مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم.یک چندتا پک ریختن روش گفتم مافیا 2:3:
Printable View
مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم.یک چندتا پک ریختن روش گفتم مافیا 2:3:
یادش بخیر
چه بازی بود مافیا چون تامی شخصیت اصلی بازی توش می میره دیگه به هیچ وجه ادامه پیدا نمی کنه شاید مافیا 2 فلش بک بشه یا یه چیزی تو مایه های صورت زخمی
اگه سری دوش بخواد بیاد 100% شخصیتا عوض میشه.مثل gta که هی عوض میشه.
البته 100% هیچکدوم از این اتفاقا نمیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم :10:نقل قول:
از اینکه می توانم در این مکان و در کنار شما باشم , بسیار خوشحالم :46:
** ** ** ** ** **
اگر احتیاج داشتی من این بازی رو دارم و در اختیارتون قرار می دهم ( البته نسخه PC ) :46:نقل قول:
DaRiOuShJh
متاسفانه الان که یه سیدیش خراب شده و ورژنه ps2 ش هم متاسفانه خیلی تصنعی شد
** ** ** ** ** **
والله من خودم ندیدم , وگرنه حتما کمک . . . .نقل قول:
*PINK PANTHER*
ورژن پی اس توش چطوره که همه میگن بده؟
** ** ** ** ** ** **
100 درصد با شما هم عقیده هستم .نقل قول:
Amin_Asterix
تنها بازی بود که وقتی تمومش کردم احساس کردم ناراحت شدم.به 2 دلیل.یکی اینکه دیگه نمی تونم مافیا رو ادامه بدم و دومی هم مرگ پائولی و تام
خصوصا اون لحظه ای که تامی کشته شد !
من به یک چیز اعتقاد دارم ! نمی دونم شما هم همینطور یا نه ؟نقل قول:
کاشکی میشد دوباره یک بازی با این داستان بسازن
همیشه بازیهای ناب و زیبا , در یک شماره و آن هم اولین شماره , زیبا هستند و تکرار پذیر نیستند ! حالا هرچه شماره های بعدی از قدرتهای بیشتری برخوردار باشند :41:
مافیا هم جزء اون یکه ها و تکرار ناپذیر هاست .
البته این یک نظر است :20:
** ** ** ** ** ** ** **
تازگی ها یک سی دی در بازار پیدا شده که تغییرات بسیاری در ظاهر این بازی ایجاد کرده و فروشنده ها به عنوان " مافیا 2 " !!!!! می فروشند :18:نقل قول:
Metal gear Solid
کسی فایل ماشین پزو 406 رو داره؟
البته من سایتی رو سراغ دارم که تمام این کارها را انجام داده و به احتمال زیاد این نامردها همان فایلهای آن سایت را دانلود کرده اند و به جای " مافیا 2 " به مردم می فروشند .
** ** ** **
خیر دوست عزیز.نقل قول:
toodi
یکی به من بگه Mafia2 اومد یا نه
قرار بود در سال 2008 بیاید ! ولی به دلایل مشکلاتی که شرکتهای سازنده داشتند , اوایل سال 2009 به بازارها می آید .
:46:
** ** ** **
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Amin_Asterix
مافیا 2 نیومده برادر.همون قبلیو کردن یک مدت تو پاچه مردم
** ** ** **
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Ali Pacino
یادش بخیر
چه بازی بود مافیا چون تامی شخصیت اصلی بازی توش می میره دیگه به هیچ وجه ادامه پیدا نمی کنه
** ** ** **
خب اولین تغییری که دیده شد , اسم شخصیتها بود !نقل قول:
Amin_Asterix
اگه سری دوش بخواد بیاد 100% شخصیتا عوض میشه.مثل gta که هی عوض میشه.
اگر تریلر زیر نویس دارش را دیده باشید , متوجه تغییرات بسیاری می شوید .:46:
** ** ** **
مگه شما دیدی تریلرشو؟
میشه لینکشو بزاری؟یا بگو کدوم سایت بوده.
فقط اینو بگم اگه مافیا رو بسازن تو ورژن بعدی و بخوان از همون داستان استفاده کنن(یا همون شخصیتا)شدیدا شکست می خورن.من که عمرا حاضر بشم برم دوباره سرش!مثل همون صورت زخمی که دیدم چه جوری شروع شد و یک اثر هنریو به مسخره گرفت دیگه ادامه ندادم اینم نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این مثل gta باشه که هی داستان عوض میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه فقط بگم افتضاحه!!!:13:نقل قول:
مثلا دیگه دوربینه از تویه ماشین نداره و کنترله ماشین خیلی راحت تر شده:20: ولی در کل به درد نمیخوره
درسته چون کنسوله فریم ریتش و گرافیکش بالاس ولی همون پی سیش جاذبش خیلی بیشتره
نه بابا این ps2 رو هم دارم میفروشمش! همچین چیزی نیست:21:
قراره بیاد برادر! منم اتفاقا تویه دانلوده آفلاین دیدم تویه قسمته اخبار هم فک کنم بچه ها زدن یه تاپیک:46:نقل قول:
موفق باشید...
ممنون میشه آدرس سایت رو بگید؟نقل قول:
]تازگی ها یک سی دی در بازار پیدا شده که تغییرات بسیاری در ظاهر این بازی ایجاد کرده و فروشنده ها به عنوان " مافیا 2 " !!!!! می فروشند :18:
البته من سایتی رو سراغ دارم که تمام این کارها را انجام داده و به احتمال زیاد این نامردها همان فایلهای آن سایت را دانلود کرده اند و به جای " مافیا 2 " به مردم می فروشند .
سلامنقل قول:
پس از ورود به سایت :
کافیست در قسمت سرچ , نام MAFIA 2 را تایپ کنید :46:کد:www.gametrailers.com
چندین مدل از تریلرهای مربوط به این بازی رو مشاهده می کنید که از کیفیت wmv تا HD برای دانلود در اختیار شما هستند .
به نظر من این اتفاق می افتد که :
باز هم سوالاتی که شاید همگی , در ذهن داشته باشند این است که ,
آیا این بازی ادامه ای برای بازی قبلی است یا نه ؟ اصلا هیچ ارتباطی با آن دارد یا نه ؟ و . . . .:27:
این سوالات همگی در نام این بازی که در آینده اعلام خواهد شد , مشخص می شود .
فعلا عنوان MAFIA 2 برای آن انتخاب شده همانند زمانی که MAFIA در مراحل ساخت بود .
ولی به مرور زمان تبدیل شد به MAFIA : The City Of Lost Heaven !!!
داستانهای جالبی در دیگر سایتهای فارسی زبان مطرح بود , از جمله :
اینکه شخصیت اصلی یکی از فامیلهای " توماس آنجلو " است و قصد انتقام گیری دارد و . . .
یا اینکه
توماس آنجلو , زنده می شود و . . . .
یا اینکه
" توماس آنجلو " دارای دو همسر بوده و این یکی از فرزندان پسر او می باشد و . . . .
ولی چیزی که مهم است , اینه که , این دو شرکت و در واقع دو غول بازی سازی که معمولا خیلی کم بازی می سازند, این دفعه نیز با کمک یکدیگر , دست به انجام کاری زده اند که بتوانند این بازی را در تمام کنسولهای جدید یک بازی به یاد ماندنی ایجاد کنند .:21:
و تنها عامل موفقیت آنها , داستانی موافق ( + ) یا مخالف ( - ) در مورد سری قبلی است .
به بیانی دیگر , نقش اصلی داستان , یا در گروه مثبت می باشد ( بازماندگانی از گروه سالیاری ) یا در گروه منفی ( بازماندگانی از گروه موریلو ) .:41:
البته حدسی که من در مورد این بازی دارم , این است که , این مجموعه همانند سری قبلی , با یک پایان تلخ , همراه نخواهد بود و همین عاملی می شود تا پس از کسب موفقیت غیر قابل باور آن , ما در سالهای بعدی شاهد حضور بازیهای MAFIA 3 , 4 , 5 , ….
باشیم .
نظر شما چیست ؟؟؟ :46: