-
من شهرستانی هستم و دسترسی به بازار رضا ندارم.
گوشیم 5530 هست و سرعتم بین 25 تا 30 نوسان داره حدود 5 دقیقه وصل بود تا 5 درصد دانلود داشتم بعد وایستاد هر کاری میکنم دیگه وصل نمیشه چرا؟
در صورتی که با خود گوشی وصله.
من طرح شبانه رو برای خودم فعال کردم و موقع وصل شدن هم علامت E میاد.حالا در صورتیکه بخوام این دستگاهو بگیرم از کدوم سایت بگیرم بهتره؟
-
گوشی نوکیا را با نرم افزار nokia pc suit وصل کنین .
در ضمن طرح شبانه از 11 شب تا 6 صبح و روزهی تعطیله.
بعد از پیام فعال سازی وصل شین تا شارژ به هدر نره.
خوشبختانه 100 درصد ادج شما در اون مکان فعاله. چی میشه نزدیک ما هم یه آنتن جدید ایرانسل بزنه .....ولی باز هم امتحان کن ببین روی 25 و 30 دانلود می کنی
برای ساختن کانکشن به صورت دستی هم همون طور که تو فروم زیر اومده اقدام کن .
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419891
-
سروریس برام فعاله فقط مشکلم اینه که بعد از چند دقیقه دانلود یه دفعه ای قطع میشه و ادامه نداره در ضمن گوشیمو با کابل و نرم افزار همراهش یعنی nokia ovi suite که کار همون پی سی سوییت رو انجام میده وصل میکنم.
قبلا بلوتوث داشتم ولی سر یک دقیقه کار کرد و دیگه چراغش روشن نشد فکر کنم سوخته باشه.سرعتشم عالی بود
در صورتیکه من دانگل سیمکارت بخرم ایا بعد از وصل شدن امکان قطعی مثل الان که با گوشی استفاده میکنم هست؟
ایا میشه با سیمکارت دیگه ایرانسل هم کار کرد و تفاوتی در سرویس نداره؟
ایا این سرویس ایرانسل همیشگی هست و بعد از خرید دانگل یه دفعه ای قطع نشه؟
ایا شما یا کسی میتونه برام دانگلو تهیه کنه؟هزینشم میدم .من مازندران - بابل هستم فکر نکنم اینجا پیدا بشه.
-
من خودم دارم فکر و تحقیق میکنم
اگه خواستم بخرم ایشالله میام نتیجش رو میگم
اینجا اکثرا بچه ها سوال دارن
دوستانی که دانگل دارن کمتر مشارکت کردن
دوستان خواهش میکنم راجب مزایای دانگل ها و مارک های مختلفشون و سازگاریشون با سیستم های مخابراتیه ایران توضیحاتی رو بدن که ماها که در مرحله تصمیم هستیم از تجربیاتشون و اطلاعاتشون استفاده کنیم
ممنونم
-
1........مارک که ....مارک معروفی نداره ........اغلب رقم به رقم و چینی هست ....تو بازار رضا شبکه ی هوشمند هم 2 نوع بود
2.....موقع نصب اذیت میکنه و درایور ها با ویندوزهای 32 بیتی مشکل دارن.
روی 64 بیتی ها که اصلا نصب نمی شن
3......سرعتش همون سرعتی است که با موبایلتون وصل میشین.
اگه ادج در محلتون فعال است و رو 30 دانلود میکنین ....با ادج مودم هم رو 30 دانلود می کنین
اگه مثل من سرعتتون همون 5 و 4 جی پی آر اس است با این هم همون حدود .
حالا یه دفعه می بینی سرعت می ره یه لحظه 30 میشه اون برای کسانی که ادجشون فعال نیست مقطعی است در حد چند لحظه هم هست .به اون دل خوش نکنین
4.......مزیتی که داره اینه که باتری موبایل داغون نمیشه
در ضمن باتری رو اگه در حال شارژ از اینترنت استفاده نکنی هیچ چیش نمیشه
5....ناپایداری این سرویس که به نظر من در بعضی موارد به عمده .....یکی از مشکلات اصلیه که با ادج مودم حل نمیشه
مثلن من دارم فایلو با سرعت 7 میگیرم ...بعد دو دقیقه سرعتم صفر میشه....که به نظرم یه مقارش مشکل درایوره ....یه مقدار هم
مشکل ایرانسله ...البته دوستانی که ادج تو محلشون فعاله به دلیل قوی تر بودن بی تی اس ادج کم تر از این مشکل ها دارن .
6.....من خودم از خرید ادج مودم پشیمونم ....چون ادج تو محلمون فعال نیست
.....ولی اگه کسی سرعتش دائم حول 30 باشه
سرویسش پایدار بوده ..........ادج مودم بگیره خیلی هم به دردش شاید بخوره.....جون میده برای دانلود با تورنت
7.....دنبال یک نرم افزار کمکی یا درایور جدید هستم ....اگه کسی میتونه کمک کنه
8....سیم کارت رو که اتوماتیک میشناسن
کانکشن هم دستی یا اتوماتیک برات میسازن
9.....اس ام اس هم با هاشون میتونی بدی
10....به نظر شخصی من خریدنش خرج اضافه است .....البته تصمیم با شماست ....موارد بالا هم تجربیات منه
-
دوستان من با سرعت بالای 20 دانلود میکنم. یک تلفن همراه دارم گذاشتم فعلا برای این کار. مشکلم اینکه وقتی شب میزارمش برای دانلود بمشکل برمیخوره یعنی باطری تموم میشه (نمیشه همزمان هم به لپ تاپ وصل کرد هم به برق) آیا این مشکل منو حل میکنه (مثلا بمیتوه 8 ساعت مدام وصل باشه و نسوزه؟) ؟ اگر تنها اینترنت ازش بخوام با چقدر حل میشه؟
-
خوب شما با کابل وصل کن! با بلوتوث خیلی خیلی سریع باطری رو خالی میکنه!!!
میتونی از این دانلگل ها بخری که توی این تایپک معرفی میکنه!
وسیله ای هست که فقط برای این کاره و 24 ساعته تضمین میکنه که مشکل نباشه!!!
-
دوستان من از شنبه یک هفته ای adsl ندارم.می خوام از ادج ایرانسل استفاده کنم
چطور بفهمم جایی که من هستم از ادج میشه استفاده کرد یا نه؟گوشی نوکیا 5800 دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه سرعت ..میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf
[HTML]http://www.4shared.com/file/03I6zUYG/nokia_5320_edit2.html[/HTML]
-
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه سرعت ..میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf
[HTML]http://www.4shared.com/file/03I6zUYG/nokia_5320_edit2.html[/HTML]