لطفا این پست شماره 140 رو جواب بدید این ابجی ما راحت بشه؟!!!!
Printable View
لطفا این پست شماره 140 رو جواب بدید این ابجی ما راحت بشه؟!!!!
ببخشید میشه بگید شما چه جوری این "چی " شدید که دوستایه شریفی و تهرانیتون نشدن. والله ما هر چی شریفی دیدیم که یا اونور آبند یا دستشون یه جا بنده. همین وزارت نفتم که سهمیه خاص نخبه گان داره. ( حالا دیگه نمیگم که شریفی بیکار اصلا نداریم ها ولی بازهم کار پیدا کردن برایه اینا راحتتره.)نقل قول:
شما احیانا از راه ضابطه این چیز "چی" شدی یا رابطه؟ :5:
بعدم احیانا ورودیهای 84 نباید الان یا فوق باشند یا سربازی
دوشنبه 4 بعدازظهر-پست های مرکزی.نقل قول:
چرا دیگه... این رتبه با اعمال معدل و درس هاست.نقل قول:
دوست عزیز سوال شما ناقصه!نقل قول:
چه شهری؟ این خیلی تفاوت میکنه
من به شما با اطمینان میگم پیام نور و غیر انتفاعی 100% قبول هستن ولی شهرهای اصلی کشور نه
بستگی داره چی بخواد. ولی اگه منظور شما کلا قبول شدنه بله قبول میشه ولی احتمالا فقط شبانه پیام نور و غیر انتفاعی . حتما بدید شعبه ی قلم چی شهرتون براش رشته های پیشنهادی رو بزنه . نهایتا 20 تومن میگیره ولی ارزش 1عمر زندگی رو دارهنقل قول:
bebakhshin man ziad sar dar nemiaram!!!!! yani mikhastam bedunam daghighan kodum rotbaro bayad negah konam! inja ye alamast! bad bebakhshid ini ke zade ruzane shabane mojaz yani chi????? yani man nemitunam sale bad sherkat konam???????????????? akhe rotbeham ziad jaleb nist vali nemidunam chera zade mojaz??????? khahesh mikonam rahnamaie konid
قزوین شبانه نداره هانقل قول:
این قلم چی هم خیلی خوب نیست به نظرم ها!نقل قول:
دوستان
عیب نداره.کنکور حقه.شتریه که در خونه ی هرکی میشینه.
نمی خوام داغ دلتون رو تازه کنم اما 2 تا رتبه های تک رقمی از مدرسه ی ما بودن.( کرمانشاه)
کاش من جای اونا بودم:41:اگه تا دوسال دیگه فوروم متلاشی نشده بود منم رتبم رو می ذارم.
حالا دیگه شاد باشید همه دست دست :33::33::26::26:
salam man 4800 mantaghe 1 shodam. mal esfahan ham hastam .mekanik roozane koja ghaboolam????