سلام خدمت همه دوستان،ميخواستم بدونم آيا اسكايپ شما هم هنوز قطعه؟ كسي ميدونه اصلا براي چي باز اين اسكايپ بيچاره رو بستن؟ حالا چرا وصلش نميكنن؟ نكنه براي هميشه درشو تخته كردن؟
Printable View
سلام خدمت همه دوستان،ميخواستم بدونم آيا اسكايپ شما هم هنوز قطعه؟ كسي ميدونه اصلا براي چي باز اين اسكايپ بيچاره رو بستن؟ حالا چرا وصلش نميكنن؟ نكنه براي هميشه درشو تخته كردن؟
الان 15 مهر ساعت 1:22 بعد از ظهر داره واسه من کار میکنهنقل قول:
شاید عیب از ISP شماست
در ضمن یک دوستی گفت هزینش چطوره کلا من اینجور فهمیدم اسکایپ برای تماس با تقریبا 40 کشور دنیا به صرفه هست منظور من مقصد بود. مبدا دلیل ارزونی نمیشه یعنی مثلا از کره جنوبی با سرعت 32 مگابیت به اسکایپ وصل بشید به ایران زنگ بزنید خیلی هزینش زیاده نسبت به اینکه از ایران با سرعت 256 کیلوبیتی به کره جنوبی زنگ بزنید
البته اینا که گفتم مربوط به تلفن همراه و ثابت بود
تماس اینترنتی کلا رایگانه
دوست عزيز من از كجا ميتونم ببينم كه آيا ايراد از ISP منه؟ من از وايمكس ايرانسل سرويس 512 استفاده ميكنم. با اون مركز پاسخگوييش كه بايد حداقل نيمساعت پشت خط بموني نميتونم تماس بگيرم، چون خط ايرانسل ندارم كه هزينهاش برام رايگان بيفته. آيا تكنيكي هست خودم بتونم عيبيابي كنم؟نقل قول:
خيلي ممنون
بچه ها دستم به دامنتون!!این اسکایپ من وصل نمی شه.چه با چیز پی ان چه بی چیز پی ان.:41::41::41::41::41::41:
جون من یا یه راهی بگید درستش کنم یا یه جایگزین واسش معرفی کنین.
ممنان.
همين، اسكايپ منم حتي با آنتي ف ي ل ت ر هم وصل نميشه.نقل قول:
ایراد از چیز پی ان تونه
مشکلی نداره وصل میشه
يك سوالي برام پيش اومده. من از آنتي ويروس avg استفاده ميكنم و ميدونيد كه يه مدتيه از طرف شركتش تحريم شده براي ايران. آيا ممكنه اين كه من نميتونم توي اسكايپ لوگين كنم، به خاطر آنتي ويروس باشه؟
بعید میدونم مشکل از اون باشه ولی برای اطمینان قبل از لوگین شدن غیرفعالش کن
دوست عزيز فرقي نمي كنه كجا باشي و چه سرعتي داشته باشي اگه تو انگليس باشي با اسكايپ به يه شماره تو انگليس تماس بگيري چه تو ايران باشي به همون شماره تماس بگيري هزينه شون فرقي نمي كنه كهنقل قول:
تنها چيزي كه ملاكه واسه هزينه ها به اون كشوري كه مي خواهي تماس بگيري هست
امروز کسی با وصل شدن به اسکایپ مشکلی نداشته برای من موقع لوگین ارور می ده...
بدون چیز پی ان استفاده می کنم.
با تشکر