نقل قول:
فضای داخل کابینش چطوریه؟ برای ما که خانواده 5 نفره با قد دو نفر 192 و دو نفر 185-188 و یه نفر 165 و هیکل متوسط نشستن داخلش سخته؟ صندلیهاش چطوره؟ راحته؟
الان چکش کردم . صندلیاش محشره . با اینکه من صندلی را خیلی می خوابونم ولی باز وقتی می رم غقب برام جا هست . شبیه کاناپست . جالبه . شاید چون نو این طوریه . احساس را حتی کردم.
نقل قول:
ضمنا" روی داشبورد شما دکمه تنظیم نور چراغ از داخل رو داره(چون سمت چپ فرمون یه جای مربعی خالی هست و توی دفترچه ریو هم این دکمه تنظیم نور رو داره)
نکته جالبی اشاره کردی تازه دیدمش . عجب دزدی سایپا . جای دکمه هست ولی کو دکمه ..
نقل قول:
رینگ و لاستیکش چه سایزیه؟ایرانیه؟
این هم مثل ایران خودرو کلا ... لاستیکش یزد تایر 13 هست .
نقل قول:
در مورد علامت چراغ نور بالا و پایین فکر میکنم نور پایین که حداقل باید معلوم باشه چون تو عکساش دیده بودم و من دفترچه ریو رو که از سایت سایپا دانلود کرده بودم هر تو چراغ رو گفت که نشون میده ولی اگر هم نشون نداد جای چراغ نور بالا تو صفحه کیلومتر هست میتونین وصلش کنین.اگر هم هر دو رو نشون نمیده شاید سایپا یادش رفته سوکتاش رو وصل کنه آخه از سایپا بعید نیست.
البته گفتم که مهم نیست . مثل پژو من نیست پژو فشاری بود یعنس یه بار می زدی می شد نور بالا بار دوم می شد نو پایین . این مثلا می دی بالا نور پایین و همون طوری می مونه . می دی پایین نور پاینه و همون طوری می مونه واسه همین اگه ببینی یا لمسش کنی معلومه تو چه وضغیتی هست .
امید وارم کمکت کرده باشم .:31: