دلیل مسخره بازی که قبل از نشستن بر روی صندلی داغ با moraddad انجام دادی که منجر به حذف اختیارت من از صندلی داغ شد چه بود؟
بی اطلاعی! من فک می کردم سامان خودش قبول نکرده بعد فهمیدم مدیریت نذاشته البته به خاطر پیش بینی همین اتفاقات گفتم بین انصراف دادن یا ندادن موندم و نظر بچه ها رو پرسیدم ولی شما خودت گفتی اگه انصراف بدم مشکلی نیست و بچه بازیم نمی شه :31:
چرا به فرشید خبر ندادی که مقصر این لوس بازی خودتان بودید و آنکو (من) بی تقصیر بود؟
من در جریان شدت قضیه نبودم فقط فک کردم دلخور شده از این میام نمیاما :31:
البته یه ذره هم تقصیر شما بوده که هر چی تو گروه بحث می شد بلافاصله انتقال می دادی به فرشید مثلا من رفتم از بچه ها پرسیدم انصراف بدم بهتره یا نه شما بلافاصله پی ام دادی که اگه می خوایی انصراف بدی مشکلی نیست :46:
یک بیوگرافی از خودت بگو؟
متولد 8 فروردین 71 یه روز برفی(!) تو اردبیل تو یه خانواده ای که تا اون موقع 2 نفره بود :31: تو همون اردبیل بزرگ شدم (یعنی هیچ وقت تو شهرای دیگه زندگی نکردم) و باقی چیزایی که به ذهنم میاد تو سوالا جواب دادم (مث تعداد اعضای خانواده رشته و از این جور چیزا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سن؟
18:40:
قد - وزن ؟
163-44
در چه مقطعی هستی؟
کارشناسی!!!:31:
کدام درس ها را بیشتر دوست داری؟
درسای دبیرستان : هندسه ، ادبیات :wub:، بعضی قسمتای شیمی ، ریاضی ، فیزیک و آمار
درسای دانشگاه تا اینجا: درک و بیان محیط ، بیان معماری:40:
دوست داری در چه رشته درس بخونی؟به ترتیب نام ببرید.
رشته ی خودم : معماری ، عمران ، مکانیک ، کامپیوتر ، ...
اگه تجربی بودم : ژنتیک ، داروسازی
اگه انسانی بودم : ادبیات فارسی ، فلسفه ، ...
هنر :گرافیک ، نقاشی ، عکاسی
زبان :ادبیات انگلیسی
دوست پسر داشتی؟حالا هم داری؟
تا 10-11 سالگی یه 7-8 تایی داشتم
به اون شکلی که مورد نظر شماست نداشتم ندارم و فک کنم نخواهم داشت:)
بهتریت دوستات در این انجمن چه کسانی هستند؟با نام کاربری
به ترتیب زمان آشنایی:
roham_06 , G4meH4ker , moraddad , new life , azimzade , Arash banikarim ,
BioHazard ,
ali_ranger22 , Amirdb ,
aRThaS_08 ,
iman0007 ,
ati_1991 , nafas , elendil
بی معرفت ترین دوستانت در اینجا چه کسانی هستند؟به ترتیب نام ببرید با نام کاربری
بدتریت تصمیم زندگی شما چه بوده است؟
در مورد موضوعات مهم نشده از تصمیمم پشیمون شم ولی در مورد کارای روزمره اصلا موقعیت شناس نیستم و تصمیمات نادرست زیاد می گیرم آخرینش این بود که دانشگاه واسه امروز غذا رزرو نکردم
بهترین تصمیم زندگی شما چه بوده است؟
اینکه تصمیم گرفتم زیاد تو بحثای فلسفی ، مذهبی ، اجتماعی ،اعتقادی و cیاc شرکت نکنم قبلنا که دایم سر این موضوعات با بقیه بحث می کردم اعصابم همیشه ی خدا خرد بود ولی از وقتی که تصمیم گرفتم اعتقاداتم برا خودم باشه و اجازه بدم اعتقادات دیگران هم برا خودشون باشه خیلی کمتر عصبی می شم :46:
بهترین خاطره زندگی؟
قبولی از مرحله ی اول آزمون سمپاد، خودش اهمیت قابل توجهی نداشت ولی چون امتحانشو طوری داده بودم که حتی اصلا پیگیر اعلام نتایج نبودم یه دفعه یکی از بچه ها زنگ زد گفت قبول شدی هیچ وقت احساسی که اون شب داشتم یادم نرفته
(البته ممکنه در آینده بره
)
تا حالا خارج کشور هم رفتی؟
و خدا باکو را آفرید
اهل ورزش هم هستی؟چه ورزشی؟
بسکتبال :40: بچگیام ژیمناستیکم می رفتم ولی در حد مبتدی :31:
به دین اعتقاد داری؟به چه چیز در دین اعتقاد داری؟
دارم ، توحید نبوت امامت معاد ، عدل رو هم می دونم هست ولی هیچ وقت نمی تونم درکش کنم:23:
به ولایت فقیه کشومان اعتقاد دارید؟
به امامت اعتقاد دارم به مرجعیت اعتقاد دارم ولی اینکه کل حکومت اسلامی باشه زیاد اعتقاد ندارم مخصوصا در شرایطی که درست اجرا نشه :puke:
چه چیزی بیشتر به شما آرامش میدهد؟
کلا تو زندگی آدم سخت گیری نیستم تا الان بزرگترین دغدغه م درسام بوده هر وقت تو تحصیل موقعیتم خوب بوده آرامش داشتم هر وقت نبوده استرس داشتم به جز این چیز دیگه ای نیست که آرامشمو به هم بزنه
خونت کجای شهره؟بالا شهر؟پایین شهر؟
وسط :5:
تا حالا بابات دعوا کردی؟آخرین بار کی دعوا کردی؟
با مامانم زیاد دعوا می کنم آخریش دیشب ، بابام هوامو داره به ندرت دعوامون می شه بیشتر حالت شوخی داره تا دعوا:46:
چگونه با این انجمن آشنا شدی؟
سرچ کارنامه ی کنکور تو گوگل ! اولین تاپیکی که دیدم تاپیک کارنامه های سال 87 بود :12:
نظر شما در مورد این انجمن؟
خیلی خوبه البته می تونه بهترم بشه به شرطی که همه همکاری کنن :46:
چی کار کردی که روی این صندلی نشستی؟چه کار مفیدی در این انجمن انجام دادی؟
تو تاپیک کنکور 89 یه سری پستا می دادم که بعضیاشونو تو صفحه ی اول قسمت پستای مفید لینک شدن و فک کنم به خاطر همونا کاربر فعال شدم و به خاطر کاربر فعال شدنم رو صندلی نشستم :31:
پستایی که تو این فروم دادم بالای 90 درصدشون تو انجمن آموزش عالی بودن :goatee:
بهترین شهر ایران برای زندگی؟
همین اردبیل خوبه برا من:40: فقط کاش امکاناتش یه کم بیشتر بود:19:
با پدرت صميمي تري يا مادرت؟اصلا باهاشون صميمي هستي؟
با مادرم خیلی صمیمی ترم هر چند خیلی اختلاف نظر داریم...بابام خیلی آدم کم حرفیه زیاد نمی شه باهاش صمیمی شد
مخصوصا که کمتر می بینمش نسبت به مامانم :13:
چند تا خواهر و برادر داري؟بچه چندمي؟
بچه اولم ، دو تا داداش دارم :10:
آدم مذهبی هستی یا...(بچه حزب اللهی هستی؟)
بستگی داره از چه نظر بپرسین از نظر اعتقادی هستم ولی عملا نه ، مثلا قبول دارم باید نماز بخونم ولی تنبلی می کنم واسه خوندنش از کارای مذهبی فقط روزه رو درست انجام می دم...نه دیگه زیاد تندرو نیستم به اون صورت ولی از اون آدمایی هم که دین رو کلا تو زندگی شون کمرنگ کردن نیستم
تا حالا کسی را کتک زدی؟
بچه بودیم داداشامو زیاد کتک می زدم اتفاقا چند روز پیش یکی از عکسای بچگی مو گذاشته بودم صفحه ی گوشیم داداشم می گفت خدایا یعنی این بود که همه ش ما رو کتک می زد
بهترين دوران زندگيت؟
همه ش خوب بوده نمی تونم قشنگ ترینشو انتخاب کنم ولی راهنمایی خیلی دوره ی موفقی بود برام:26: