خب برنامه مرورگر وب از داخل Smart Hub را باز کن و هر سایتی که می خوای برو. نیازی به اپلیکیشن جدا نیست.نقل قول:
Printable View
خب برنامه مرورگر وب از داخل Smart Hub را باز کن و هر سایتی که می خوای برو. نیازی به اپلیکیشن جدا نیست.نقل قول:
من تلویزیون سامسونگ مدل UA 46 D 5000 PR خریدم بدون گارانتی هستش و گیرنده دیجیتال فعال نیست میشه کمکم کنین ممنون میشم
سلام اینترنت تیوی فعال شده ولی پیام ریجستر میده تو سایت که رفتم اجازه ریجستر نمیده
دوستان با تشکر و قدردانی از همه شما به خاطر کمکهای شایانتان طبق تایپیک hossein عزیز ایا در c7000 ua55 این اضافه شدن google ,face book از روش حسین عزیز بدون ورود به منوی مخفی جواب میده وایا با تغییر این کشورها با این تلویزون میتونم از مرور گر web google ya yahoo استفاده کنم تشکر ویزه از حسین عزیز به خاطر زحمتهایی که کشیدند
گزینه ی اینترنت Tv کجاست ؟ چطوری بیاریمش ؟
مدل تلوزیون 6200ur سمسونگ
ا سلام خدمت دوستان
من یه d7000 دارم که برای اتصال به مودم وایرلس به مشکل بر خوردم
از منو مخفی گزینه ای به نام wifi suport رو on کردم
ولی زمانی که برای راه اندازی شبکه از منوی اصلی شروع به سرچ wifi میکنه چیزی گیر نمیاره در صورتی که مودمم روشن و از طریق لب تاب دارم ازش استفاده میکنم
با کابل وصل شدم به تی وی و میخام با wifi وصل بشم ، کلا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
من درست متوجه نشدم. شما از اول با wi-fi مشکل داشتید یا رفتید تو منوی مخفی و دستکاری کردید که به مشکل برخوردید؟نقل قول:
نه دوست عزیز با wifi مشکل دارم ، هرچی میگرده چیزی پیدا نمیکه ، نمی دونم اصلا d7000 وای فای داخلی داره یا نه ?نقل قول:
اگه داره چی کار کنم راه بیوفته ؟
wifi داخلی داره و اگر درست بوده باشه نیازی نبوده برید تو منو مخفی چیزی رو دستکاری کنید کافی بود موقع تنظیمات شبکه بجای گزینه کابل لن گزینه بی سیم رو انتخاب می کردید و بعد از پیدا کردن مودم شما پسورد می دادید دیگه حل بود .
دقیقا ایشون درست می گن. D7000 از ابتدا wifi داشته نمی دونم چرا رفتید توی منوی مخفی و دستکاری کردید. بهتره برگردید توی منوی مخفی و Reset Factory کنید که تنظیمات برگردن به حال اولشون.نقل قول: