دیروز یه توفیق اجباری رخ داد و من این سریال رو دیدم.
خداییش به دلم نشست.
طنز نوی هستش.
:10:
Printable View
دیروز یه توفیق اجباری رخ داد و من این سریال رو دیدم.
خداییش به دلم نشست.
طنز نوی هستش.
:10:
دوستان دیشب سریال پخش شد؟؟
نه . جمعه ها پخش نمیشه کلا .
.
دوستان سریال تا دوشنبه پخش نمیشه
راستی بچهها دقت کردید شاعر سیروان، زانیاره ؟! زانیاری که رپ میخونه و آهنگاش همه غیرمجازن !! : دی
صدا و سیما از دستش در رفته : دی
آره . البته زانیار پاپ هم میخونــه . کلا این دوتا باهم کار میکنن . با یاس هم کار کرده بودن تو آهنگ " تو مریــضی "نقل قول:
جالبه تو شبکــه های اجتمــاعی(fb) همه بهشون اعتراض کردن که چرا واسه صدا سیما خوندین :دی
ولی همین آهنگ تیتراژ پایانی یکی از نقاط قوت سریال هست !!
آره، اما اگه صدا و سیماییها میدیدن کاراشو، یه تجدید نظری میکردن : دینقل قول:
نکتهی جالبتر قضیه اینجاست که اسمش هم تو تیتراژ میاد !! :دی
وزارت ارشادی که به همه داره مجوز میده، اگه کسی موزیک ویدیو بده و حتی پخشش هم نکنه، نمیذاره کار کنه دیگه !! بعد زانیار کلیپاش هر روز تو PMC و GEM و TVP داره پخش میشه، اسمش هم تو تیتراژ رسانهی میلی میاد :27: عمو ضرغام داره بیخیالی طی میکنه :دی
من که دو صفحه قبل گفتم علتش چی بوده .... مهدی یراحی تویه آلبوم آخرش با این برادرا همکاری داشته و از اونجایی که تویه صدا و سیما نفوذ زیادی داشته اینارو معرفی کرده ... همون جریان رابطه و ضابطه که تویه خود سریال هم مطرح شد . : دی
شما دقت کنید تویه تیتراژ پایانی نوشته آهنگساز تیتراژ آخر : مهدی یراحی .... یعنی سیروان که خودش بهترین آهنگساز و تنظیم کننده ایران هست نمیتونست واسه خودش آهنگ بسازه ؟ : دی
آهنگ تو مریضی که توش زانیار و یاس با هم خونده بودن یه ریمیکسه که بعد از انتشار آلبوم ساعت 9 سیروان پخش شد.... ورژن اصلیش تویه آلبوم خود سیروان که مجازه هم هست . تویه اون ورژن فقط سیروان و زانیار خونده بودن.
بعدش هم شما دارین رو چی بحث میکنین ؟
شما گروه Infected Mushroom رو احیانا میشناسین... یه گروه موسیقی اسرائیلی هستن که در سبکی مستعار به نام " روانگردان " کار میکنن با عقایدی خاص ( مثلا فرماسونی ) !..... همین چند وقت پیش شبکه 3 واسه تیتراژ یه برنامه مستند ، یکی از آهنگ های همین گروه رو گذاشته بودن ! من کفم بریده بود !
در کل باید بگم که در زمینه موسیقی تقریبا داریم به سمت یه آزادی نسبی میریم که خوبه و جای شکر داره !
سلام..
من از این سریال زیادم خوشم نیومد تا اینکه قسمت قبل رو دیدم :دی
ترکووند به معنای واقعی :دی
بهترین سکانس هم سکانس توی زندان بود :دی :دی ( میخندی؟ خوشحالی ؟ ، خوشحال نیستی ؟ : دی )
واقعاً عالی کار کردن روی سریال ( اون قسمت که حرفای زندانی با اتفاقاتی که بین ناصر و سعیده می افتاد یکی میشد :دی )
ما نیز طرفدار شدیم :40:
سلام
وقتی که اون زندانیه نفسشو می داد بالا حرف می زد صداش شبیه صدای مجید میشد همون مجید که قدیما می ذاشت دستاش بلند بود.