هم به اشتراک بزاریم بدون کم و کاست و هر آنچه که تصور می شه درسته هر چند که ممکنه اشتباه باشه تا هر کاربر حتی آماتور هم با تمام مسیر بدون فیلتر کردن و مرز بندی آشنا بشه و دید کلی داشته باشه بعد انتخابی متناسب با کاربرد خودش داشته باشه حالا ممکنه آماتور تازه واردی در این بین یکباره بخاد مرحله آخر این مسیر رو بگذرونه این برای ما چندان بد نیست چون تصمیم اشتباه دیگران به عهده خودشون هست نه ما ولی دیگران رو به اشتباه انداختن پسندیده و صحیح نیست که تمام تلاشم رو کردم که چنین نشه
در آخر هدف فقط آشنا شدن با تمام آنچه که هست بوده نه بخشی از مسیر رسیدن به هدف چه بسا من آماتور بعد از کلی زمان تازه متوجه شدم که اگر انتهای این هدف این بوده شاید هیچ وقت دنبال نمی کردم و برعکس یعنی من آماتور و بی علاقه با دید کلی به تمام مسیر رسیدن به هدف نهایی باعث ایجاد علاقه مندی شد و با دید دقیق تر و آگاهانه از مسائلی که بعدآ یاد خواهم گرفت انتخابی درست داشته باشم نه به انحتات کشاندن فرد یا گروهی
شما هم موفق باشید.
من اینجا لازم می دونم که یک مطلب رو حتماً عنوان کنم :20:
من طرف صحبتم نه شخص خاصی و نه فروم خاصی و نه هدفون خاصی بود و در ضمن منظورم از "انحراف" ، چیز دیگه ایی بود
پس فکر کنم لازمه این جمله رو دوباره بگم
نقل قول:
این بحثی که الأن دارم می کنم یک مطلب کاملاً کلیه و قضیه تشخیص تفاوت بین دو هدفون نیست که بگیم هرکی تشخیص داد بره بخره و هرکی تشخیص نداد نره، قضیه سره تعیین تکلیف و دید کلی ایی هست که به این جریانات دارم.