نسخه 64 بیت این محصول اومده ؟ اگه اومده قیمتش چنده؟
Printable View
نسخه 64 بیت این محصول اومده ؟ اگه اومده قیمتش چنده؟
امده و قیمتش 9 هزار تمان هست
درود.
سیستمم 2 ماهه پیش به ویروس های Por*n.exe ,se*x.exe,folder.exe مبتلا شد انتی ویروس نود 32 داشتم اپدیتش کردم ولی نتونست ویروس را از بین ببره.
اویرا نصب کردم و اپدیت کردم ولی بازم مشکل حل نشد. تا این که شید نصب کردم (نسخه رایگان )و دیدم به راحتی ویروس ها را حزف کرد و ویندوزم که داغون شده بود و میخواستم عوضش کنم را نجات داد. این شد که یه حال اساسی بهم داد.خب با این حال برام مهم نیست که انتی ویروس دزدیه و معتبر نیست .این برام مهمه که ویروس کشی خوبی برام انجام داد.
یه سوال: چرا نود و اویرا به تنهایی ویروسها را نکشتند ولی در قالب یه انتی ویروس دزدی این کار را خوب انجام دادند؟؟:31::31:
node 32 و Avira هر دو مشترکن موتورهای آنتی ویروس شید رو تشکیل میدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنابراین از اون نظر اگه بخواین گیر بدین به هر سه باید گیر داد :21:
اما درباره سئوال شما من حدسم اینه چون ویروس میتونه آنتی ویروس های معتبر رو شناسایی کنه و این آنتی ویروس گمنام بوده اجازه نصب بهش داده شده در ضمن برای اینطور مواقع بهتره از disc rescue ها استفاده بشه که Norton-Bitdefender-Kaspersky گزینه های خوبی هستند, اگه مایل به نصب مجدد ویندوز نبودید. هر چند احتمال این هست که اسکن این آنتی ویروس ها از نصب مجدد ویندوز و..بیشتر طول بکشه :24:
انتی ویروس را با استفاده از دانلود Offline update بروز کردم و با موفقیت بروز شد! آیا با این حال نیازی به خریدن یوزر و پسورد هست یا نه؟چه تفاوتی وجود داره؟
اینو باید کاربراش بیان جواب بدند اما بهتون پیشنهاد میدم اگه سیستم قوی دارید Bitdefender total security 2013 رو نصب کنید و اگه سیستمتون ضعیفتر هست از Norton Internet Security 2012 و به زودی 2013 به همراه usb disc security
چون شید شمارو اینبار نجات داده هیچ دلیلی برای قوت این آنتی ویروس نیست تازه امکان داره همین حالاشم worm-spyware-rootkit-keylogger و چیزایه دیگه ای رو سیستم وجود داشته باشند که شید قادر به تشخیص اونا نباشه به هر حال اگه حتی دوست دارید از این آنتی ویروس استفاده کنید حتما کنار اون یک firewall مانند Comodo نصب کنید
شید نسخه رایگان نداره!!!نقل قول:
منظورم از نسخه رایگان استفاده از انتی ویروس بدون خرید یوزر هست که تو این 3 ماهه هم هیچ مشکلی براش از لحاظ trial بودنش پیش نیومده!نقل قول:
میدونم.سیستمم قویه ولی سرعت اینترنتم کمه و نمیتوم اپدیت افلاین های حجیم را دانلود کنم.NORTON خیلی خوبه ولی حجم اپدیت هاش بین 150 تا 200 مگابایته .نمیتونم دانلود کنم. این شید بدبخت رو با 55 مگا بایت اپدیت کردم:31:نقل قول:
من شید دو ساله گرفتم و سه تا کاربر هم معرفی کردم شد 2.5 سال!
خیلی خوب کار می کنه ولی فایروال متاسفانه نداره و در ضمن در ویندوز ایکس پی هم خوب سازگار نیست.