ببخشيد از اينكه دير جواب ميدم نميدونم تونستيد مشكل رو حل كنيد يا نه, به هر حال همانطوري كه گفتم بازي Half Life 2 رو نصب كنيد سپس پوشه هاي Metarials و Models رو كپي كنيد و در فولدر hl2 نسخه Episode one كپي كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
Printable View
ببخشيد از اينكه دير جواب ميدم نميدونم تونستيد مشكل رو حل كنيد يا نه, به هر حال همانطوري كه گفتم بازي Half Life 2 رو نصب كنيد سپس پوشه هاي Metarials و Models رو كپي كنيد و در فولدر hl2 نسخه Episode one كپي كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
خيلي نوكرتمنقل قول:
نوشته شده توسط X_man
دستت درد نكنه
ممنون....... :happy:
سلام
کسی نمیدونه Episode Two کی میاد
ظاهرا باید توی پاییز بیاد به شرطی که مثل Episode One به تاخیر نیفته .
ممنون خیلی حال دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط X_man
ظاهرا آخرهای آبان ماه باید بیاد البته به قول این دوستمون اگه به تآخیر نیفته. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Maximilian
Episode One كه اصلا جالب نبود
خب شما میتونستید بازی نکنید هرکی نظرش با اون یکی فرق داره دیگه .خیلی هم حال داد :headphone :goatee:نقل قول:
نوشته شده توسط END_BOY
ببخشيد مي دونم ربطي نداره اما من تو نسخه اصلي بازي يه جا گير كردم (Half life 2) . یه جا هست که میرم بالای فانوس دریایی و هلیکوپتر رو می کشم اما بعد دوستم فقط منو نگاه می کنه ومعلوم نیست باید چی کار کنم!
اگه درست یادم مونده باشه ، در پایین فانوس دریایی دوستتون یه در رو براتون باز می کنه که از اون خارج بشید .نقل قول:
نوشته شده توسط *عیسی*