دو تا گرافیک داره ؟ یعنی باید سویچ کنیم ؟نقل قول:
یکی از دوستان بیشتر توضیح بده
Printable View
دو تا گرافیک داره ؟ یعنی باید سویچ کنیم ؟نقل قول:
یکی از دوستان بیشتر توضیح بده
سلام usb3 به چه دردی میخوره دادش ؟ یکم لطفا توزیح بدهنقل قول:
نقل قول:
آره یه کلید روبروش داره که وقتی میزنی خودش سوییچ میکنه. روی گرافیک ati 2 کمتر از 2 ساعت و روی گرافیک اینتل خدود 3 ساعت و نیم دووم میاره باتریش شایدم کمتر البته.
نسل جدید usb هست یعنی ورژن 3 usbنقل قول:
سلام usb3 به چه دردی میخوره دادش ؟ یکم لطفا توزیح بده
برای اطلاعات بیشتر بهتره یه سرچی کنید :20:
یعنی چی 2تا گرافیک داره ؟؟؟؟؟؟؟ مگه فقط 1گرافیک ati5730نداره ؟؟؟ دیگه دومین گرافیک چیه آخه ؟؟؟؟؟؟ یکی خاهشا بگه
نقل قول:
1- ATI 5730 1 G
2- INTEL HD
بزاری رو دومی باتریش حدود 3 ساعت دوام میاره و دمای لپ تاپ هم کم میشه. من فقط وقتی که 3D MAX کار میکنم یا بازی میکنم میزارم رو کارت گرافیک اول. بیشتر وقتا روی اینتل میزارم.:46:
چرا این همه تفاوت قیمت در بازار داخلی و خارجی وجود داره؟
با توجه به این که بعضی از اعضا گفتن قیمت این سیستم حدودا 1400 و 1370 بوده در این هفته , اما قیمت این لپتاپ 520 تا 550 دلار , ارزونتر از بازار داخلی ایران هست. کسی نظری نداره؟کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834146848
دوست عزیز این طوری که من فهمیدم ، فقط کانفیگ cori5 ، دو تا گرافیک داره ، که باید سویچ کرد بین هر دو ، و به نظر قابلیت خوبی می یاد ...نقل قول:
دوستانی که cori7 ، هم دو تا گرافیکه ؟ یا فقط ATi هست ؟
دوستان یه سئوال :نقل قول:
من بین دو تا کانفیگی که سایت سازگار ارائه می ده ، cori7 و cori5 ، که به ترتیب حدودا 1410000 و 1100000 ، موندم ، تقریبا 300000 اختلاف قیمت وجود داره ، نظر تون رو بگید ؟ cori5 رو بخرم خیلی فرق می کنه با اون یکی ؟
حالا سئوال من از سعید جان ، با کانفیگی که داری بازی های سنگین رو راحت می تونی اجرا کنی ؟ چند ساعت باهاش کار می کنی در روز ؟ من خودم حداقل 12 ساعت در روز پاش باید بشینم !!! که حداقل 2 ساعتش بازی های سنگین ، هرچی که بگین ... بقیه شم نرم افزارهای مهندسی ، اینترنت و ...
در حال حاضر زیاد تفاوتی در کارایی این دو مدل cpu نیستنقل قول:
ولی در آینده با پیشرفته تر شدن برنامه های مهندسی و بازیهای کامپیوتری مسلما سی پیو های 4 هسته ای موفق تر عمل خواهند کرد
به نظر من اگه آینده نگری core i7 بگیر