سلام دوستان من هنوز درست ملتفت نشدم فرق اصلی EX700 با NX700 چیه با این همه اختلاف قیمت ؟؟؟
Printable View
سلام دوستان من هنوز درست ملتفت نشدم فرق اصلی EX700 با NX700 چیه با این همه اختلاف قیمت ؟؟؟
سلام. مبارک باشه.نقل قول:
وارد شدن به منوی مخفی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه اونو دستکاری کنی :weird::34:
در هر حال روش اون تو پستهای قبلی هست.
وقتی تی وی روشن هست دکمه option رو بزن بعد وارد information شو اونجا سریال دستگاه نوشته شده.
تنظیمات تی وی سلیقه ای هستش.
nx-700 داراي wifi داخلي هست و ظاهرش هم متفاوته وكنتراست بالا تري داره ويك دوربين هم داره كه اگر از فاصله معيني نزديك تر به tv صورت ادم رو تشخيص بده هشدار ميده وتصوير رو سياه ميكنه كه براي بچه دار ها به درد ميخوره. ولي كلا ex-700 به قيمتش خيلي بيشتر مي ارزه.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید تلویزیون 32 اینچ را دارم ! میخواستم اگه کسی میتونه برام یه توضیحی از تفاوت دو مدل 32EX500 و 32EX700 برام بده ! البته غیر از تفاوت در LCD و LED بودنش !
1,300,000 = 32EX700
800,000 = 32EX500
آیا EX700 به 500 هزار تومن گرونتر بودنش ، می ارزه یا نه ؟ چیش بیشتره ؟ از هر نظری !!!
بسیار ممنون و متشکر
سلام دوستان
من میخوام یک مودم وایرلس بخرم میخواستم ببینم چطور از طریق کابل lan شبکه کنم و فیلم مستقیم روی tv ببینم و این رو شن بودن حاشیه چطور کم کنم چون فیلم توی اتاق تاریک من همیشه میبینم مشکل بزرگی هست
سلام دوستان دوباره من هر کاری میکنم ریست نمیشه وارد منو مخفی هم میشم بعد وارد قسمت ریست میشم گزینه رایت هم میاد ولی بعد اینتر دوباره میره و اتفاقی نمیافته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من قصد خرید EX710 رو دارم (40اینچ) . البته هیچ انجمنی برای این مدل پیدا نکردم و مجبورا اینجا مزاحمتون شدم . تا جایی که میدونم تفاوتش با EX700 فقط در ظاهر (قاب) هست , درسته ؟میخواستم قبل از خرید پیشنهاداتون رو بگید و مشکلات و مزایای این مدل رو بگید و به داداش کوچیکتون تو خرید کمک کنید . مخلصیم ;-)
علاوه بر ظاهر گیرنده دیجیتال هم داره ... دیگه تفاوت خاصی نداره اگه تایپیک EX-700 رو بخونید همه چی رو متوجهنقل قول:
میشید !!!
سلام دوستان
کجا میشه مدت زمان کارکرد این tv رو فهمید ؟
راستش یه بدون گارانتی خریدم میخوام تستش کنم .
ممنون و منتظرم .
دوست عزیز ex-700 هم دیجیتال داره.نقل قول:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
توی منو مخفی فقط میشه تعداد reboot های دستگاه رو دید. فقط همین! ضمنا قابل ریست کردن هم هست!نقل قول:
بنا بر این تقریبا هیچ جور نمیشه فهمید! البته تا جایی که من اططلاع دارم. اگر سایر دوستان راهی بلدن بگن.