قیمتش تقریبا همینه من یه 10و20تومنی ارزون تر گرفتم البته بدون سینما خانگی.نقل قول:
Printable View
قیمتش تقریبا همینه من یه 10و20تومنی ارزون تر گرفتم البته بدون سینما خانگی.نقل قول:
3 تا سوال دیگه هم دارم.
1-این 6920 گیرنده دیجیتال داخلش داره؟
2-شما از کجا تلویزیون رو خریدی؟
3-قیمت 6940 رو داری؟اگه خیلی گرونتر نباشه احتمالا 6940 رو بخرم.
ممنون.
مرسی چقدر دنبالش گشتم .عالی تمام فرمتهای تصویری رو به راحتی پخش میکنه با کیفیت فوق العادهنقل قول:
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم یه انتقادی از آقای مهندس زرغامی بکنم که اینهمه که میگه ماباید به خودمون ببالیم که داریم از کیفیت mpeg4استفاده میکنیم درصورتی که اکثر دنیا دارن از سیستم mpeg2استفاده میکنن یه سری به ماهواره وکانالهای معمولی اروپایی بزن که دارن هنوزتصاویر رو با کیفیت DVDپخش میکنن (PMC)تفاوت کیفیت تصاویر رو میفهمی کیفیت فیلمهایی که شبکه نمایش یا هرکانال دیگه داره پخش میکنه در حد VCDهای قدیم خودمونه آقای زرغامی اگه شمایه سری به همین سایتهای خودمون بزن یه فیلم با فرمت MKVدانلود کن اونو واسه ملت پخش کن یا حداقل خودت تماشا کن تا کیفیت بفهمی تا مردم انقدر سراغ ماهواره نرن انقدر هم نگو ما MPEG4 پخش میکنیم شما فقط حرفشو میزنید حالا MPEG4نشدMPEG8وقتی کیفیت ندارید ندارید دیگه .
بازم عذر میخوام امیدوارم این پست منو آقای زرغامی هم ببینه!
اقا نظرتون در مورد
LED SONY KDL 40EX520
چی هست قیمتش 1400000
راستش من میخوام برا خودم بگیرم - بهم اینو پیشنهاد دادن - حالا شما که سررشته دارید این مدل با این قیمت و امکانات می ارزه
منظورم اینه که مثلا مارکهای دیگه با این قیمت LED هست که امکاناتش هم از این بیشتر باشه و بهتر باشه و قیمتشون هم همین 1400000 باشه
نقل قول:
انشالله مبارک باشه:40:
اصلا صد درصد میبینه، شک نکن، ایشون 20 ساعت در شبانه روز تو همین تاپیکه فقط.:31:
نقل قول:
من که از سری Ex خیلی بد شنیدیم متاسفانه.
تو اون قیمتا بهتره سراغ سونی نرین چون چیز خوبی گیرتون نمیاد.
سری Hx و Nx سونی خوبه که قیمتش خیلی بالاست درعوض.
توی ال جی و سامسونگ با اون پول گزینه های بهتری میشه پیدا کرد.
به نظر من d5550سامسونگ گزینه خوبی اگه پلاسما مدنظرت نباشه.کواترون شارپ هم خیلی عالی فقط یه خورده گرونتره هول هوش 1800نقل قول:
نقل قول:
دادا این حرفات از روی منطق نیست ، من خودم حالم از همه برنامه های تی وی ایران بجز 90 بهم میخوره اما حرف تورو اصلآ قبول ندارم!!
من فکر کنم مشکل از شماست نه از اونا...
میشه بپرسم شما برای دریافت کانال ها از کدام گیرنده دیجیتال و کدام تی وی استفاده میکنن ؟ تا بتونم جواب کاملتری بهتون بدم
به نظر من اگه LED مد نظرت هست ، یه 6920 سامسونگ بگیر که سه بعدی هست و نسبت به این مدل سونی خیلی برتری داره، مثلا قابلیت پخش اکثر فرمت های تصویری تا بالاترین رزولوشننقل قول:
البته D5540 و D5550 اصلا پیشنهاد نــمیکنم چون کیفیت قابل قبولی ندارن(D5540 که تصویرش خیلی بی کیفیته)
ضمنا اگه بتونی پلاسما بگیری ، به نظرم خیلی بهتره.
چون با این هزینه میتونی تلویزیونی با کیفیت تصویر به مراتب بهتر ، بخری
ظاهرا کسی سوال ما رو ندید.دوباره تکرار میکنم.متشکرم.نقل قول: