منظورش این بود که محال عقلی نیست وگرنه اتفاق نمیافتادنقل قول:
Printable View
منظورش این بود که محال عقلی نیست وگرنه اتفاق نمیافتادنقل قول:
به نظر من كه ايشون گفتن عاديه حالا بايد خودشون واضح تر توضيح بدن چون وقتي ميگين كه از طريق خدا نيست يعني هر كسي ميتونه اين كار رو انجام بده ويعني عادي.نقل قول:
منظورش این بود که محال عقلی نیست وگرنه اتفاق نمیافتاد
بلهنقل قول:
طبق تحقیقاتی که من کردم زنده کردن مردگان امری عادی بوده در زمان موسی
به علاوه اون موقع کسی که برای مثال سرما خوردگی میگرفت مرده حساب میشد و هرکس که درمانش کنه...
حالا با مخلوط کردن بعضی چیزا و بزرگ نمایی و... میشه همین افسانه هایی که میگن
میشه گفت بلهنقل قول:
بله هرکس میتونه این کار رو انجام بدهنقل قول:
به واسطه علم و عقل نه افسانه
البته شاید هم موسی علمی داشته که ما فعلآ نداریم
بالاخره باید تمام احتمالات رو در نظر گرفت(هیچ چیزی مطلق نیست!)
آموزه هاي اصلي اديان در شروع به نوعي مخفي شده وحتي همين علم موسي وحتي آموزه هاي حضرت محمد نيز تا حدودي به دست فراموشي سپرده شده
مثلا براي من سوال است كه يك شخص مثل حضرت محمد كه وقت خودرا بالاي كوه براي مديتيشن ميگذراند (داخل غار)چرا بايد اين كار را به بقيه توصيه نكند يا حداقل حرفي از سكوت و تنها ماندن نزند و بيشتر به جمع تشويق كند :20:
موسي هم در تنهايي و مديتيشن با خداوند صحبت كرد ولي من اثري از اين كار در دينش نميبينم :20:
دوستان لطفا اگه ميشه بدون اين كه بگيد محمد و موسي و .......دروغ گفتن يا تهمت به آنها بزنيد جواب دهيد .
اون عبادت بود نه مدیتیشن!! پیامبر چه قبل از پیامبری در غار حرا و چه بعد از بعثت تا آخر عمر کار همیشگیش عبادت بود. در کدام دینی بیشتر از اسلام درباره عبادت آموزه وجود داره؟نقل قول:
من زیاد وارد نیستم ولی اثبات شده نماز که گفته شده ستون دین اسلام هست خودش یک نوع مدیتیشن هستنقل قول:
متاسفانه تا اسم مدیتیشن و... میاد همه یاد عرفانهای نو ظهور(عرفان نیستن و با هدف این اسم ها رو روش گذاشتن!)میفتن و دروغ و...
همین طورهنقل قول:
بستگی داره چی تعریفش کنی!
هيچ فرقي بينشون نيست :20:نقل قول:
اون عبادت بود نه مدیتیشن!! پیامبر چه قبل از پیامبری در غار حرا و چه بعد از بعثت تا آخر عمر کار همیشگیش عبادت بود. در کدام دینی بیشتر از اسلام درباره عبادت آموزه وجود داره؟
تا شما حالتي كه در مديتيشن نداشته باشي نمازت هم درست انجام نشده :20:
يكي از آموزه هاي فراموش شده هم همينه كه پيامبر گفته بود نماز رو با تمركز بالا بخونيد:20:
بله در هيچ ديني به اندازه ي اسلام روي زياد كردن وكميت عبادات كار نشده ولي كمتر سعي كردن كه كيفيت رو بيشتر كنند
مثلا بودا بيشترروي مديتيشن كار كرده ولي اينقدر كيفيت رو برده بالا كه ميشه باهاش پرواز كرد :20:
چنانچه استنباط شما از «مدیتیشن»، «حضور قلب» باشه، من هم مخالفتی ندارم با این گفتهنقل قول:
بله بدون حضور قلب پذیرفته نیست قطعاً
ضمناً اگر این فراموش شده بود من و شما متوجه این موضوع نبودیم
ببینید حضور قلب به نظر من زیاد نمیتونه برای گفتن اون حالت مناسب باشه :20:نقل قول:
در مدیتیشن شما به هیچ چیز فکر نمیکنید یعنی آرامش کامل و حتی نماز هم باید همین گونه باشد .
در مدیتیشن شما میتوانید ذکری یا چیزی را تکرار کنید که میشود تقریبا همین نماز ولی باید در عین این که ذکر را تکرار میکنید سعی کنید آرامش به دست بیاورید چون هدف از نماز تقویت روح و رسیدن به آرامش است نه صرفا پرستش خدا :20:
نماز خیلی نکات ریز دارد که اگر رعایت نشود تاثیر اصلی آن از بین میرود
الان وقتی به کسی بگویید که وقتی حضرت علی نماز میخواند تیر از پایش کشیدند و هیچ نشد و اصلا به رنگ رخسارش هم فرقی نکرد شک میکنند ولی همه اطمینان دارند که با مدیتیشن میتوان به سطحی رسید که حتی فرو کردن سوزن را هم نفهمید.
این که شما از حضور قلب خبر داری خود به نوعی فراموشی است یعنی آن چیزی که در ابتدا بوده را فراموش کردی یعنی تصور اشتباه از حضور قلب
شما وقتی نماز میخوانید اسیر نیستید بلکه بیشترین سطح آزادی را باید داشته باشید ولی اصول را هم انجام میدهید که به نتیجه ی دلخواه برسید :20:
الان به نظر شما از هر 200نفر که نماز میخواند چند نفر این گونه نماز میخواند ؟!
آیا این فراموشی نیست ؟!
ادیان دیگر هم همین طور !
با این که انجیل تا حدودی تحریف شده ولی من با خواندن چند بند کوچک از همین انجیل واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم ولی مسیحیان خود آنگونه که در جهان شاهد هستیم این آموزه ها را دیگر عمل نمیکنند و کاربه دست کشیش های قرآن سوز افتاده :20: