خیلی ببخشید.ولی چه بحث مسخره ایه این فیفا منیجر و فوتبال مینجر.مثله اینه که یکی بگه من پیتزا دوست دارم.یکی دیگه بگه پیتزا هم شد غذا.من چلو کباب کوبیده دوست دارم!!!!فقط فرسایشیه!هر کس بنا به سلیقه و نظراتش یه بازی رو انتخاب میکنه که 100% ایده آل نخواهد بود.به قول شاعر شاید که آینده از آنه ما!من فیفا رو ترجیح میدم:31:
در ضمن دوستان فوتبال منیجر ماله شرکت سگا ، ساکر ماله شرکت کونامی ،فیفا منیجر و فیفا ماله ea که البته با هم خیلی فرق دارن.دوستانی که میگن موتور پایه ی هردو یکی هست کاملن در اشتباهن.اصلن این دو بازی هیچ ربطی بهم ندارن.اگه بود که 3d خیلی بهتر میشد.
یه چیز دیگه اینکه بابا اینجور کوبیدن فیفا منیجر درست نیست منم میگم که امسال پیشرفتش کم بوده ولی اینکه یکی از دوستان گفت مثله پچ بوده دیگه خیلی زیاده روی کرده.امسال تاکتیک ها خیلی کاربردی تر و موثرتر شده.کاملن میشه اثر هر حرکتی که میکنی رو حس کنی بر خلاف پارسال.در ضمن قسمت آنلاین بازی بسیار پیشرفت کرده وگسترده تر شده.3dبازی بهتر شده ولی نه خیلی خوب.در ضمن تعداد تیمها با اسامی واقعی باز هم اضافه شده.ولی این ورژن جزو بدترینها نبوده!!!!
این قسمت همونطور که گفته شد واسه همکاری با یه باشگاه دیگه ست.از جمله بازی دوستانه بازیکن قرضی فروشی ...نقل قول:
فقط قبل از شروع فصل و یا نیم فصل فعاله.میتونی پیشنهاد قرارداد کنی یه مبلغی رو پیشنهاد کنی تا اون باشگاه بپذیره.البته اگه باشگاه بزرگی باشی که بهت پیشنهاد میشه.در ضمن اگه تیمت خیلی درپیته به تیمهای یه دسته بالاتر حداکثر پیشنهاد بده و نه بیشتر!!!
ببین پیش میاد که گاهی تیمت خوب نیست یا اون فصل خوب نتیجه نمیگیره اون وقت بازیکنهای خوب اون فصل قرارداد نمیبندند .باید مخشونو بزنی.تو قسمت player talk (وقتی رو بازیکن کلیک راست میکنی)یه گزینه داری که به بازیکن پیشنهاد تمدید قرارداد یا بستن قرارداد جدید میکنی.اگه بزنی بهت میگه باید فکر کنم.اگه از نظر ذهنی هم وضعش خوب باشه یعنی شرایطش تو باشگاه خوب باشه بدن خودش قبول میکنه.نقل قول: