R* این عنوان رو باید برای PC عرضه کنه... عقده ای که با Heavy Rain روی دلمون گذاشتن رو با این میشه برطرف کرد:31:
Printable View
R* این عنوان رو باید برای PC عرضه کنه... عقده ای که با Heavy Rain روی دلمون گذاشتن رو با این میشه برطرف کرد:31:
حرف شما کاملا درسته و تایید میشه... ولی در کل به قول یکی از بچه ها این بازی رو با PC میسازند ولی برا PC نمی زنن! یعنی همچین بازی هایی!!!نقل قول:
ویدئوی جدید اما بسایر کوتاه از بازی:
720P
360Pکد:http://media.rockstargames.com/lanoire/local_data/US/vid/flv/lanoire_slipofthetongue_1280x720.flv
کد:http://media.rockstargames.com/lanoire/local_data/US/vid/flv/lanoire_slipofthetongue_640x360.flv
من دلیل این کار رو نمی دونم !!!
چرا وقتی یه بازی در انحصار یه کنسول نیست و برای هر دو کنسول ساخته می شه ! نباید برای کامپیوترهای شخصی هم ساخته بشه !؟ :41:
با توجه به اینکه بسیاری از PC بازهایی که به حقوق مصرف کننده احترام قائل میشن و نسخه کرک استفاده میکنن اونا هم برای اینکه این افراد رو شرمنده نکنن بازی رو برای PC نمیدن دی:نقل قول:
و همینطور فروش بیشتر نسخه کنسول برای اونها بهتر از PC است.
درسته که تعداد مصرف کنندگان نسخه های کپی تو رایانه های شخصی کمی بیشتر از کنسول هاست !نقل قول:
که البته این می تونه بخاطر این باشه که تعداد افرادی که از کامپیوتر برای بازی استفاده می کنند بیشتر از افرادیه که از کنسول ها بهره می برند !
در کل از نظر من زیاد منطقی نیست ! مثلا شاید بشه گفت این کار رو برای فروش کنسول ها انجام می دنند !
که باز هم زیاد منطقی نیست !!! ...
در کل حیف این بازی نیست که برای pc منتشر نشه ؟!
شما مگه Rockstar رو نمیشناسی؟!!!نقل قول:
RDR رو هم واسه پی سی نزد تازه احتمال داره مکس پین 3 رو هم واسه پی سی نزنه کلا با پی سی مخالفه.چون راحت بازی ها کرک میشن و سودش خیلی کم میشه.
اگه این بازی رو واسه پی سی هم میزد که خیلی خوب بود ولی با این اوضاع و احوال فکر نکنم.
من از شرکت Rockestar زیاد خوشم نمیاد !!
حالا این بازیش چه جوری هست ؟ موضوعش ؟ بعد کی متشر میشه ؟
سبکش open world و یعنی بعبارتی به GTA خیلی شبیه هست ! ولی گرافیک و سبکش فرق داره ! مثلا گرافیک چهره ها فوق العاده هستند ! بعد توی این بازی نقش یه خلافکار رو بر عهده نمی گیرید ! بلکه یه کارگاه هستید ! ( البته اگه اشتباه نکرده باشم !!! ) :10:نقل قول:
در مورد این که خیلی در این تاپیک صحبت کردیمنقل قول:
درسته که تعداد مصرف کنندگان نسخه های کپی تو رایانه های شخصی کمی بیشتر از کنسول هاست !
که البته این می تونه بخاطر این باشه که تعداد افرادی که از کامپیوتر برای بازی استفاده می کنند بیشتر از افرادیه که از کنسول ها بهره می برند !
در کل از نظر من زیاد منطقی نیست ! مثلا شاید بشه گفت این کار رو برای فروش کنسول ها انجام می دنند !
که باز هم زیاد منطقی نیست !!! ...
در کل حیف این بازی نیست که برای pc منتشر نشه ؟!
مشخصه که راکستار جدیدا دیگه علاقه ای به پی سی نداره و از بازی های اخیر اون معلومه و لازم هم نیست دنبال دلیل بگردین
پست اول تاپیک های بازی برای همین چیزا ستنقل قول:
حالا این بازیش چه جوری هست ؟ موضوعش ؟ بعد کی متشر میشه ؟
اونو بخونید خیلی کامل توضیح داده شده
+
واقعا هر چی تریلر جدید از بازی میاد آدمو برای بازی تشنه تر می کنه!
من که فکر می کنم قسمت ماجرایی و معمایی بازی هم زیاد باشه