اون گاو صندوقه رو چطور باید باز کرد ؟
محتوای مخفی: ramz
Printable View
اون گاو صندوقه رو چطور باید باز کرد ؟
محتوای مخفی: ramz
برا pc هم هست؟:21:
نقل قول:
یکی نیت به داد ن برسه بگین کجا برم شهر را زیر رو کرئم نشد که نشد؟؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممک هزار بار گفتم کسی ما رو ادم حساب نمیکنه؟؟؟:19:
کشتی خودتو...:31:نقل قول:
این راهنمای کامل مراحل بازی به صورت تصویری هست و همچنین قسمت مراحل فرعی و خلاصه 100% هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده عزیز....بیا جوابت:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
+
راستی امروز رو pc بازی silenthill4 رو نصب کردم خداییش downpour در مقایسه با اون افتضاح......سایلنت هیل هم مثه سری resident evil به فنا رفت........الان کامل میشه ادعا کرد که دیگه بازی درستو حسابی در سبک ترس نداریم و این سبک مرد:2:(جنازه این سبک فردا از راکون سیتی تا سایلنت هیل تشییع خواهد شد:41::31:)
.
بالاخره این بازی که خیلی ها انتظار ان را می کشند منتشر و خیلی ها هنوز با معما های ان ور میرند ولی به خاطر عجله برای نقد سریع ان را تمام کردم و ان و شرح زیر نقد می کنم.
گرافیک: در مورد گرافیک می توان بهتر از 2 شماره قبلی دانست ولی در بعضی مواقع گرافیک خیلی پایین میاید که فکر می کنی داری سگا بازی میکنی ولی در بعضی مواقع به شددت گرافیک بالاست ولی با این حال گرافیک از نظر خوب کار شده و من از 10 به بازی 7.5 می دم.
گیم پلی : گیم پلی خیلی پیشرفته تر از سری قبلی است و می تونست بهترم باشه شاید خیلی کم در بازی پیدا می شد که با گیم پلی بازی مشکل پیدا کنیم گیم پلی در طی بازی متفاوت می شد مانند مبارزه با دشمنان یا در اسانسور و با این حال از 10 به بازی 8 می دم.
موزیک: قوی ترین بخش بازی همین موزیک بازی بود هیچ کم و کسری نداشت به خصوص در مواقع هیجانی و گفتگو میان افراد عالی بود و من از 10 به موزیک 10 میدم.
نتیجه گیری: این بازی نتوانست که موفقیت های سری 1 تا 4 را بدست اورد ولی شاید این سر اغازی باشد که کونامی کمی بر روی این بازی سرمایه گزاری کند که شاید در سال های اینده با رویکردی بهتر و به موفقیت 1 تا 4 برگردد ولی این بازی را به تمام افراد توصیه می کنم چه کسانی که سری قبلی رابازی کرنند و چه کسانی که بازی کردنند.داستان: کمی بهتر بود نسبت سری ها قبلی و مفهوم بهتری داشت به خصوص پایان های باور کنید که یکی از بهترین پایان های بازی بود که دیده بودم و من از 10 به بازی 8 میدم.
اگه کسی خوشش نیاد از این بازی حداقل باید بترسه از این بازی..! من همون اولش ترس رو حس کردم به معنای واقعی!:21:
چطوری میشه یه پایان متفاوت را تجربه کنم من اون پایانی که اخرش ما اون غول میشیم که کشته میشم و بعد پلیس محکوم میشه؟؟
این راهنمایی حجمش خیلی زیاده ، کم حجم ترش وجود نداره . ؟نقل قول: