-
عجیب که اونا نیستن دوباره بنسب خو
اگه بازم نشد از sys restore استفاده کن
-
اوکی . راستی این پی اس ما مال خیلی وقت پیشه . از 2.80 اوردمش 3.55 .
-
-
آقا من یه جایی الان خودنم می گه اگه اینجوری شد باید از ریکاوری مود نصبش کنید . من برم اینکارو بکنم اگه نشد میام . خیلی قدیم دیگه . 3 سال پیش یا 4 سال پیش از دوبی خریدم .
-
همون میخواستم بگمrec اشتباه گفتمrestore:31: آره دیگه آخرین راه همینه یا اینکهِ CFW دیگه تست کنی
-
دوستان ، ایم کار کرد ، خواهش می کنم که این مطلب رو به پست اول انتقال ( ویرایش یا آپدیت ) بدین . ممکنه خیلیا این مشکل رو داشته باشن . با تشکر فراوان .
-
من مولتی من و اونی که ارورشو می داد نصب کردم . مولتی من 2.2 رو . الان می رم تو مولتی من یه صفحه باز می شه بالاش هلپ و تم و اینا داره . کارم درسته تا الان ؟ برای اجرای بازی ها باید چیکار کنم ؟؟؟
با تشکر
-
دوستان من بازی ها رو دارم . برنامه ها رو هم همرو نصبیدم . چیجوری باید بازی ها رو اجرا کنم ؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدید . با تشکر فراوان
راستی دوستان ، من با بازی پس 11 دارم اینکارو می کنم . 7.4 گیگ ه . تو مولتی من پیداش می کنم . می زنم روش یه چی باز می شه چند تا فولدر و عکس و ... داره . مثل همونی که تو پی سی فولدرشو باز می کنم .
ممنون می شم راهنمایی کنید .
-
multiMAN ver 02.03.00 FULL (20110717-170000)
کد:
http://www.multiupload.com/AGRUWNIP2U
-
الان اینو دانلود کنم ؟؟؟ دوستان لطفا سوال های قبلی رو جواب بدید . به خدا خیلی ضروریه . ممنون