ببین دوست عزیز من توی این 4 سال حدود 20 تا گوشی عوض کردم هم نکیا هم سامسونگ هم سونی اریکسون هم الجی فقط سعادت نداشتم موتورولا بخرم که خیلی حسرتش رو میخورم:31:
هر برندی یه خوبی داره یه عیب داره.گوشی خود من نوکیا هستش.
بادا سیستم عامل جدید سامسونگ هستش که مطمئنا به اندازه ی سیمبین در حال حاضر برنامه نداره که البته بعدها بهتر خواهد شد. مشکل سیمبین اینه که واقعا خشک هست. رابط کاربریش خوبه اما قدیمی و تکراریه. قیمتش هم تا حدودی بالاست.من خودم دفعه ی بعد صد در صد آندروئید میخرم و شاید هم بادا بگیرم ( در صورت محدودیت بودجه)
این گوشی نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید داره.مخصوصا مدل بدون کیبوردش. کیبورد دارش هم برای تایپ کردن و گشت زدن توی اینترنت عالی هستش. توی مکالمه و پیامک بازی مطمئن باش دچار مشکل نمیشی. البته سامسونگ توی این گوشی از پردازنده با سرعت پایینتری استفاده کرده که قیمت پایینتر بیاد اما سرعتش به اندازه ی کافی باید خوب باشه.
در ثانی عملکرد تاچ خازنی سامسونگ مطمئن باش از عملکرد تاچ مقاومتی نوکیا بهتره در این شک نکن.
الان بین برندها رقابت بسیار نزدیک هستش نمیشه بگی این خوبه یا اون بده. به نظرم الان موتورولا سامسونگ و سونی اریکسون و نوکیا جز برندهای عالی هستند که در رده قیمت های مختلف گوشیهای مناسب داره.