یه چند تا نظر از وبلاگ تندر 90
نقل قول:
با سلام:مصرف از 6.1 تا 6.5 بستگي به جاده ونوع رانندگي .كشش بسيار عالي .وسرعت عالي .از ماشيناي كه نتونستم جلو بزنم زانتيا -كمري .از سمندو پرشيا وسيلو وبقيه چه عرض كنم .وخلاصه از ماشيناي قبليم -206 -405-خيلي بهتر بود-مسيرم از اصفهان به بوشهر و شيراز و اصفهان بوده با تشكر
نقل قول:
ماشین توی جاده خیلی عالی بود راستش من حوصله محاسبه میزان مصرف سوخت رو ندارم !
از کولرش هم استفاده کردم،قدرت و میزان سرمادهی عالی بود ولی به نسبت سیلو کار کردن کمپرسور تاثیر بیشتری بر روی دور موتور دارد
نداشتن شاسی باز کردن صندوق عقب از داخل هم که پیر ما رو درآورد!
به نظر من دوستانی که ادعا میکنند این ماشین از نظر شتاب اولیه با 206 تیپ 5 برابری میکنه اشتباه میکنن
البته من کورس ننداختم ولی فکر نمیکنم تندر بتونه قد علم کنه
کارکرد ماشین من هم از 3000 گذشته
نقل قول:
باسلام به همگی
تندر من تا کنون 5200تا کارکرد دارد که حدود 3000کیلومتر آن در مسافرت عید صورت گرفت. مزایای با نظر شخصی عبارتند از: شتاب خیلی خوب خصوصا در سرعتهای بالای 110که براحتی در سبقتها از سمند وپارس جلو می افتد - نرمی قابل قبول اتومبیل یا به عبارت بنگاه دارها زیر پای عالی ( هم از نظر موتور هم سیستم تعلیق)- مصرف خوب زیر 7-جاداری مناسب - عدم خستگی در رانندگی بعلت صندلیهای مناسب و دید خوب- کلاج نرم وتویض دندهها براحتی- فرمان پذیری قابل قبول - در سرعتهای بالا احساس نگرانی به راننده دست نمی دهد و من این عمل را در اتوبان تهران ساوه تست کردم با سرعت 190-ترمزها خوب و مطمئن هستند وقابل مقیاس با پارس وسمند نیست- کلیدهای شیشه و کولر در جای مناسبی قراردارند -
معایب: داخل اتومبیل خیلی ساده است که البته این سادگی خسته کننده نیست-جنس سپرها وجلو داشبورد مناسب نیست ضعیفتر از سمند و پارس- دید عقب نامناسب است - آینه شاگرد دید ایده عالی ندارد -
نقل قول:
در اتوبان دلیجان-اصفهان کامپیوتر سفری میزان مصرف سوخت را 5.8 لیتر در هر صد کیلومتر نشان میداد که برای من یک رکورد محسوب میشود و سرعت 120 و دنده 5 بود. و حتی مواقعی که سرعت به 110 میرسید عدد 5.7 هم نمایان میشد.
تا این لحظه تندر من 9200 کیلومتر کارکرد داشته و حدودآ 5 هزار کیلومترش را در جاده و ازاد راه و اتوبان(بزرگراه) رانندگی کردم بدون اینکه عیبی پیش بیاد و بر خلاف سمند و پرشیا و 206 و405 هنوز درها به سرو صدا نیافتند و ماشین کاملا بی صدا هست.
در ضمن در خارج از شهر میتوان با باک پر تا 980 کیلومتر رانندگی کرد(تجربه شخصی بنده)
در پیچ ها هم تعادل به مراتب بهتری از 206 دارد و این تفاوت محسوس میباشد
نقل قول:
ما در عید 1571 کیلومتر روندیم بدون هیچ مشکلی . مصرف با کولر 7.2 تقریبا بدون کولر 6.2. تا رامسر رفتیم و رشت و ماسوله و ... .
کولر عالی بود طوری که دستم رو به درد میاورد و مجبور میشدم جهتش رو تغییر بدم
نقل قول:
من مسافرت خیلی دور نرفتم ولی توی همین مقداری که استفاده کردم مصرفش در حدود 5.8---6 (دنده 5 و سرعت 110-120) بوده.شتابش خیلی عالیه و سر و صداش کمه.فقط چیزی که پدر مارو در آورده دید خیلی بد در موقع دنده عقبه که ماشین ما رو پر خط و خش کرده.
نقل قول:
من با تندر یه مسافرت به تبریز رفتم و حدودا 4000هزار تا کار کرده اما مصرف سوخت من بر خلاف دوستان زیاد هستش 7/8 هستش با سرعت 140تا160 این رو نشون میده نمیدونم چرا مال من لین همه بالاست ؟
از نظر شتاب واقعا حرف نداره
با پرشیا کورس گذاشتیم تندر زد جلو البته ماله پرشیا صندوق عقبش خالی بود
ماله من پر
فرمان پذیری عالی تو سرعت حفظ تعادل ماشین خوبه هستش
ترمز هاش واقعا عالی هستش در مقابل پرشیا سمند حرف نداره
موتور کاملا بی صدا هستش
کولر سرما دهی خیلی خوبی داره
نقل قول:
دیروز یه سفر به قم داشتم با سه سرنشین . کسانی که رفتن میدونن این اتوبان سربالای های خفنی داره که با سمند قبلیم حد اکثر 110 میرفت اونم با تعویض به دنده چهار ولی با تندر تو دنده 5 با سرعت 150 این سربالایها رو رد میکردم . رفتنه با یک پرشیا کورس گذاشتم که کاملا احساس کردم صاحبش از داشتن ماشین 18 میلیونی حسابی شرمنده شد و دست از ادامه کشید .
برگشتنی با چهار سرنشین بزرگ بودم که باز تو همین سر بالایها با یک 405 بدون سرنشین کورس گذاشتم و به راحتی ردش میکردم . باورم نمیشد اینقدر قوی باشه برای همین چندین بار سرعتم کم میکردم تا رد بشه بعد گازشو میگرفتم به یک دقیقه نمیرسید که از کنارش رد میشودم حدود 40 کیلومتر این بازی موش گربه رو باهاش داشتم .
اصلا فکر نمی کردم این موتور فسقلی اینقدر قدرت داشته باشه .
نقل قول:
ماشین من تا حالا 6000تا کار کرده به نظرم یکم صدای موتور در سرعت بالا زیاده قبلا سمند داشتم اصلا قابل مقایسه با این نیست شتاب و ترمزو فرمون این خیلی باحاله اتاقشم خیلی جفت و جور تره ول آینه های خوبی نداره که تو سایتش دیدم یه مدل دیگه هم واسش طراحی شده که اگه تو بازار باشه حتما عوض میکنم ،لاستیکاشم آجاش خیلی بلنده که باعث صدای بدی میشه البته جدیدا دارن رو همه ماشینا همین بارز رو میندازن که فکر کنم واصه تحریماس .کلا از سمند ،206تیپ2و3 ، 405،پرشیاکه من با همشون رانندکی طولانی کردم از نظر فنی بهتره ولی قیافه و رکاب افتضاه