باشماره حساب شبا شما میتونید در عین واحد بهر بانکی پول واریز کنید
Printable View
با شماره شبا حساب بانکیتون می تونید به هر بانکی پول انتقال بدید در آن واحد ! (جمله تصحیح شده دوستمون)نقل قول:
در ضمن فکر کنم بهتر باشه یه نقل قول بزنید تا بدونیم در جواب کدام دوستمون هست
یه سوال قرعه کشی بانک صادرات کییه وآیا فردا بانک ها باز هستتند یا نه؟
شنبه 6 فروردین بانک ها بازن
هنوز که شروع نکرده ولی به زودی شروع میشه
هر روزی که میگذره امتیاز دارندگان حساب بیشتر میشه پس به این زمانی که طول میکشه برای شروع قرعه کشی به دید فرصت نگاه کنید نه حسرت به بانکهای دیگه !!!!!
من تقريبا تو همه بانكها حساب دارم حتي تو بعضي از بانكها چند حساب
براي من انتخاب بانك اصليم چند ويژگي داره
1. خدمات خوب الكترونيكي و آپ بودن سيستم (اينترنت - موبايل و خودپرداز)
2.تعدد شعبات و خودپردازها
3.انجام شدن تمام كارهام در بقيه شعبات
4.پشتيباني خوب
5. باج نخواستن اضافي
معتقدم بانكها در قبال پولي كه از ما ميگيرند وظيفه دارند سرويس بدند و حق هيجگونه باج ( كارمزد يا هر كوفت ديگه اي ) رو ندارند چرا كه با پول ما دارند كار ميكنند مثلا 2 سال پيش رفتم پاسارگاد حساب باز كنم گفت 18 تومن هزينه كارت و اينترنت ميگيريم منم گفتم ارزونيه خودت.ميرم يه جا ديگه باز ميكنم. بانكاي ديگه معمولا 1000 يا 2000 هزينه صدور كارت ميگيرند ولي ملت نميگيره من خودم 5-6 تا كارت عوض كردم (يا سوخته يا گم شده يا دزديده شده يا ...) بدون هيچ هزينه اي. يه بار هم كيفم رو زدند شب بود زنگ زدم پشتيباني ملت سريع كارت رو مسدود كرد.
تجربه هاي بد من در بانكها
- بانك تجارت : سايت مزخرف و داغون - شعبات داغونتر -كارتش رو هيچ پوز يا خودپرداز نميخوند(در اكثر مواقع)
-بانك مسكن : سيستم اداري فسيل ( دو روز براي بستن يك حساب رفتم و اومدم) - شلوغي زياد شعبات و برخورد نامناسب پرسنل
-بانك سپه : موارد بالا به توان 100 - + خراب بودن و قط بودن سيستم مربوط به حسابهاي داخلي خود سپه (در اكثر مواقع)
ملي و صادرات : خيلي بهتر شدند ولي هنوز پيغام هاي اعصاب خورد كن تو سايتش رو بعضي وقتا ميبينم
ملت:همراه بانك :عدم انجام بعضي درخواستها در ساعات پيك
--------------------
در كل با توجه با نيازهاي خودم از بانك به ترتيب زير رتبه ميدم
ملت-صادرات-ملي
البته با توجه به دندونگردي بعضي بانكا طرفشون نرفتم مثل ( پاسارگاد و...)
البته پاسارگاد الان 3 تومن بیشتر برای هزینهی کارت نمیگیره ... (که خب نسبت به بقیهی بانکها باز هم زیاده یه کم ... پارسیان با هزار تومن سر و تهش رو هم میاره : دی)نقل قول:
18 هزار تومان !نقل قول:
معتقدم بانكها در قبال پولي كه از ما ميگيرند وظيفه دارند سرويس بدند و حق هيجگونه باج ( كارمزد يا هر كوفت ديگه اي ) رو ندارند چرا كه با پول ما دارند كار ميكنند مثلا 2 سال پيش رفتم پاسارگاد حساب باز كنم گفت 18 تومن هزينه كارت و اينترنت ميگيريم منم گفتم ارزونيه خودت.ميرم يه جا ديگه باز ميكنم. بانكاي ديگه معمولا 1000 يا 2000 هزينه صدور كارت ميگيرند ولي ملت نميگيره من خودم 5-6 تا كارت عوض كردم (يا سوخته يا گم شده يا دزديده شده يا ...) بدون هيچ هزينه اي. يه بار هم كيفم رو زدند شب بود زنگ زدم پشتيباني ملت سريع كارت رو مسدود كرد.
تجربه هاي بد من در بانكها
- بانك تجارت : سايت مزخرف و داغون - شعبات داغونتر -كارتش رو هيچ پوز يا خودپرداز نميخوند(در اكثر مواقع)
-بانك مسكن : سيستم اداري فسيل ( دو روز براي بستن يك حساب رفتم و اومدم) - شلوغي زياد شعبات و برخورد نامناسب پرسنل
-بانك سپه : موارد بالا به توان 100 - + خراب بودن و قط بودن سيستم مربوط به حسابهاي داخلي خود سپه (در اكثر مواقع)
ملي و صادرات : خيلي بهتر شدند ولي هنوز پيغام هاي اعصاب خورد كن تو سايتش رو بعضي وقتا ميبينم
ملت:همراه بانك :عدم انجام بعضي درخواستها در ساعات پيك
--------------------
در كل با توجه با نيازهاي خودم از بانك به ترتيب زير رتبه ميدم
ملت-صادرات-ملي
البته با توجه به دندونگردي بعضي بانكا طرفشون نرفتم مثل ( پاسارگاد و...)
نمی دونم 2.500 از من گرفت یا 3000 تومن !
در ضمن 5 روزه تحویل داد ولی بقیه بانکها (به جز بانک هایی که آنی میدن)10 روز تا دو هفته طول میکشه تا با این کیفیت تحویل بدن.
ثانیا برای کشانی که سرمایه بالایی دارند پاسارگاد استثنایی ترین بانک هست.
برای کسانی مثل من هم که 6500 تومن هم !!! تو حسابشون هست باز پاسارگاد خوبه.
اینترنت تلفن موبایل و....
سلام
دوستان این هدیه کارت که به ما عیدی دادن!! به چه کاری میاد؟
پای دستگاه که پول نمیده
میشه کارت به کارت کرد؟
حتما باید خرید کرد باهاش؟
سلامنقل قول:
کارت به کارت فکر نکنم ولی احتمال زیاد بشه باهاش قبوض رو پرداخت کرد:46:
یا میتونی 1 فروشنده ی با مرام پیدا کنی و کارت رو تو دستگاه کارت خوانِ مغازه اش بکشی و ازش پول بگیری:دی