دوستان در ورد امکانش هست که شماره صفحه به صورت "یک" "دو" "سه" حروف بخوره؟؟
Printable View
دوستان در ورد امکانش هست که شماره صفحه به صورت "یک" "دو" "سه" حروف بخوره؟؟
سلام
بابت قراردادن این لینک بسیار سپاسگذارم، ولی من نمیتونم آن را دانلود کنم !!!!!! لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
این لینک رو بچه ها تو آپلودباز گذاشته اند. بفرمائید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه ميشه لينك مربوط به اموزش تدوين پايان نامه رو يه بار ديگه بذاريد رو سايت. ممنون
ببخششید یه سوال داشتم.
چطور می شه توی هر فصل هددر رو عوض کنم؟
بایستی برای هر فصل یک sectioin جدید ایجاد کنید. این قسمت از بخش insert قابل دستیابی است. بسته به نوع آفیس در بخش مورد نظر گزینه same as previous را غیر فعال کنید و هدر را تغییر دهید.نقل قول:
پ ن: شک دارم same as previous بود یا link to previous بود.
بسته به ورژن ورد جای این گزینه فرق می کنه!
بادرود
آقا فرشاد واقعا دست درد نکنه کارت خوب بود من مشکل شماره زدن صفحات داشتم تمام
این وب سایت ها رو دیدم همه گزینه section را برای شماره زدن از صفحه مشخص
ناقص توضیح می دادن اما شما با این ویدئو آموزشی سنگ تمام گذاشتی
خدا قوت:11:
سلام،یک متن تایپ شده و در اون اعدادی هم به صورت عبارت قرارداده شده اند،مثلا به این صورت7=2/8+4/2
برای اینکه باید از سمت چپ به راست اعداد رو تایپ کنیم،مجبوریم کهctrl+shiftرو بگیریم زبان ENشود(اگه FAباشه باید از سمت راست تایپ کنیم،مثلاً به ترتیب باید این طوری تایپ کنیم:7 بعد =،8،/،2،+،2،/،4 تا عبارت بالا تایپ بشه)بعد از اون وقتی میخوایم یک عبارت فارسی جلوی این عبارت تایپ کنیم(مثلاً سمت راست این عبارت بنویسیم متر مربع)مکان نما سمت راست قرار نمیگیره و میره سمت چپ. به این صورت 7=8/2+2/4 [
حالا چه کار کنیم که مکان نما سمت راست قرار بگیره؟
سلام.
من میخوام از cross-reference استفاده کنم اما تو متن به این صورت میزنه شکل 2-1 اما دانشگاه میخواد اینجوری باشه شکل (2-1) این پرانتز دستی میذارم. آپدیت میکنم میپره.اگه حالتی باشه که فقط عدد بزنه میشه شکل () کپی کنم داخل پرانتز با cross فقط عدد بزنم که بشه آپدیت کرد.
راه حل داره راهنمایی کنید.
حالت only number برای cross نداره؟